axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Zombie olayının üzerinde fazla durulmayacak, belki tvde biraz ağırlığını arttırırlar ama space zombies horror diye devam etmiyor senaryo. Yine de bu virüsün geldiği alien kaynak en az siyasi çekişmeler kadar önemli, hatta ilerde daha önemli hale gelecek. Jaan said: Aslında çok güzel bilgisayar oyunu senaryosu olur kitaplardan. Ortam çok elverişli :) Zaten ilk başta bi mmo settingi olarak düşünüp tasarlıyorlar, bununla ilgili araştırma yaparken o kadar fazla materyal birikiyor ki kitaba çevirmeye karar veriyorlar. Yazarların ikisi de GRRM ın pupili, birlikte çeşitli projelerde çalışmışlar vs. Setting ve pov narrative structure biraz belli ediyor zaten kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 yeni bitirdim 1. sezonu. Baya iyiymiş ya. Kısa kaldı. Keşke daha da olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 http://youtube.com/watch?v=3gj8tRaFIfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 ilk kitabin sonlarina geldim ama acik olarak bence dizisi daha iyi olmus, en azindan 1. kitaptan, digerlerinde ne olacak bilemem tabii. su ana kadar pek merak da eder bulamadim kendimi diger kitaplarda konusu ne olacak vs. nasip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Daha izlememistim ben bunu, yarin Netflix'e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 2-3 hafta önce başladım bunu okumaya 3. kitabın ortalarındayım. başka konularda kitaptan spoiler vereni görürsem acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 axedice said: Şikayet edeyim demiş, dönüp şikayet etmiş mi? Hayır. Geçiniz. Görüldüğü üzere iyi dizilerden şikayet etmiyoruz. Kitaba sadık kalsın plotları sulandırmasın yeter, yazın - görsel medya farkı için yapılan her değişikliğe karşı değiliz. Yani özetle KARABİBER TUZ GÖT OLDUN SUS Nasıl kitaba sadık kalsın? O hintli kadının birinci kitapta olmamasını geçtim, ikinci kitapta yaptığı şeyler ile bile örtüşmüyor birinci sezonda yaptığı şeyler. sevdiği hiç bir arkadaşını politik sebeplerden feda etmek gibi bir durum yaşamıyor mesela dizide olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Ama öyle bi duruma düşerse feda eder, avasaralanın karakterini gayet iyi yansıtan bi durum. GoTda sıkıntı olan dizide böyle ufak farkların mini plotların olması ya da bazılarının çıkarılması değil karakterlerin ve ana hikayelerin katledilmesiydi, burda ilk sezon gayet kitapla uyumlu gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 once XLegolas said: 2-3 hafta önce başladım bunu okumaya 3. kitabın ortalarındayım. başka konularda kitaptan spoiler vereni görürsem acımam diyosun, sonra ben yanmiyim baskasi yansin diyorsun .. XLegolas said: axedice said: Şikayet edeyim demiş, dönüp şikayet etmiş mi? Hayır. Geçiniz. Görüldüğü üzere iyi dizilerden şikayet etmiyoruz. Kitaba sadık kalsın plotları sulandırmasın yeter, yazın - görsel medya farkı için yapılan her değişikliğe karşı değiliz. Yani özetle KARABİBER TUZ GÖT OLDUN SUS Nasıl kitaba sadık kalsın? O hintli kadının birinci kitapta olmamasını geçtim, ikinci kitapta yaptığı şeyler ile bile örtüşmüyor birinci sezonda yaptığı şeyler. sevdiği hiç bir arkadaşını politik sebeplerden feda etmek gibi bir durum yaşamıyor mesela dizide olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 axedice said: Ama öyle bi duruma düşerse feda eder, avasaralanın karakterini gayet iyi yansıtan bi durum. GoTda sıkıntı olan dizide böyle ufak farkların mini plotların olması ya da bazılarının çıkarılması değil karakterlerin ve ana hikayelerin katledilmesiydi, burda ilk sezon gayet kitapla uyumlu gidiyor. Katılıyorum bence de gayet başarılıydı ilk sezon. 3. kitabı yeni bitirdim ve okurken castingin ne kadar iyi olduğunu düşündüm ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Burdan gordugum olumlu yorumlarla diziye baslayacagım. iyiki varsın paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Kanuni said: once XLegolas said: 2-3 hafta önce başladım bunu okumaya 3. kitabın ortalarındayım. başka konularda kitaptan spoiler vereni görürsem acımam diyosun, sonra ben yanmiyim baskasi yansin diyorsun .. XLegolas said: axedice said: Şikayet edeyim demiş, dönüp şikayet etmiş mi? Hayır. Geçiniz. Görüldüğü üzere iyi dizilerden şikayet etmiyoruz. Kitaba sadık kalsın plotları sulandırmasın yeter, yazın - görsel medya farkı için yapılan her değişikliğe karşı değiliz. Yani özetle KARABİBER TUZ GÖT OLDUN SUS Nasıl kitaba sadık kalsın? O hintli kadının birinci kitapta olmamasını geçtim, ikinci kitapta yaptığı şeyler ile bile örtüşmüyor birinci sezonda yaptığı şeyler. sevdiği hiç bir arkadaşını politik sebeplerden feda etmek gibi bir durum yaşamıyor mesela dizide olduğu gibi. İyi de dizide olan bişeyin kitapta olmadığını söylemek spoiler sayılmaz. "Game of thrones kitaplarında Jaime Dorne'a gitmiyor"a spoiler demek gibi bişey senin şu yaptığın. Ayıp bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 axedice said: Ama öyle bi duruma düşerse feda eder, avasaralanın karakterini gayet iyi yansıtan bi durum. GoTda sıkıntı olan dizide böyle ufak farkların mini plotların olması ya da bazılarının çıkarılması değil karakterlerin ve ana hikayelerin katledilmesiydi, burda ilk sezon gayet kitapla uyumlu gidiyor. Çok rahatsız olmadım ben de zaten genel karakteri uygun, mini plot da kadına uygun bir mini plot. Bütün sezon Holden ve Miller geçseydi bayardı zaten. GoTda miniplotlar da sıkıntı buarada çünkü akla mantığa sığmayan miniplotlar ekliyorlar diziye James ve Bron rescue mission gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ilk kitabi bitirdim ama diziden sonra okudugum icin herhalde pek keyif alamadim acikcasi. kitaptan sonra dizi veya film izlemek ile dizi veya filmden sonra kitabini okumak arasinda fark yok sanki. ilk aldigin keyfi tekrar izlemek ya da okumakla alamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ben 3. kitaptayim, gayet guzel gidiyo bence. umarim iyi uyarlarlar diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Hyperion'dan sonra devam edeyim olmadi. ilk kitabi anca sezon ikide bitirirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=WHFMK9l5cCg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 expanse netflix de neden netflix original olarak gorunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Gösterim hakkı bir bölgede sadece kendilerine aitse o bölgede original olarak niteliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 çok çabuk bitti :( syfy'ın en iyi dizisi herhalde son dönem. killjoys ve dark matter bunun yanında pepee gibi kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 gemi dizaynlari <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 hermf!! ikinci kitabida bitirdim, tam bana gore degil bu kitaplar begenemiyorum diyordum, kitabin son cumlesi! gelde okuma ucu simdi. pek begenemedim ilk iki kitabi gereksiz uzun geliyor bana ama bakalim uc nasil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=06EIAuYRRTw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Altıncı kitap geçen hafta çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Ne guzel bi diziymis bu Belter Creole isini cok muazzam basarmislar. Beyaz Anglosaksonlar'in bu kadar basarili bir sekilde yabanci dil konustugunu hic gormemistim. Ozellikle Dawes, sari sacli agitator ve fahise Gia o kadar iyiler ki heralde gercek hayatta Guney Afrikalilar falan diye dusunmustum ki degillermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar