arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 dinimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 xwhiplashx said: Bi de kiz arkadasimin duymasini istemiyorum salakca bi soru. oyalıyo musun kızı :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Beyler ikisi de erkekti bu arada kuzeniz diyenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 xwhiplashx said: abi kiz arkadasimla antalyaya geldik dedik oteller sacmalamis. Evlilik cuzdani falan soruyorlar. Evlilik cüzdanı isteyen otellere sorsana, "erkek arkadaşımla gelip kalacağım zaman da gaylik testi yapıyor musunuz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ya olm evlilik cüzdanı falan istemiyorlar adam kız arkının kimliğini vermek istemiyor. Nedense çözemedim. Gidin çadır kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Abi kimliği her zaman istiyorlar.Ver gitsin ne olacak oteller sorun yapmaz ki kimliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 otellere girerken kalan kişilerden kimlik alınır, kimlikler sisteme girilir gbt yapılır arkadaşlar. eğer suçlu değilseniz korkacak bir şey yok, bu bilgi herhangi bir yerden erişilebilir değil. yani benim kızın kimliğini bir sorgulatayım hangi otellerde kalmış gibi bir sistem yok. kız çekiniyor olabilir de suçlu ve aranmıyorsa çekinecek bir şey yok. alternatifi otelle konuşmaya çalışırsın tek kişi olarak check in yaparsın, kız misafir gibi yanına gelir. kayıt dışı kızın parasını verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 başlığın götünden girmişim ya alakasızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 13 yaşında değilsen kimliğini verebilirsin sıkıntı olmaz , alt tarafı gbt yapacaklar. Kız arkadaşında mal değilse çıkarsın versin kimliği otelde kalan herkes kimlik vermek zorunda bu mecburi bir durum. Yani utanılacak korkacak bişi yok. Oraya çoluğu çocuğu ile gelip akşam herkes yattıktan sonra diğer odaya rus çağıran adamda görmüşlükleri var seni mi hatırlıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sahte kimlik istermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 bir VPN alana bi MIT kimligi bedava ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 kimlik her otel sorar evlilik cüzdanı bizimki sormaz ama bizimkine git dfgd gerçi merkeze uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bu kimlik sorma olayini ben gittigim her otelde gordum dunyada. Sormayan otel yoktu bize ozel bir olay degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bingildak said: otellere girerken kalan kişilerden kimlik alınır, kimlikler sisteme girilir gbt yapılır arkadaşlar. eğer suçlu değilseniz korkacak bir şey yok, bu bilgi herhangi bir yerden erişilebilir değil. yani benim kızın kimliğini bir sorgulatayım hangi otellerde kalmış gibi bir sistem yok. kız çekiniyor olabilir de suçlu ve aranmıyorsa çekinecek bir şey yok. alternatifi otelle konuşmaya çalışırsın tek kişi olarak check in yaparsın, kız misafir gibi yanına gelir. kayıt dışı kızın parasını verirsin. ama bir davalık durum olsa mahkeme otel kaydını söke söke alır gibi gelio dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 kimlik problem degil. o salakca sorular nedir ya "evlilik cuzdaninizi alabilir miyim?" neyse babami kovdum bahceden sehire. bahcede takiliyok. edit. Alanya'da ki Utopia Otel aslinda cemuutun orada bu evlilik cuzdanini soranlardan bi tanesi. goz gore gore. gitmeyin oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ya bişi sorcam evli olunca insanlar evlilik cüzdanını yanında taşıyor mu? pasaport gibi bişi değil mi o, heryere götürülmez ki kimlik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ne bilim abi ben bi de ayarlayip gittim. resepsiyonda ki hiyarto sordu. dedim sacmalama mudurde sacmaladi. dedim opiim sizi ya. kizin yaninda sakadanak sormasi iyi degil. ister istemez insan bi icerler anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 senko said: ya bişi sorcam evli olunca insanlar evlilik cüzdanını yanında taşıyor mu? pasaport gibi bişi değil mi o, heryere götürülmez ki kimlik gibi kasarlarsa nüfuz cüzdanları, veriliş tarihi ve evli ibaresi + soyad ile de ok dedirtirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bu kadar el bebek gül bebek büyütmeyin olm kızları da, sonra şımarıp mutsuzluk çıkarınca "ah kadınlar" oluyor. Sordularsa sordular, "vay yobaz piçler" der çıkar gidersin. Bunun sorulması ayıp gibi davranıp bu kadar titizlenmen ileride evliliğe zorlama zarflarını daha kolay yedirmesi anlamına gelir. Yanında taşımıyorsun da kimlik verdiğinde soyadın aynı oluyor ve Evli yazıyor sonuçta. "Evlilik cüzdanı" diye sormaları gerçekten fiziksel olarak cüzdanı istediklerinden değil, "evli değilseniz giremezsiniz" demenin kibar(!) yolu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Normalde otel girişlerinde çiftlerden talep edilebiliyor ama artık emniyetin bunu kontrol etmesi çok kolay olduğundan sormuyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hala bulamadıysan yardımcı olayım şehir merkezinde temiz bi apart otel falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bu hurriyet sahibinden tipi yerlerden gunluk ev kiralayacak olsak boyle durumlarda ? var midir bir sarti zimbirtsi bu adamlarinda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Sadece evi kiralayanın kimliğini istiyor onlarda , bir de adetten soruyorlar kaç kişi kalıcaksınız kimle kalıcaksınız filan diye. söylersin onlara nişanlımla kalıcam dersin , sen kimliğinin fotokopisini verirsin sorun olmaz. Sonuçta o adam da buna bakmak zorunda yoksa 5 kişinin katiline yardım ve yataklık yapmak gibi riskleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 evlilik cüzdanını evlendiğimizde bir kez görmüştüm, (16 yıl önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Biz o gece kaybettik sonra bi sebeple yeniden çıkarmamız gerekti ama şimdi nerde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar