Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Kızın tavrı minyon çocuksuluktan kadınsılığa geçtiği an aklından vurkaç taktikleri sıra sıra geçecek. Bize niye ayak yapıyosun onu anlamış değilim. Paticik kardeşliği var şu an başlıkta. Hissedebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: vajhbdfvadf. çocuk gibi, fazla minyon. not my type. skor mkor aklıma bile gelmez. Uzun kadın sokakta, kısa kadın yatakta. GO FOR IT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yani açık ol bize gerçekten grego. ya hacılar ben buna vericem küsküyü ama korkuyorum iş hayatım etkilenir diye. var mı aranızda bunun yolunu yordamını bilen, deneyimi olan iki akıl versin de ciğerimizi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Wishmaster said: Kızın tavrı minyon çocuksuluktan kadınsılığa geçtiği an aklından vurkaç taktikleri sıra sıra geçecek. Bize niye ayak yapıyosun onu anlamış değilim. Paticik kardeşliği var şu an başlıkta. Hissedebiliyor musun? Aynen. Eline sağlık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 imamizer said: yani açık ol bize gerçekten grego. ya hacılar ben buna vericem küsküyü ama korkuyorum iş hayatım etkilenir diye. var mı aranızda bunun yolunu yordamını bilen, deneyimi olan iki akıl versin de ciğerimizi ye. ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 adam yengeye yakalanırsa ''beni bunlar yoldan çıkardı zaten'' diyebilmek için konuyu açmış. ayık olun patiler. plan program çoktan hazırdır zaten burda work zone mörk zon diye ayak yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 "Kıza açılcam, açılamıyorum. Bu akşam mesaiye mi kalsak?" KALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 imamizer said: yani açık ol bize gerçekten grego. ya hacılar ben buna vericem küsküyü ama korkuyorum iş hayatım etkilenir diye. var mı aranızda bunun yolunu yordamını bilen, deneyimi olan iki akıl versin de ciğerimizi ye. aranızda böyle vurkaç yapan varsa o konuşsun, ben yapmam öyle birşey. aynı iş yerinde o tribe nasıl katlanıcanız merak ederim. plaza türü birşey olsa gerek o. ama benim çalışan karşı masamda. işyeri 7 kişi. nereye vuruyorsun nereye kaçıyorsun biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: imamizer said: yani açık ol bize gerçekten grego. ya hacılar ben buna vericem küsküyü ama korkuyorum iş hayatım etkilenir diye. var mı aranızda bunun yolunu yordamını bilen, deneyimi olan iki akıl versin de ciğerimizi ye. aranızda böyle vurkaç yapan varsa o konuşsun, ben yapmam öyle birşey. aynı iş yerinde o tribe nasıl katlanıcanız merak ederim. plaza türü birşey olsa gerek o. ama benim çalışan karşı masamda. işyeri 7 kişi. nereye vuruyorsun nereye kaçıyorsun biraderim. Var abi örnekleri. Bütün şirketi kat kat elden geçirenler var. Biz arkandayız. Sen açtığın yoldan devam et panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şirket kurumsal değilse ki değil biliyorum, çak geç hacı. bir erkeğe ihtiyacı var hayatta ve seni seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sekisten öte motivasyon mu var, hem aranızdaki gerginliği de boşaltma yoluyla atmış olursunuz. Ondan sonra bak kız ne tasarımlar yapıyor. Fifty shades of Grey in TR versiyonu gibin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Her kadın şiddeti sever Grego. Zorba ol. Olaya şöyle başla hatta: http://media.giphy.com/media/frNZmtLwVVhrG/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Vur sonrasında at demek istemiş imam işte. paticiğin tamamı gibi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 DA2019 said: Seele said: Herkez vur demiş. Bu yanlış. İş yerinde sekse karşıyım. Bir kere birlikte ol sana iki kat trip atacak ve hiç iş yaptıramayacaksın İşyerinde demiyoruz ki. Ya evine çağıracak. Ya da otele gidecekler. Kız bariz iş koyuyor abi. Duygu sömürüsü yapıyor kovun beni bilmemne diye. Bi de işten beraber çıkalım falan diyor. WTFlara istinaden Grego da kıza karşı boş değil. ;) Olay mekan değil. Bir gece önce cinsel organını gördüğün insana iş ilişkisi kurmak zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 devrim'e bak hele dsadasdas. ne cevherler varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 tripleri okurken ben bi bile etkilendşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Seleme ilk mesajdan sonrasını okumadım hatta ilk mesajı da tam okumadım. Kız güzel mi? Boşta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 damn it feels to be a gangsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 RamsesII said: bu kızla öyle bir seviş ki sizin ofise girdiğine pişman olsun :P o nası oluyo kendine bişeyler mi yaptırıyosun? sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Seele said: DA2019 said: Seele said: Herkez vur demiş. Bu yanlış. İş yerinde sekse karşıyım. Bir kere birlikte ol sana iki kat trip atacak ve hiç iş yaptıramayacaksın İşyerinde demiyoruz ki. Ya evine çağıracak. Ya da otele gidecekler. Kız bariz iş koyuyor abi. Duygu sömürüsü yapıyor kovun beni bilmemne diye. Bi de işten beraber çıkalım falan diyor. WTFlara istinaden Grego da kıza karşı boş değil. ;) Olay mekan değil. Bir gece önce cinsel organını gördüğün insana iş ilişkisi kurmak zor oluyor Abi olaya duygusal yaklaşıyosun. Ona da vücudun diğer organlarına yaklaştığın gibi yaklaş sen de. Kızın elini tuttuğunda bişey hissediyo musun? Öyle düşün. Hissediyosan ayrı ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Flassh said: tripleri okurken ben bi bile etkilendşm Ben de boş diilim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Seru said: devrim'e bak hele dsadasdas. ne cevherler varmış. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Devrim denmisken, bi devochi vardi noldu ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bi Devrim ben varım abi forumda. Başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 abi ben zaten otelde yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar