Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben son durumu beğendim. Griftler fazla RNG ama yine de 2-3 kişi oynasak bişeyler zorlasak istiyorum. Yok mu support WD oynamak isteyen falan. Laddera oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 sezon 2 ne zaman başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 asıl PoE çok iyi halde lan, 2 gün önce heveslendim ama vakit yok ki anasını satayım bir sürü şey gelmiş yeni end game akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 3 şubat mı 5 şubat mı öyle bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bingildak said: asıl PoE çok iyi halde lan, 2 gün önce heveslendim ama vakit yok ki anasını satayım bir sürü şey gelmiş yeni end game akıyor POE de yapılabilecek herşeyi yaptım. Oyunda RMT çok fazla üstünlük kurmaya başladı. Standart piyasası ölü. E oyun bozuk olunca hardcore oynanmıyo. Diablo'nun daha simple bi oyunu var ama en azından kumaş sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 valla senko gelsene süper kafa dağıtıyo olm. Ben artık bilgisayara karşı oynamaktan keyif alıyorum. Dotada darlanıyorum, cs de sinirleniyorum. Diabloya giriyorum, açıyorum müziği alttan bam bam ekran bir sürü sayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ek paketi almadım ben ya, hadi bi hype yapın alayım bu ay, en ucuz nerden akıtın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 İşten çıkıcaz, 2 saat skype açıp muhabbet ederken legendary farmlıycaz. Düşünce de evin içinde koşup bağırıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yeni karakterim nasıl olur falan diye üzülmeyin. Benden full destek. RoRG yüzüğünüz benden. Set itemleriniz shared runla benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 şimdi sıfırdan alsak ne kadar mal oluyor? zamanında alıp satmıştım, oynamıştım sevmiştim ama yapacak pek bir şey kalmamıştı, sıfırdan bi mage ya da dh kasasım var, en ucuz nasıl yaparuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 gittigidiyora baktım şimdi diablo 3 58 TL ros 54 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tamam takip et onları fiyat düşünce haber ver bana fasdasdasd bakalım 1 hafta sonra falan gelebilirim bende aranıza, bıktım csgo ragelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 editör ultima server'ı açsın orada takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Valla geldik ama yine çabuk baydı geri PoE ye döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 PoE'de ne oynuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 rasmon hype'ı güzel verdin az daha yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Daha ne yapayım alın gelin hardcore da oynayabiliriz. ölmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 eve gidiyim de yükliyim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 abi bu akşam unutmazsam (unutmak derken eve girince default hareket pc on - bf4 kısayol - multi - fix serverım) geleyim. support wd derken istiosan benim wd yi control wd yapabilirim. (yani gearı var spec değiştirmem gerek) (gear 2.1.2 den kalma gerçi ama iş görür. skiller çok über değiştirilmediyse kımıldatmıyorum mobları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 valla son 2 haftadır aksamları oynuyorum ben gayet ıyı. solo takılıyorum kafam rahat. monkla akıyorum ortamlara. gelın de clanda ıkı muhabbet cevırelım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 valla açtm oyunu tekrardan da poe ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tamam akşam eve gidince yazıcam burdan. Senko yüklesin gireriz. dwor smk var mı senin WD'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 yok abv yok o ya. ancient bi 3k+ ceremonial düştü onunla idare ediyorum. gerçi control wd için bir staff vardı ama bakıcam akşam niye onu takıyormuşum diye asdlkjas edit: the dagger of darts mış düşen. (3.120 dps) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben de gelirim yer varsa. Köylü gibi takılıyorum tek başıma. Nepenthe#2129 eklersiniz. (Dedim ya şimdi dışarı çağırırlar kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar