nienna Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 avrupa yakasinda bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 çok kişisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kişilik olarak mı, fiyat olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Başka hangi şehir ucuz psikolog? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 in da club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 anadolu desen vardı psikolog bi arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Eski sevgilime yonlendireyim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Son sınıf psikologlarla irtibada geç üniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 psikolog çok şans işi ya, benim gittiğim psikolog (kendim için de gitmemiştim ama beni de görmek istedi) bana "çok üzüleceksin, bitap düşeceksin, bi 10 15 kilo verirsin, acı çekeceksin" fln dedi. hasta herif. ya ben ciddi böyle sınırda olsam? sen bunları dediğinde gidip kafama sıksam fln? nasıl bir psikolog birine böyle şeyler söyler hiç almadı aklım lkjsdasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ben de merakimdan psikologa gidicem bi gun su antidepresan haplarindan versin, onun kafasini yasiyalim. her antidepresan muhabbetinde disarda kaliyorum. valium mu xanax mi muhabbetlerine bende girmek istiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 anlat dinliyorum panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kimse işini dogru yapmıyor,en ucuzuna git cidden hastasının dedikodusunu yapan psikolog mu dersin,panik atak geçiren kızın mesajlarına aramalarına geri dönmeyen var,hastasına yazılan var,ciddden nispeten beyaz türk bi çevrede yaşıyorum alayının "issues" ları sıkıntıları havada uçuşuyor,sorarsan alayı ocd,borderline,paranoyak,ne bilim bi hastalığı var,cogu terapiye gidiyor ve hepsinin kötü psikolog anıları var,hepsi psikolog alırken sanki ekran kartı alan nerd titizliğiyle araştırıyorlar,gidip en ünlüsüne en isimlisine para döküyolar,yine fiyasko fail hikayeler en uyuz oldugum,abi ders calısmayan cocugu psikologa götürmek nedir? harbi saçmalık ya,ders calısmayan cocugu alıp sanayi sitesine götürürsün,2 ay çalıştırır zoru gösterirsin,terapiste götürmek ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: ben de merakimdan psikologa gidicem bi gun su antidepresan haplarindan versin, psikologlar ilac yazamaz..ha ama cocuklugunu anlat fantazilerini gerceklestirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: ben de merakimdan psikologa gidicem bi gun su antidepresan haplarindan versin, onun kafasini yasiyalim. her antidepresan muhabbetinde disarda kaliyorum. valium mu xanax mi muhabbetlerine bende girmek istiyorum artik. Bağımlık, mallık ve uyku yapıyor. Hiç tavsiye etmem. Git belgesel oyun falan uğraş. Bende hiç kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kime gidersen git 2 kutu lustral verip yolluyorlar. sen en iyisi eczaneden iki kutu al sabah akşam yemeklerden sonra iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ne terapisi ihtiyaç duyduğuna göre değişir. Evlilik/ilişki problemimi, harbi ocd, psiko dramamı yoksa sadece canım sıkıldı dök ortaya bir karışıkmı? Yine de istersen özelden bir isim ve numara yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dogmeat.. abi hic panik atak geciren bir insanla yasadin mi ?10 dakikada 100 kez gelip sana sarilabilir ikna olmaz vs vs..bunu gecenin 12 sinden sabaha kadar yapanlari dusun.. bir psikolog medyatikse isimlidir. medyatikse zaten coktan esra erol tierdir onun hayattaki tek amaci senin parani almak olmustur. psikologlar da insan..ole erotomatoz hastalar gelir ki dinden imandan cikartir.hatta sizin bizim piyasada gordugumuz sahane artizlerin % 70 i o turden insanlardir senin onayini almak icin ellerinden ne geliyorsa yaparlar.ve bu meslek grubunda tipta oldugu gibi sadece sifati tasiyor diye herkesi peygamber olarak gormek anlamsizdir. o calismayan cocukta da ..aile icinde bulundugu yaygin anksiyeteyi paylasmak istemektedir.yaris ati cocuklar sonsuz sinavlar en iyi okullara girme cabasi..sonunda diplomali issizlik yada ilkokul mezunu partili nin tukkanda asgari ucret hezeyani.. dertli o isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Açılın ben psikoloğum. Eğer istenirse yardımcı olabilirim. Psikolog önerisinde de bulunabilirim. Psikoloğa gitmeden önce iyi araştırmak lazım. Daha psikolog yasası, psikolog odası vs olmadığı için kimin eli kimin cebinde belli değil. Pahalı psikolog iyi psikolog demek değil. Medyatik isimlerden uzak durmaya çalışın. Gideceğiniz psikoloğun nerden mezun olduğunu, hangi konu üzerine çalıştığını araştırıp gitmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sen hangi konu üzerinde çalışıyosun? Konu açmıştın bi ara bağımlılıklar üzerine sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 masa said: Açılın ben psikoloğum. Eğer istenirse yardımcı olabilirim. Psikolog önerisinde de bulunabilirim. Psikoloğa gitmeden önce iyi araştırmak lazım. Daha psikolog yasası, psikolog odası vs olmadığı için kimin eli kimin cebinde belli değil. Pahalı psikolog iyi psikolog demek değil. Medyatik isimlerden uzak durmaya çalışın. Gideceğiniz psikoloğun nerden mezun olduğunu, hangi konu üzerine çalıştığını araştırıp gitmek gerekiyor. bana ilaç yazabilon mu lustral xanax fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 psikiyatrist desen arkadaşa yönlendirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 masa öm yoluyla yardımcı oluyo musun beleş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Psikolog ilaç yazamaz abi, öss puanları yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 napio o zmn? tüm hastaları psikiyatr'a mı yönlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Abi dinliyo, konuşuyo, bakıyor dinlemekle konuşmakla olmuyor seni daha kalifiye bir arkadaşıma yönlendireyim diye psikiyatra sallıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar