senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 seyrediom ben ama bi halt anlamadim diziden. cok karisik yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Ed Harris-Anthony Hopkins Ed Harris dışarda çok ünlü bi kişilik anlaşıldı, possedeki diğer iki eleman direkt tanıdılar adamı. Kurduğunuz fountain kız kardeşimin hayatını kurtardı vs diye lafa girmeye çalıştı, bu benim tatilim boğazını keserim diye kestirdi attı Ed Harris. Bill Gates gibi biri herhalde. Yıllardır parka gelmeye finansal gücü yetiyor yani :) Son bölümde Anthony Hopkins'in konuşması bana pek tekin gelmedi. Sanıyorum dizinin asıl kötü karakteri o. Bu arada Wyatt - Arnold çıkacak. Demedi demeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Parkın günlüğü 14k$ diyorlardı, hani dizi tam hangi yılda geçiyo belli değil enflasyonu da hesaba katmak lazım da yine yıllık üyelik falan olsa da uzun süre düzenli gelebilmek için kallavi bir birikim gerekiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Fourteen değil forty, 40k dolares. O da standart package, ek ücretler dahil olmadan. https://i.redd.it/malrctnkpxpx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Hah evet, yanlış hatırlamışım veya yanlış duymuşum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 biraz baydım ya. hanger hanger içim hangdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 4. Bölümden bildiriyorum: Baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Herkes baydı diyor, herkes teori üretiyor. En son hangi dizi 4. bölüm de bu kadar sayfa konusuldu? Heralde lost'tur. İste JJabraaağam farkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 http://www.delosincorporated.com/images/intra/host_intake_protocol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Masticore said: Herkes baydı diyor, herkes teori üretiyor. En son hangi dizi 4. bölüm de bu kadar sayfa konusuldu? Heralde lost'tur. İste JJabraaağam farkı :) baydı diyenlerden teori üreten yok topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 diziye önümüzdeki 2 bölüm içinde hype yaptıracak malzeme lazım. 4 bölümdür giriş yapıyorlar biraz gelişme olsun. hopkins reis karizmatik karizmatik konuşuyor da bize aksiyon ver amca. lost gibi 5. yıl boyunca gizem gizem yapıp hiçbirini açıklamicaklarsa sokarım öyle işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Red said: lost gibi 5. yıl boyunca gizem gizem yapıp hiçbirini açıklamicaklarsa sokarım öyle işe. Jimmi Simpson(William) şöyle bir şey demiş: http://www.revelist.com/tv/westworld-jimmi-simpson-interview/5143/revelist-im-glad-to-hear-that-i-was-one-of-the-many-who-loved-lost-but-not-necessarily-never-finding-out-the-answers-to-the-questions-it-was-asking/6 JS: "I think you are going to be a bit awestruck by how all of these seemingly independent storylines start to laser in. They’re all heading towards each other. [...] It’s all there for a reason, and that’s what I was most amazed by. Because you have great ideas all the time on television shows, but then the end happens and then you’re like, "You guys were making shit up." This does the opposite. This is like, "Oh, I didn't know brains could be that clever. That’s stunning, well done." And then you clap. Revelist: I'm glad to hear that; I was one of the many who loved "Lost" but not necessarily NEVER finding out the answers to the questions it was asking. JS: I didn't even have to say the title, and you knew what I was talking about. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 dizi o kadar da iyi değil, filmi güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Bu ne lan assassin's creed gibi derken park olayını çakmamla ters köşe oldum. 1. bölüm sonu itibari ile güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Çok sıkıldım, seyretmem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 tiLi said: ed harris arnoldun gay partneriymiş dslgksşlgsfdşamkseninyaasldhfdlksgfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 dizi çok iyi ya 3 bölümü birden izledim aklımda deli sorular burda çoğu konuşulmuş gerçi guestler birbirini öldürebiliyor, bunun önüne nası geçiyoalr robotlar ateşli silahla gueslere zarar veremiyo ama ağzına yumruğu koysa nolur bi de hostlar sürekli gerçek dünyayla westworld arasında ışınlanıyo gibi wtf siyahlı adam tam bi noob 30 yılda herkese takla ata ata tek atması lazım kurşunları dodgelayarak bi de robotlarla sevişirken içeride çükümüz takılıp kırılabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Jaegerjaquez said: dizi çok iyi ya 3 bölümü birden izledim aklımda deli sorular burda çoğu konuşulmuş gerçi guestler birbirini öldürebiliyor, bunun önüne nası geçiyoalr robotlar ateşli silahla gueslere zarar veremiyo ama ağzına yumruğu koysa nolur Robotlar insanları hiçbir şekilde öldüremiyorlar. Yani yumruk atmazlar. Ya da en azından fazla zarar veren bir yumruk atmazlar. İnsanların birbirlerini öldürmelerinin önüne nasıl geçtiklerini ise ben de merak ediyorum. Ateşli silahlarla birbirlerine zarar veremezler. Ama bıçaklamaları mümkün. Belki bir şekilde kimlerin konuk olduğunu anlıyorlardır. Görsel bir işaret olabilir veya vücutlarına takılan bir cihaz sadece konukların duyabileceği bir sinyal veriyordur. Veya senaristler bunu göz ardı etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 İnsanların birbirlerini öldürmesinin önüne geçmiyorlar, waiverda yazıyor common manslaughterdan ölebilirsiniz ama parkı sorumlu tutamazsınız diye. Ortamda bi robot varsa Good Samaritan™ scripti devreye girip kurtarmaya çalışıyor, QA yada güvenlik görürse adam yolluyor falan bu kadar. Bıçaklanmak, uçurumdan atılmak, boğulmak falan hep mümkün. Ki illa göreceğiz zaten mano a mano bi ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Anlamadım neden bukadar fanboyu var bu dizinin.İlk bölümü izledik 1 saat 1 ömür gibi geçmek bilmedi.Acayip sıkıcı ve bayat bir konu.İyi oyuncuları doldurmakla olmuyormuş demekki.Abini örnek al biraz Jonathan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Sen izleme bu diziyi. Herkese uygun değil zaten ben de her bölümünü içer gibi izliyorum, bitince üzülüyorum. Eşimle arabada giderken falan bu dizideki diyaloglara göndermeler yaparak o tarzda konuşuyoruz. Ben de benzer şeyleri çok kere hissettim. Smallville var mesela hiç anlayamadım patiler hastaydı. Twilight serisini anlamadımsevmedim ki türü çok severim. Olur öyle - herkese uymuyor her yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ben valla heycanla izliedim her bölümü sürekli teori ürettim kafamda falan düşünmeye zorladı hep izlerken hoşuma gitti keşke 500 bölüm olsa hep izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Silahla öldürme mevzusuyla alakalı, robotların dokusuyla konuklarınki farklı. Silahları, mermileri pekala sadece robotların dokusuna zarar verecek şekilde ayarlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Barathrum said: Acayip sıkıcı ve bayat bir konu Dionysus çarpar amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Barathrum said: Anlamadım neden bukadar fanboyu var bu dizinin.İlk bölümü izledik 1 saat 1 ömür gibi geçmek bilmedi.Acayip sıkıcı ve bayat bir konu.İyi oyuncuları doldurmakla olmuyormuş demekki.Abini örnek al biraz Jonathan :X ABi demekki deep sci-fi sevmiyorsun.sıkılman normal yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar