Korax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 fargo yu indirdim, luther'e de bakiyim bi tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 firefly iyi. bir sonraki mont kaban gocik seçimim kahverengi olacak. bitince fargoya başlarım galiba. baya bol seçenek varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 new girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 true detective denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fargo izlemeyen kalmasın ya çok iyi dizi. black list'e başladım güzelmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Fargo,House of Cards,Carnivale,The Knick,Luther Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 constantine ve gotham özellikle gotham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 forever söylenmemiş. konusu tekrar gelebilir bir yerden sonra ama zevkle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Silphatos said: bitik ama californication izlemediysen izle + wire remastered californication ilk 2 sezon izledim bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Runkle yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 HaciYatmaz said: true detective denmemiş. Ayıp etmişler. Fargo-Shameless-Carnivale-House of cards-Hannibal-Peaky Blinders bunların hepsi çok iyi tam da istediğin gibi.Ama tabiki de firefly ı izle başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 firefly fargo bitti fringeye başladım. oo ye gizemli şeyler bilim ve ötesi haktan akdoğan. bi 10 bölüm izlerim, bu arada true detective iner sonra ona geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Luther izle mutlaka . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Mal said: firefly fargo bitti fringeye başladım. oo ye gizemli şeyler bilim ve ötesi haktan akdoğan. bi 10 bölüm izlerim, bu arada true detective iner sonra ona geçerim. salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk. şimdi şöyle bişey lazım. buram buram amerikan kültürü kokacak. böyle bahçeli amerikan tipi evde aile her akşam toplanıp akşam yemeği yiycek ama herkes gergin. koleje giden çocuk olcak defterlerini demir dolaba koyacak okulda. eski arabalar olacak ford chevrolet felan. teenageler arasında geçecek olaylar. yani high school temalı bişeyler. tam böyle olmasada amerikan kültürü baskın olsun dizide yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Gilmore Girls izle Netflix'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 trt'te yayınlanan bi dizi vardı aileli. papaz mıydı babası falan bişeydi edit: 7th heaven'mıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 evet gilmore girls tam anlattığım gibi galiba sağol. birde benzer ortamda geçen serseri asosyal tipli birinin olduğu dizi lazım. 7th heavenada bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Mal said: Mal said: firefly fargo bitti fringeye başladım. oo ye gizemli şeyler bilim ve ötesi haktan akdoğan. bi 10 bölüm izlerim, bu arada true detective iner sonra ona geçerim. salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk. şimdi şöyle bişey lazım. buram buram amerikan kültürü kokacak. böyle bahçeli amerikan tipi evde aile her akşam toplanıp akşam yemeği yiycek ama herkes gergin. koleje giden çocuk olcak defterlerini demir dolaba koyacak okulda. eski arabalar olacak ford chevrolet felan. teenageler arasında geçecek olaylar. yani high school temalı bişeyler. tam böyle olmasada amerikan kültürü baskın olsun dizide yeter. http://www.imdb.com/title/tt0412253/ Veronica Mars http://www.imdb.com/title/tt0193676/ freaks & geeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 gossip girl izle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Mal said: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk. şimdi şöyle bişey lazım. buram buram amerikan kültürü kokacak. böyle bahçeli amerikan tipi evde aile her akşam toplanıp akşam yemeği yiycek ama herkes gergin. koleje giden çocuk olcak defterlerini demir dolaba koyacak okulda. eski arabalar olacak ford chevrolet felan. teenageler arasında geçecek olaylar. yani high school temalı bişeyler. tam böyle olmasada amerikan kültürü baskın olsun dizide yeter. E tamam 13 reasons why tarif etmissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 gossip hayatta izlemem. freak and geek baya iyiymiş 18 bölüm. önce bunu izlerim sonra gilmore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 13 reason yeni hemde. baya varmış yazın daha varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Banshee çok underrated bi dizidir. Bir de preacher öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Gossip Girl'i bi ara TV'de arkadaş izlerken gözüm takılmıştı, sonra baktım 5 dk'dır falan izliyorum silkinip kendime geldim, "aman ha, napıyorsun" dedim kendime. Olur da bi daha denk gelirsem sarıcam izlemeye başlicam diye korkuyorum. Ama yok yaa o anlık bişeydir heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 13 reasons why baya sağlam diziye benziyor. puanları iyi konusu ilgi çekici. ondan başlıycam. ya çok sıkıcı denmiş yada çok etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar