Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Westworld (2016) - HBO

Norak

Öne çıkan mesajlar

Ed Harris-Anthony Hopkins

Ed Harris dışarda çok ünlü bi kişilik anlaşıldı, possedeki diğer iki eleman direkt tanıdılar adamı. Kurduğunuz fountain kız kardeşimin hayatını kurtardı vs diye lafa girmeye çalıştı, bu benim tatilim boğazını keserim diye kestirdi attı Ed Harris. Bill Gates gibi biri herhalde. Yıllardır parka gelmeye finansal gücü yetiyor yani :)

Son bölümde Anthony Hopkins'in konuşması bana pek tekin gelmedi. Sanıyorum dizinin asıl kötü karakteri o.

Bu arada Wyatt - Arnold çıkacak. Demedi demeyin. :)

Sosyal ağlarda paylaş

diziye önümüzdeki 2 bölüm içinde hype yaptıracak malzeme lazım.

4 bölümdür giriş yapıyorlar biraz gelişme olsun.

hopkins reis karizmatik karizmatik konuşuyor da bize aksiyon ver amca.

lost gibi 5. yıl boyunca gizem gizem yapıp hiçbirini açıklamicaklarsa sokarım öyle işe.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

lost gibi 5. yıl boyunca gizem gizem yapıp hiçbirini açıklamicaklarsa sokarım öyle işe.

Jimmi Simpson(William) şöyle bir şey demiş:

http://www.revelist.com/tv/westworld-jimmi-simpson-interview/5143/revelist-im-glad-to-hear-that-i-was-one-of-the-many-who-loved-lost-but-not-necessarily-never-finding-out-the-answers-to-the-questions-it-was-asking/6

JS: "I think you are going to be a bit awestruck by how all of these seemingly independent storylines start to laser in. They’re all heading towards each other.

[...] It’s all there for a reason, and that’s what I was most amazed by. Because you have great ideas all the time on television shows, but then the end happens and then you’re like, "You guys were making shit up." This does the opposite. This is like, "Oh, I didn't know brains could be that clever. That’s stunning, well done." And then you clap.

Revelist: I'm glad to hear that; I was one of the many who loved "Lost" but not necessarily NEVER finding out the answers to the questions it was asking.

JS: I didn't even have to say the title, and you knew what I was talking about.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi çok iyi ya 3 bölümü birden izledim aklımda deli sorular burda çoğu konuşulmuş gerçi

guestler birbirini öldürebiliyor, bunun önüne nası geçiyoalr
robotlar ateşli silahla gueslere zarar veremiyo ama ağzına yumruğu koysa nolur
bi de hostlar sürekli gerçek dünyayla westworld arasında ışınlanıyo gibi wtf
siyahlı adam tam bi noob 30 yılda herkese takla ata ata tek atması lazım kurşunları dodgelayarak
bi de robotlarla sevişirken içeride çükümüz takılıp kırılabilir mi

Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

dizi çok iyi ya 3 bölümü birden izledim aklımda deli sorular burda çoğu konuşulmuş gerçi

guestler birbirini öldürebiliyor, bunun önüne nası geçiyoalr
robotlar ateşli silahla gueslere zarar veremiyo ama ağzına yumruğu koysa nolur

Robotlar insanları hiçbir şekilde öldüremiyorlar. Yani yumruk atmazlar. Ya da en azından fazla zarar veren bir yumruk atmazlar.

İnsanların birbirlerini öldürmelerinin önüne nasıl geçtiklerini ise ben de merak ediyorum. Ateşli silahlarla birbirlerine zarar veremezler. Ama bıçaklamaları mümkün. Belki bir şekilde kimlerin konuk olduğunu anlıyorlardır. Görsel bir işaret olabilir veya vücutlarına takılan bir cihaz sadece konukların duyabileceği bir sinyal veriyordur.

Veya senaristler bunu göz ardı etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların birbirlerini öldürmesinin önüne geçmiyorlar, waiverda yazıyor common manslaughterdan ölebilirsiniz ama parkı sorumlu tutamazsınız diye. Ortamda bi robot varsa Good Samaritan™ scripti devreye girip kurtarmaya çalışıyor, QA yada güvenlik görürse adam yolluyor falan bu kadar.

Bıçaklanmak, uçurumdan atılmak, boğulmak falan hep mümkün. Ki illa göreceğiz zaten mano a mano bi ölüm
Sosyal ağlarda paylaş

Sen izleme bu diziyi. Herkese uygun değil zaten ben de her bölümünü içer gibi izliyorum, bitince üzülüyorum.

Eşimle arabada giderken falan bu dizideki diyaloglara göndermeler yaparak o tarzda konuşuyoruz.

Ben de benzer şeyleri çok kere hissettim. Smallville var mesela hiç anlayamadım patiler hastaydı.

Twilight serisini anlamadımsevmedim ki türü çok severim. Olur öyle - herkese uymuyor her yapılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Barathrum said:

Anlamadım neden bukadar fanboyu var bu dizinin.İlk bölümü izledik 1 saat 1 ömür gibi geçmek bilmedi.Acayip sıkıcı ve bayat bir konu.İyi oyuncuları doldurmakla olmuyormuş demekki.Abini örnek al biraz Jonathan :X

ABi demekki deep sci-fi sevmiyorsun.sıkılman normal yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...