barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yeni işlemci gelecek. Sonraki seneye de bridge değişecek komple yeni dizayn olacak yine. en mantıklısı çok aciliyeti yoksa 1-2 sene daha beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yahu işlemci bu yaz gelmiyor mu ya? yeni model değil yani yeni tasarım geliyor başka bir isimle. baya performans artışı falan bekleniyor. anakartlar falan değişecek soketten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 980 icin bir sart varmi su mainboard olmali ve su soket sart gibi yoksa 560 ti nin oturdugu slotta calisirmi. Beklemek mantikli gibi yazdiklariniz sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 slot değişmedi, aynı slottur ama işlemci çok düşükse bottleneck denilen olay var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 I5 2500k 3.3-3.6 ghz bi derdim olmadi aslinda pek .. 980 alayim ben baktim olmadi sonra toplarim np. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 evga burda cok okudum EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0, 4GB, GDDR5, 256 bit aliyorum bunu eger baska oneriniz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: yahu işlemci bu yaz gelmiyor mu ya? yeni model değil yani yeni tasarım geliyor başka bir isimle. baya performans artışı falan bekleniyor. anakartlar falan değişecek soketten dolayı. Tik tok geyigi var ya. Ben bu sene geleni minor upgrade, seneye olani yeni bridge diye biliyordum. Yanlis mi biliyorum. Suan yogunum bakarim Bir ara yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kanuni said: evga burda cok okudum EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0, 4GB, GDDR5, 256 bit aliyorum bunu eger baska oneriniz yoksa. 2500k'yı bi 4-4.2'ye çekmen lazm yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 uh o mumkun degil zaten sicak ve kapali bir dolapcik gibi bir seyin icinde kasa. cok mu dert yaratir ki ? simdilik idare etsin seneye su denilen sistem upgradeleri gelince zaten degistircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bilemedim ne kadar dert yaratır, araştırmak lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yeni kartlar gelmiyor mu? pahalı olsalar bile bunlar düşer o zaman alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sunu aldim evga yerine Asus Strix GeForce GTX 980, STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 kasaya girmiyor digerleri :D buda girmesse zaten full sistem alacagim. ulan gta 5 ne isler actin durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 970 ile aynı boyuttaysa kart büyük değil. benim 680 daha büyüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Piyasadan bayağı uzak kaldım. Seasonic M12II 620W yeterli mi günümüzde ? SLI & Overclock falan yapmadığımızı varsayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Benim sistemle ayni soruyu sormuslar bottleneckle alakali sikinti yokmus kimsede. Good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Deathblade said: Piyasadan bayağı uzak kaldım. Seasonic M12II 620W yeterli mi günümüzde ? SLI & Overclock falan yapmadığımızı varsayalım. yeterli. çok da güzel psu ayrıca. seasonicler kapasitelerinin %20 üstünde bile 80+ kalmayı başarıyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Herkese iyi akşamlar, bende yakında pc toplayacağım ancak çok uzun zamandır takip etmediğimden dolayı donanım konusunda baya cahilim. Arkadaşlar http://www.phoenix.com.tr/rebirth-x-serisi/ şöyle bir alet buldum, sizce bu paraya değermi? Veya önerebileceğiniz başka bir sistem varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 godmorgon said: Herkese iyi akşamlar, bende yakında pc toplayacağım ancak çok uzun zamandır takip etmediğimden dolayı donanım konusunda baya cahilim. Arkadaşlar http://www.phoenix.com.tr/rebirth-x-serisi/ şöyle bir alet buldum, sizce bu paraya değermi? Veya önerebileceğiniz başka bir sistem varmıdır? Rebirth'ün fiyat/performansı daha yüksek, ona yönel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 soru: anakart bu http://www.asus.com/tr/Motherboards/P8Z77V_LX/ 2x4 1600 lük ram var şu anda 8x2 2133lük ram aldım. çok anlamam ama çizim yada modelleme vs yapıp render almayacağımdan 2133 olmasada olur diyip, sanırım bu 4 ramide anakarta takıp 1600 de çalıştırabiliyorum hepsini ? öylemidir ? destekliyormu benim anakart falan bu durumu? olmuyosada canı sağolsun 16da yeter şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2400(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1800(O.C.)/1600/1333 MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek çalıştırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Daha önce yazmıştım tekrar belirteyim. 1600 MHZ üzerindeki ramler OC yapmadığınız zaman zaten belirtilen hızda çalışmıyor. Anakartların destekledikleri ram listelerinde yanlarında kendileri de ( OC ) şeklinde belirtiyorlar. 2133 MHZ denmesi o ram'in bu frekansta stabil oldugunu belirtiyor sadece. Zaten artık anakartlar otomatik OC de yaptığı için bu sorunda son kullanıcı için ortadan kalkmış oluyor. Kısaca evet çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 PrudenT said: Deathblade said: Piyasadan bayağı uzak kaldım. Seasonic M12II 620W yeterli mi günümüzde ? SLI & Overclock falan yapmadığımızı varsayalım. yeterli. çok da güzel psu ayrıca. seasonicler kapasitelerinin %20 üstünde bile 80+ kalmayı başarıyor hatta bu seasonic in ups si de vardı sanki he oktar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godmorgon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Bright said: godmorgon said: Herkese iyi akşamlar, bende yakında pc toplayacağım ancak çok uzun zamandır takip etmediğimden dolayı donanım konusunda baya cahilim. Arkadaşlar http://www.phoenix.com.tr/rebirth-x-serisi/ şöyle bir alet buldum, sizce bu paraya değermi? Veya önerebileceğiniz başka bir sistem varmıdır? Rebirth'ün fiyat/performansı daha yüksek, ona yönel :) Anlamıyoruz diye dalga geçmenin alemi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 jonq said: Daha önce yazmıştım tekrar belirteyim. 1600 MHZ üzerindeki ramler OC yapmadığınız zaman zaten belirtilen hızda çalışmıyor. Anakartların destekledikleri ram listelerinde yanlarında kendileri de ( OC ) şeklinde belirtiyorlar. 2133 MHZ denmesi o ram'in bu frekansta stabil oldugunu belirtiyor sadece. Zaten artık anakartlar otomatik OC de yaptığı için bu sorunda son kullanıcı için ortadan kalkmış oluyor. Kısaca evet çalıştırır. Artis artis yazmış bide ya. kullanılabilir miktar 16 diyor. 64 bit sistem. 24 gösteriyo ama 16 kullanıyo. Hadi bunada artislen. Şekilsiniz ya hıamına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Hai win7 64bit AMD Radeon 6850 İntel i7 2700k 3.5 ghz 12 gb ram Corsair Gaming Series GS600 power supply msi z77a-g43 anakart gibi bir sistemim var. Buna aşırı pahalıya gelmeyecek bir ekran kartı güncellemesi düşünüyorum. Malum gta geldi. Benim ekran kartı 1 gb o minimum 2 istiyor falan. 300-400 sınırını aşmayacak şekilde benim sistemle sıkıntı çıkarmayacak önerileriniz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar