Gizli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 allahın çizdiği resme fotoğraf denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 bingildak said: fotoğrafta çizen kim tam olarak? yazıcı, grafik işlemci? daha mükemmel çiziyor diye bu ne ayrımcılık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fotoğraf makinesine tapanı da ilk defa gördüm, bu anı RESMEDELİM. hadi bakalım. şimdi sanatçı mı çağıracağız, allah mı summon edecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 abi dil değişen bir şeydir. Yaşayan bir şeydir. eğer insanların birçoğu fotoğrafa resim diyorsa artık onun adı resimdir. Şu resmi şuraya bırakıp kaçıyorum sdfds http://galeri12.uludagsozluk.com/541/egsoz-mu-egzoz-mu-egzos-mu-eksoz-mu-ekzos-mu_720464.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 galat-ı meşhur lügat-ı fasihten evladır. hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 garanticilik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Garantici ama hiçbiri doğru değil ahah O değil de paticik cahil dolu ya, karacahil hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fotoğrafa resim diyenler umarım ereksiyon olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 fotoğrafla resmi ayıramayan adamlarla aynı yerde bulunamam. ben çıktım kibbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Fotoğrafa fotoğraf demeyen arkadaşlara teessüf ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ha elin e ticaretçisi gelmiş burda edebiyat dersi veriyor, panpa cahillik arrogance ile örtülmüyor, ortalama akpli davranışı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 https://41.media.tumblr.com/8a282f1f4d61624629bdc8c6fe234b83/tumblr_n7j87p8Pxp1rtmb0zo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 doğrusu imaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 tüik e göre, fotoğrafa resim diyenlerin %98 i küçükken ıslık çalamayan, tasolarını kaptıran çocuklar oluyormuş. http://www.tuik.gov.tr/PreTablo.do?alt_id=1011/ya_malmisin.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Resim ve fotoğraf: Resim bir isimdir, ancak sanatçılar resim kelimesini kavramsal olarak kullandığı için fotoğrafla resim aynı değil diye benimsenir, işin doğrusu farklı aletler kullanılmasının dışında ortaya çıkan aynı gerçektir. Fırça ve kalemle yapılan resimse, bir makinenin işlemiş olduğu görüntü de resimdir, ancak sanatsal bakımdan değerlendirip resim kelimesi sanat anlayışı üslübuyla kavramsallaştırılırsa bu durum ortaya çıkar ve fotoğraf resim değildir denir. burası görsel sanatlar bölümü olmadığına göre fotoğraflara da resim denilebilir. şimdi dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 köylü değilseniz fotoğrafa resim demeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 resimlere fotoğraf diyorum ben beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 resim related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Cahillikte son noktasınız ya. Cambridge ingilizceden ingilizceye sözlükte bile picture'ın karşılıklarından birisi a drawing, painting, or photograph of something or someone Hadi tdk'yi kabul etmemenizi bile geçtim yani. en doğru sizsiniz ya, akıllı bıdıklar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 sanssizsansli said: galat-ı meşhur lügat-ı fasihten evladır. hadi bye lol cahil kalkanı da çekilmiş hemen. resim diyenler ne zaman banlanıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 ben suret diyorum basima birsey gelir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 her fotoğraf bir resimdir her resim bir fotoğraf değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 dana22 said: ben suret diyorum basima birsey gelir mi ? birsey gelmez ama bir sey gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Drall said: Cahillikte son noktasınız ya. Cambridge ingilizceden ingilizceye sözlükte bile picture'ın karşılıklarından birisi a drawing, painting, or photograph of something or someone Hadi tdk'yi kabul etmemenizi bile geçtim yani. en doğru sizsiniz ya, akıllı bıdıklar sizi anlamaz bunlar, boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Peki eski devlet bakanı mı, devlet eski bakanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar