Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 3 kuruş maaş almak utanılcak bişey değil 3 kuruş maaş alıp 2 kuruş alana elitistlik yapmak problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bence paticikte bu tarz konuların en büyük sorunu tek bir meslek varmış gibi konuşması herkesin. sanki X diye bi meslek var herkes de onu okumuş o sektörde çalışıyor ve ona göre konuşuyor. ona göre birbirine öğüt veriyor. lan olm her işin gidişatı o kadar farklı ki. birbirinize öneri bile vermeniz inanılmaz saçma. kimi iş var 5 sene 1,5k'ya çalışır direk iş kurarsın kimi iş var kurumsalda çalışır yükselirsin. hatta her mesleğin kendi içinde farklı yönelimleri falan oluyor onların bile kendi içinde birbirini kendi usulüyle eleştirmesi saçma ve öneri vermesi boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ben koyume dönüp işsiz gezmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Beyler iyi güzel diyorsunuz da olayın yaşandığı ülkenin durumunu unutuyorsunuz ama. Belli bir kesimden olmadığınız sürece bir yere gelemeyeceğiz durum var. Dedemin eşeğini emanet etmeyeceğim adamlar koca koca mevkilerde ve adamların vasıf 0. Ortam çok kötü. Fişlemeler adam sendecilikler, hamili yakınıdırlar bokunun boku çıkmış vaziyette. En basitinde KPSS görüyorsunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çok sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi bi de siz istediğiniz kadar kabullenmeyin, işsizlik diye birşey söz konusu. açıkta kalmaktan hakettiğine alamamaya, çalışma şartlarına yansımasına kadar türlü şekilleri var. tamam yazıdaki eleman çok akıllı bir arkadaşa benzemiyor ama her halinden memnun kişi için en azından bir tane aynı özveriyi gösterip de şartları daha kötü olan insan vardır. hiç mi aklınıza gelmiyor bu ihtimal anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ızmırde falan ıs bulmak cok zor zaten. valla ıssızlık cok zor durum, yani adamın bu yaklaşımı doru deıl evet ama ıntıhara sürükler cidden zor, heleki cepte hörgüçte para yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çocuğun yazısını okudum. aradaki 6 sayfayı atladım. noluyo şimdi? ülkede işsizlik yok mu deniyor? nedir olay? özetleyecek döliganlı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 intihar düşünecek kadar darlandıysa en başta bir psikoloğa görünsün zaten. yarın öbür gün iş bulur bu sefer başka bir derdi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çocuk kürtmüş ondan işe almıyorlarmış olm psikoloğa görünmekte para herşey para iş bulmak ıcın ıstanbula geliosun ya itin köpeğin semtinde oturucan ya 1000+ kira vericen. böle boktan bi düzen HİEEYYTTAEW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 abi KPSS'ye güvenip université tercihi yapmak bildiğin intihar. geçen baktım 1 milyon küsür kişiden 6 bin kadro mu ne kadroya alınmış. 4 yıl üniversiteye yatıracağına 4 yıl piyango bileti oyna her hafta daha karlı çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gazetecilik mesleğini kendisine seçen adam daha okurken herhangi bir gazetenin, derginin, tvnun birine stajyer mtajyer ayağına para-mara hesabı yapmadan kapağı atacak. yoksa boş iş. kürt diye işe alınmamasına falan inanmam.yazmıyor ki zaten böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 benim de azcık beynim olsa kocaeliye gidip iktisat okumaya çalışacağıma açıköğretim ikt yazar 18 yaşında bi müşavir yanına girip çalışmaya başlardım bu sektörde olacağımı bileydim. şimdiye çoktan mali müşavir olmuştum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 çeto allanseversen saat olmuş 1650 goygoyu cıddeyealmayıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 gerçekten de gazetecilik okuyanları hayatta anlamam. olm,bir tanıdığınız varsa, gazetelerden birinde etkili-yetkili bir tanıdığınız varsa...eyvallah. yoksa gazetecilik yapmak için Türkiye'de gazetecilik okumaya gerek yok ki. al,bak bana en az 5 senedir teklif var. "Gel yaz Aydınlık'ta" diyorlar. Neden? Çünkü bir şekilde tanıdığım adamlar var orada. Onlar da beni taa üniversite zamanlarımdan tanıyorlar. Sosyal medyada bir çok forumda yazdığım yazılardan biliyorlar. Siyasi görüşümü biliyorlar. Bu nedenle bana teklifte bulunuyorlar. Misal: oray Eğin. Patt diye ortaya çıkan bir adam. Misal: Rasim Ozan Kütahyalı. Patt diye ortaya çıkan bir adam. Misal: Nagehan Alçı. Patt diye ortaya çıkan bir kadın. Emre Uslu, Mehmet Baransu, daha nice nice zamane gazetecileri. Bunların hangisi gazetecilik mezunu. İlla ki birilerinin elinden tutup "yürü yavrum, göreyim seni"dediği tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Suark said: çeto allanseversen saat olmuş 1650 goygoyu cıddeyealmayıver ciddiye alasım var yav :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 iş yok dan ziyade, "istediğim gibi bir işe yok" daha doğru bir tabir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 ben 2. sinif bir universiteden mezun oldum,sonra is bulamadim, 5 sinif bir universitede master yaptim, sonra gene is bulamadim, ama sikayet etmedim cunku aptal oldugum icin is bulamiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 nereye 2.sınıf lan bildiğin 1.sınıf üniv seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bi mit, stanford, carnegie mellon degil asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 nerede okuyon şükrücüğüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 okuyor gibi bir halim mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Feamer said: iş yok dan ziyade, "istediğim gibi bir işe yok" daha doğru bir tabir yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Ohşş.. yine bir iletişim mezunu ağlaması. Daha geçen gün change.org'ta imza kampanyası açmışlardı. Ege bitirmiş bide. Kesin bizim okuldaki "iş bulamıyom yia"cılardan biridir. Okul boyunca meslekle ilgili hiç bişe yapma sonra "800 liraya başlatıyolar beni" diye ağla. Ege Ajanstan gelen haberleri Türkçe'ye çevirmek için kıçımı yırtıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 işin tanımı= plaza olsun veya onun gibi nezih olsun, cumartesi çalışma olmasın, ikramiyesi olsun, mini etekli genç bayan çalışanları olsun, o olsun bu olsun, olunca tabi iş yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar