Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Karton kituya mi montelesin moboyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Malibu said: Walla benim ryzen olayına götüm yemedi intel aldım ama donanım gurularımız ryzen diyor bu sıralar hep. onların ryzen deme sebebi millet denesin de feedback versin, tecrübelerini paylaşsın. ginipig olmayın. shots fired das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Bende 1600X var, sup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Ben Vegaları bekliyorum sonra yeni kasamı toplayacağım ama AMD bu kadar iyi geri dönüş yapmışken hala gidip de Intel'e $1000+ da vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 vegalar 8. ayın sonuna kalcak galiba, normalde bu ay sonu çıkar deniyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Temmuz sonu ağustos başı deniyor. Çok yok aslında acelesi olmayan için beklenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 gtx970 var bende bunu alayım mı? http://www.hepsiburada.com/asus-turbo-nvidia-geforce-gtx-1080-8gb-256bit-gddr5x-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-turbo-gtx1080-8g-p-BD805697 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Herhangi bi oyunu grafik ayarını kısarak falan oynatman gerekiyor mu? Hani sırf paran var da karı gibi alışveriş yapmak için alışveriş yapıyorsan o ayrı ama bi sonraki seriye kadar anlamsız geliyor bana, 970 şimdi bile iyi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bu arada alışverişi nerden yapıyoruz direk vatan'dan alsam hepsini, hem de orda kurdursam çok geçirirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Geçirirler, Inventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 itopya, sinerji falanda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bu dediklerinizi hiç bilmiyom ya izmir'deyim ben bu arada, köy yeri burası öyle her şey bulunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 inventus'tan al abi rahat et. ben marmaristeyim kasa kargo ile gayet düzgün bir şekilde geldi. sadece ekran kartını ayrı gönderiyorlar yolda sıkıntı olmasın diye gayet memnun kaldım. (bir tek istememe rağmen win10 deneme sürümü yüklemediler yoğunluktan dolayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 axedice said: Herhangi bi oyunu grafik ayarını kısarak falan oynatman gerekiyor mu? Hani sırf paran var da karı gibi alışveriş yapmak için alışveriş yapıyorsan o ayrı ama bi sonraki seriye kadar anlamsız geliyor bana, 970 şimdi bile iyi kart. star citizen çok kasıyor 3.0 çıkınca pamuk gibi oynasam çok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 totemic said: inventus'tan al abi rahat et. ben marmaristeyim kasa kargo ile gayet düzgün bir şekilde geldi. sadece ekran kartını ayrı gönderiyorlar yolda sıkıntı olmasın diye gayet memnun kaldım. (bir tek istememe rağmen win10 deneme sürümü yüklemediler yoğunluktan dolayı) haaa bi dakka satın alıyosun direk kurup gönderiyolar öyle mi, iyiymiş lan. bakayım ben buna ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 (facepalm) yavuz (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C_1DGNYVYAAPNH2.jpg şu paylaşıldı mıydı bilmiyorum da içimden geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Saeros said: totemic said: inventus'tan al abi rahat et. ben marmaristeyim kasa kargo ile gayet düzgün bir şekilde geldi. sadece ekran kartını ayrı gönderiyorlar yolda sıkıntı olmasın diye gayet memnun kaldım. (bir tek istememe rağmen win10 deneme sürümü yüklemediler yoğunluktan dolayı) haaa bi dakka satın alıyosun direk kurup gönderiyolar öyle mi, iyiymiş lan. bakayım ben buna ^^ (facepalm) kurucaklar tabi ne sandın. çok da güzel kargoladılar hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. 3 aydır makina takır takır çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Abi kendiniz kursaniza ya, rituel gibi bisi cable management Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ha bu arada evet 2-3 youtube vidyosuyla her şeyi takar kurarsınız. ben yaptıysam herkes yapar go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 ben bile kendim kurduysam herkes yapabilir abi inanıyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 en zevkli şey o, ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 of abi her şeyin ne kadar çok çeşidi var ksdjf Bright'ın verdiği listeyi takip ettim olabildiğince böyle bişey çıktı, iyi midir? https://i.gyazo.com/6623db21fc36e11319f797e54675c1ae.png gtx 1070 yerine 1060 gittim çünkü saçma bi fiyat farkı (1500 lira kadar?) var arada. zaten bence 1060 rahat rahat yeter bana :p hdd-sdd zaten var bende o yüzden koymadım onları. fiyatlarını da koydum "onun yerine bu var aynı kalitede ama daha ucuz" filan dersiniz belki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 bütçen yetiyorsa 1070 zorla bence ya. ben 1070 kullanıyorum ama 1080+bi boy büyük monitör alıp 2k mı go'lasaydım diye hayıflanıyorum. param vardı da psikolojik sınırımı aştıkça kafam bozuluyordu doğal olarak. yılsonu için bi "kenarda şu kadar para" hedefim var, üzerine kalan her kuruşu o fona aktarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Saeros said: of abi her şeyin ne kadar çok çeşidi var ksdjf Bright'ın verdiği listeyi takip ettim olabildiğince böyle bişey çıktı, iyi midir? https://i.gyazo.com/6623db21fc36e11319f797e54675c1ae.png gtx 1070 yerine 1060 gittim çünkü saçma bi fiyat farkı (1500 lira kadar?) var arada. zaten bence 1060 rahat rahat yeter bana :p hdd-sdd zaten var bende o yüzden koymadım onları. fiyatlarını da koydum "onun yerine bu var aynı kalitede ama daha ucuz" filan dersiniz belki diye. Kasa psu suz, ilave psu falan çok para olmamış mı gereksiz? Xigmatek talon diye bi kasa aldım ben ofise bayağı güzel içinde aynı kalite standartlarında psu da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar