Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nişan mı :O

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

nişanlanınca oluyo bu ya %90 yani.
senko said:

Patice said:

Dworgian said:

Patice said:

Bütün kadınlardan vazgeçeceğim, hayatım çok değişecek, başka kadınlarla sevişemicem gibi bir algı yanılgısı yaşıyorsan evlen. Çünkü evlendiğinde farkedeceksin ki diğer kadınların umrunda değilmişsin zaten. .

HAHAHAHAH =)

bu bakış açısı da pek bir farklı.

E öyle.. Evlenmeden önce tüm erkekler bunu hissediyor. Sanki dunyadaki tüm kadınlar kapıda köle.. Sonra aynı korku 'çocuk yapalım mı' kısmında oluyor.

su ozguveni bir ben elde edemedim...
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

dusuncelihayvan said:

kadın da ne korkusu var?
yani niye denk gelmiyoruz?

son 3 ilişkimde de kadınlar haydi ne zaman evleniyoruz modundaydı

Hazırlık sürecinde:

Karşında sürekli evlilikten korkan, tereddütlü bir adam var. Ve o sırada kadın sürekli 'ikna' bu süreçte..
İkna olup kabul ettiğin anda..
- aldatılır mıyım? - hata mı yapıyorum? - beni seviyor mu gerçekten? - doğru adam bu mu? vs vs

Bunun gibi dibine kadar kadınsal şüpheler.. Ama tüm arkadaşlarının tek tek evlenip fotoğraflar attığını gördüğünde yaşadığı mutsuzluk düşüncesi bu korkuları her zaman bastırır evinin kadını olur..

Evlendikten sonra:

- Aslında çokta şahane bir şey değilmiş. Evlilik aşırı yorucu bi şeymiş. Sürekli yemek yap, çamaşır yıka.. Her şeyi ben düşünüyorum modu..

Hayal kırıklığı.. Mutsuz kadınlar.. Saçlara sarı balyaj atmak, kocaman basenler, türk dizilerine olan düşkünlük vs vs...

*** Ama sen giydiklerine saçına başına özen göstermesini istemene rağmen şuan dikkat etmiyorsa salla gitsin.. Evlenince daha da salıyor kadınlar.. Gri dar eşofmanı giyer oturur ben söylim :))

Evlilik bir çözüm bir çare değil. Bunu idrak etmeli hem kadınlar, hemde erkekler. Her iki taraf kendilerini ifade debilecekleri ve gerçekleştirebilecekleri bir ortamda yaşamalı önce bunu odak noktası ve amaç yapmalı. Akabinde zaten biri size eşlik etmek istiyorsa, sizi vve ilişkiyi odak merkezi yapmadan (her iki taraf için geçerli) gelsin eşilk etsin veya birbirinize eşilk edin doğalı bu.

Ama Evlenmeliyim bir ailem olmalı çocuk yapmalıyım anne olmalıyım baba olmalıyım, yaşım geldi vs gibi abuk subuk toplum baskısı ve aynı şekilde çarpık toplum beklentileri ile hareket ederseniz sadece evlenmiş olursunuz bu kadar pek birşeyde değişmez.

İkna süreçleri, bilmem ne planları stratejileri bunalr tam anlamıyla aptallık ve saçmalıkdan başkaca birşey değil. Bir kadın bir adamı veya bir erkek bir kadını ikna etmek durumunda kalıyorsa zaten ortada sağlıklı ve normal birşey yok başdan saçma zaten yapılmaya çalışılan şey.

Doğal değil.

Günümüz şartlarında özellikle Türkiyede evlilik iki kişinin birbirine mahkum olmasından başka birşey değil. O sefalete mahkumsunuz ( sefalet derken maddi sefaletden bahsetmiyorum manevi sefaletden bahsediyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

sonuna kadar katılıyorum. yok erkeği iknaymış ıvırmış zıvırmış. evlilik gibi bir şeyin iknası mı olur lan. hadi tereddütü vardır biraz vakit verirsin düşünür taşınır anlarım da ikna ne yani. muhabbet kuşu gibi sürtünüp aşkım aşkım aşkım mı diyosunuz evlenene kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bu işin iknası da olmaz asla. Ben standart kadınların anlattıkları, duyduklarım ve onlardan gördüklerimi yazdım.. Zira ben öyle olsam Suark kaşıkla ağzıma vurur ben de kendi kendimi terk ederdim. Ama kabul edin 5 kadından 3ü böyle..
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

sonuna kadar katılıyorum. yok erkeği iknaymış ıvırmış zıvırmış. evlilik gibi bir şeyin iknası mı olur lan. hadi tereddütü vardır biraz vakit verirsin düşünür taşınır anlarım da ikna ne yani. muhabbet kuşu gibi sürtünüp aşkım aşkım aşkım mı diyosunuz evlenene kadar

sdfsdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

Patice said:

Evlenince daha da salıyor kadınlar.. Gri dar eşofmanı giyer oturur ben söylim :))

http://www.troll.me/images/sad-frog/sad-frog.jpg

Onun tadı bi başka lan, benim ki geyikli bi tayt giyiyo hastasıyım o taytın. Bi 8 senedir giyiyo sanırım, güzel şeyler onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

xunn said:

Onun tadı bi başka lan, benim ki geyikli bi tayt giyiyo hastasıyım o taytın. Bi 8 senedir giyiyo sanırım, güzel şeyler onlar.

artik cikartmak icin ugrasmasin coktan yapismistir o..

biz karşılıklı ben süpermanli pijama giyiyorum o batman logolu tayt oturuoz çekirdek çitlioz.

olum bi yerden sonra evlilik dediğin aile dediğin kavram ananızın babanızın yaşadığı gibi işte, çocuk yapıp sonra onları trollemek üzerine kurulu.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Daesu said:

Patice said:

Evlenince daha da salıyor kadınlar.. Gri dar eşofmanı giyer oturur ben söylim :))

http://www.troll.me/images/sad-frog/sad-frog.jpg

Tayt harika bişey ya.. Tayt giyiyosa onu daha çok sev..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...