Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Brian Fargo Inxile'ın bir sonraki projesinin The Bard's Tale 4 olacağını söylemiş. Yanlışlık olmasın, söz konusu oyun 2000'lerden sonra çıkan Bard's Tale serisinin devamı değil, 80'lerde çıkan orijinal Bard's Tale serisinin devamı olacak. İkinci oyun Destiny Knight ilk oynadığım rpg idi. O nedenle kafamda o kadar yer etmiş ki hala klavyeden girilen büyü kısaltmalarını falan hatırlıyorum. Yeni oyun hakkında henüz bir detay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 İnsanlar wasteland 2'yi pek beğenmedi ama ben bir iki nokta dışında beğendim diyebilirim. Motordan kaynaklı neyin nerde olduğunu anlama sıkıntısı vardı. Bir de oyun benim istediğimden biraz daha dardı(wasteland 1 oynamamış fakat fallout seven biri olarak kendi kendimi tuzağa düşürdüm diyebilirim). O oyunun şirketlere kalsa hiç çıkmayacağını düşünürsek iyi bir girişti bence. Bard's Tale'i bir iki ölçek geniş yaparlarsa bana yeter. Zaten 2000 sonrası oyunu avaraj bir şeydi Bu senaristlerin elinde her şekilde daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Kafada yer etmiş şeyler demişken, bunlar ney lan, hala aklımda: - Kemocity is a nice place to visit - Have you had your hydergine today? - Keep the oppressor oppressing Hile galiba bi oyunun ama hangi oyunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 https://eksisozluk.com/keep-the-oppressor-oppressing--553892 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hah eyvallah sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 We’re very excited about our upcoming Kickstarter for The Bard’s Tale IV, which we recently announced will kick off on June 2nd! Follow our countdown on our official The Bard’s Tale IV site diye mail atmış inxile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 gerisayıma bakıp hadi lan hemen gelsin kikstat diye gaza geldim. tam bir kerizim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kesin fundlanır da ben desteklemem sanırım. Hem konsept sıkıcı hem de inxile wastelandden sonra biraz güven kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 by inXile entertainment https://www.kickstarter.com/projects/inxile/the-bards-tale-iv 228k pledged of $1,250,000 goal, 38 days. 20 USD Early Bard Pledge. http://i.imgur.com/FcA2yOd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ilk 24 saatte backleyenlere wasteland 2 de veriyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Fırlattım cüzdanı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 kaptım bi 20lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 2. günde 760k olmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 20liğe yetişemedik 25lik kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 in-engine video koymuş inxile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 video süpermiş ama bence gameplay boktan olacak. adventure ile karıştıralım, puzzle falan derken dandik bir şey olacak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 f4ün "ingame trailer"ına kapak olmuş resmen renkler, müzik, atmosfer her şey büyüleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oyun dandik çıkarsa sorumlusu arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sonra santim santim downgrade yaparlar, oyun çıkıp sattıktan sonra da "evet yaptık ya kusura bakmayın" derler, millet de yer np. wastedland2'yi unity ile yapacaklarına 2 yıl daha bekleyip ue4 ile yapmış olsalardı keşke, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Müzik muhteşemdi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beğenmedim video'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ue nin nesini downgrad edicekler, varsa edilmişi linkleyinde bakalım. ekleme ; post-production ya cok kötü yada utube mahfetmiş anlamadım, bundan daha güzel render alırsınız pc başında oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 In game footage dememişler ama in engine footage demişler. Aynı şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 DA2019 said: In game footage dememişler ama in engine footage demişler. Aynı şey mi? Oyun daha yapılmadığı için, mekanikleri içermeden grafiklerin nasıl olacağını gösteren temsili bir video sunmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar