senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yemekte vermiyormuş baksana biz yine kepek ekmek fln atıyoruz önlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 İşte onu da vermeyeceksin. Yola getireceksin onu. Köpeğin olacak... Oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Tuvalet eğitimine dikkat edin Haliya falan sicmasin sonra kiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ekmeği ıslatıp vermeyin ete geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 aşılarınıda unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 totemic said: aşılarınıda unutmayın. belediyeye söylüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ne zaman köpek beslemeye geldi.. oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Erken dönem Alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış Adolf Anderssen'in bu konuda çok güzel bi hikayesi vardır. Küçük bi marangoz dükkanının sahibi Almond'un oğlu Kaiser sürekli ilişki yaşamak istemediğinden yakınmaktadır. Almond oğluna bir gün der ki, keseceğim odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. Eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu sorununa cevap bulacaksın. Kaiser bu işten bi şey anlamaz ama kabul eder. Her gün kütükleri babasının istediği yere koymaya başlar. Zamanla küçük küçük odunlar evin bahçesinin her yerini kaplar hale gelir. Ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası Kaiser'i evin damına çağırır. Kaiser damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşer. Yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir "DERDİNİ SİKEYİM" yazısı oluşturmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 IMCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Jaegerjaquez said: Erken dönem Alman klasiklerinin belki de en güzellerini yazmış Adolf Anderssen'in bu konuda çok güzel bi hikayesi vardır. Küçük bi marangoz dükkanının sahibi Almond'un oğlu Kaiser sürekli ilişki yaşamak istemediğinden yakınmaktadır. Almond oğluna bir gün der ki, keseceğim odunları istediğim gibi yerine dizmekle mükellefsin. Eğer dediklerimi harfiyen yaparsan bu sorununa cevap bulacaksın. Kaiser bu işten bi şey anlamaz ama kabul eder. Her gün kütükleri babasının istediği yere koymaya başlar. Zamanla küçük küçük odunlar evin bahçesinin her yerini kaplar hale gelir. Ve son kütüğü de yerine koyduğunda babası Kaiser'i evin damına çağırır. Kaiser damdan aşağı baktığı zaman hayrete düşer. Yerleştirdiği odunlar bahçede dev bir "DERDİNİ SİKEYİM" yazısı oluşturmuştur. küfür var ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 imamizer said: deadwoll said: Abi bir kıza kibarca şu an herhangi bir ilişki istemediğimi nasıl söyleyebilirim? tekrar ilk mesaja baktım da.. "şu an" dediğine göre işin aslı kız bana ilgisini kaybetmesin, yedekte dursunmuş. konu o zaman agro bende kalsın ama tanklamayıma oluyor. oyalama kimseyi. bu şekilde kıza yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun. mızraklamak kulağa daha hayvanca gelse bile bundan kat kat daha insani ve masumca. Yok öyle bir şey ya, istemem yan cebime koy diye bir olay yok. O şuan "Zoey Deschanel bile gelse 15 ms düşünürüm" anlamına geliyor. Mızrak saplamayalım bir de mümkünse. İşin şakası bir yana öyle kullan at kafasına karşıyım ben. İki taraf da one night stand istiyorsa np ama bir tarafın zaafından yararlanmak çok aşağılık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Yok abi Gregonun başlığı daha samimi, daha içtendi. Burdan bize hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 iki kezban taklidi yap, neye uğradığını şaşırıyorlar, yeminle. whatsapptan falan bi mesaj at, sonra nyse sn msglsn glb bn ytyrm ii gclr sna!!! de, cevap verme 2 gün, sağa sola kezban bu ya diyip arkandan konuşur hale gelir, ortak arkadaşı da doldurur, ikisinden birden kurtulursun. doouble win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Sapla. Şımarmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Senle öpüşmem ama saplarım istersen de grego napmış, link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 öf bunun tek çözümü istediğini vermek. başıma geldi bu olay, sırf kurtulayım diye bi şişmanı balkondan silkeledim. daha sigaramızı içerken sordu şimdi biz sevgilimiyiz diye, hayır diyince de ağladı gitti. ama cenabı yaradan affetmiyor tabi, olaydan 1 yıl sonra 2x şişmanını başıma sardı, ona artık midem dayanmadı kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 silkeleye silkeleye zayıflatsaydın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 benden sonra hırs yapmış, kütlesinin 4te 1ini kaybetmiş. sonraki kullanıcılar için nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak hizmeti yapmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kız yamanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Seni abim gibi görüyorum de, hatta abi diye seslen artık kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Yazcaktım unuttum, konuştum ben hatunla, sorun sende değil bende dedim. Hakkatten öyleydi de ama söylerken trajikomik geldi. Şu yaşımda öğreniyorum önce kendimi düşünmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 çok klasik girmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 deadwoll said: Yazcaktım unuttum, konuştum ben hatunla, sorun sende değil bende dedim. Hakkatten öyleydi de ama söylerken trajikomik geldi. Şu yaşımda öğreniyorum önce kendimi düşünmeyi. Seni sevdim, bir kahve icelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 O ne dedi ve tepkisi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar