ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Vulcan_Lionheart said: zamanında iphone 3 kullanmıştım o zamanlarda bile apple'in kapitalist düşüncesine karşıydım androide o yüzden geçmiştim adam kapitalist apple'a karşı sovyet malı note3 kullanmış yıllarca, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yaaaa öyle demesene be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 HaciYatmaz said: şu cia uygulamasını kullanmayın abi ya. fişletiyorsunuz insanları. aynen abi, benim etrafımda kullananlara söylemediğim laf kalmıyor. ondan sonra gelen mesajlarla uğraş dur.. bi de bu programların yaptığı tek adiliğin numaraları çalmak olduğunu düşünmüyorum, konuşmaları vs. de izliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Samsung mu? AL-MA-YIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 adama da hemen samsung fanboi demişsiniz lan ayıp, adam direk gidip almış i5s, 5 gün kullanmış deneyimlerini aktarmış. fanboylar asıl kendilerini belli etmiş:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ios kullandıktan sonra androidin dandikliği insanı kanser ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: adama da hemen samsung fanboi demişsiniz lan ayıp, adam direk gidip almış i5s, 5 gün kullanmış deneyimlerini aktarmış. fanboylar asıl kendilerini belli etmiş:horace: ama şimdi şöyle bi durum da var, note 3 büyüklüğüne ve rahatlığına alışan insan 5s'i eline alınca oyuncak telefon gibi kalıyo. kaç tane arkadaşım sırf bu yüzden bırakamıyodu telefonlarını. ayrıca android kullanmasını bilene gayet zevkli ve stabil. teknolojiye meraklı insanların telefonu bana göre. yazılım görünümü olarak bana göre iphone = nokia 1100 ben rootlarım, rom yüklerim, farklı ülkelerin yazılımlarını kurarım vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 note serisi > ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 note serisini düz samsunglarla mı karşılaştırıyorsunuz.. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 samsungdan sonra ne yazık ki apple oyuncak gibi gelmekte... özellikle geri tuşu en çok aranan özellik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 samsung niye almıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 sadece touchwiz samsung almamak için yeterli bir sebep aldın mı rootlaman gerekiyor bi ton uğraştırıyor tabletini samsung'un note serisinden (ikinci tabletim öncesi de note serisindendi) ve telefonunu pureandroid kullanan biri olarak söylüyorum samsung şu lüzumsuz ve bi işe yaramayan uygulamalarını itelemeyi bıraksa çok daha verimli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Android alcaksam da Samsung son tercihim olurdu. Diğer markaların neredeyse hepsi Samsung'dan önce bence telefon konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 edge i yeni alıp burayı okumamam gerektiğini biliyordum. şimdi "rootlamak" nasıl olacak diye araştırmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 monoscope said: ios kullandıktan sonra androidin dandikliği insanı kanser ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Akıllı teleofn alacaklara sıralama şöyle olur: **Teknolojiden anlayan insanlar için: ****Htc m8 ****LG g2 - g3 ****Nexus ****Motoroğlan ****Zony (Hadi üzülmesinler) **Alo diyim ben tayfası: ***ifon serisi ***nokiazort serisi Samsung ne lan olm samsung ney lan!??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Note serisi haric de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 samsung direkt çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Yoo demicem... Samsung ölsün acı içinde bence şu an, şu dakika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 şarzı gördüm yazma ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Grego said: edge i yeni alıp burayı okumamam gerektiğini biliyordum. şimdi "rootlamak" nasıl olacak diye araştırmam gerekecek. Hayır o edge in saçma sapan edge i yüzünden rootlamak da ayrı bi derttir. Diğer telefonlar hiç değilse birbirine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 photographer said: Akıllı teleofn alacaklara sıralama şöyle olur: **Teknolojiden anlayan insanlar için: ****Htc m8 ****LG g2 - g3 ****Nexus ****Motoroğlan ****Zony (Hadi üzülmesinler) **Alo diyim ben tayfası: ***ifon serisi ***nokiazort serisi Samsung ne lan olm samsung ney lan!??? şu forumda doğru söyleyen adamlar liseli gibi yazdığından hep haksız çıkıyoruz. almayın samsung, gerçekten, geri bildirimlerini, diğer telefonlarla farkını ben biliyorum, samsung almayın. hali hazırda hem android hem ios kullanıcısı ve eski bir telefoncu olarak söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bilmiyorsan hiç girme o işlere, dipsiz kuyu sinir hastası olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Samsung almayın tamamda geri bildirimin samsung bazında çok olması normal adamlar çok sattı. HTC falan ne kadar sattı ki Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 htc en ufak marketing yapıyor mu türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar