bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bu da mı sezon sezon geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bilmiyorum da var bi saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 2. bölüm yazanlar 3. bölüm kanıp izlemeyin sakın. cabukdizi mi yapsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 2. bölüm yok harbi lan ne oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 yarın çıkacak 2. bölüm. sonra işte her çarşamba çıkmaya devam edecek. 3 ile 4ü yanlışlıkla streaminge koymuşlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 işin komiği tüm bölümler var amazon prime da millet izledi, nasıl bu kadar korsanı engellediler bu kadar süre anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 of benim kafam The Man In The High Castle'a gitti, amazon falan diyorum. Onu da bulamadım bı arada hiç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 CabukDiziye baktınmı ? hemen atiyim ayıpsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 http://www.syfy.com/theexpanse/episodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ayni boku zamaninda Fox yapmisti Firefly icin, komple butun sezonu yanlis sirayla yayinlamislardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Su ustteki linkten izlenebiliyor hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 çok iyiymiş dizi ya. 4 bölümüde seyrettim. Baya güzel yapmışlar ya. Kitaplada baya aynı gidiyor. Oyuncularda uymuş baya kitaptaki tiplere. Bi tek Avasarala çok düz olmuş. Kitaptaki gibi küfür edemeyince sdf ep 4 spo Donager dan kaçışları başarılıydı. Roci'yi görmekte hoştu. Güzel yapmışlar tipini geminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 4'ü izledim, bu dizi baya iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 piyasadaki diğer sci-fi dizilere bakınca bu dizi rahat bi 15 gömlek falan üstün.güzelde sarıyor,abartı mantığa ters gelicek tasarımlar falan yok. buarada 4.bölümde çinli mars kumandanının patlıcan gibi burnu vardı ya.acayip gözüme battı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 BU Nagata'nın tipi kitaplarda da böyle itici mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 az biraz kezban evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Aket-Atum said: BU Nagata'nın tipi kitaplarda da böyle itici mi? Naoimi için Killjoys'ta ki ablayı koysalardı keşke. Şimdi ki meh harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Aluriel said: http://www.syfy.com/theexpanse/episodes Bende açılmıyor ya. Ortada dönüyor babam dönüyor görüntü gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 hola tarzı bişey yada us vpn ile çalışması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 baya iyi gidiyo ya :D dayanamicam kitaplari okucam muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 diziyle çok garip bir ilişkimiz var ya. ilk bölümü açtığımda uyuya kaldım, meh dedim. sonra tekrar izledim hoşuma gitti. ikinci bölümü açtım, ilk 20 dk'da tekrar uyudum, meh dedim. dün açtım tekrar izledim 2-3-4 olarak tekrar hoşuma gitti. 4'den sonra iyicene oturacak gibi taşlar. 2'de içim bayıldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Uykun varken dizi izlemesen hiç böyle aşk nefret entrika falan kasmayacaksın halbüki. Sırf altyazıyla izlemek için torrentliyorum diziyi, lingolar fena olmamış da kulağım alışamadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ben syfy'ın sitesinden izleyim dedim de adamlar inanılmaz reklam koymuşlar. 5 dk fln reklam var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bingildak said: diziyle çok garip bir ilişkimiz var ya. ilk bölümü açtığımda uyuya kaldım, meh dedim. sonra tekrar izledim hoşuma gitti. ikinci bölümü açtım, ilk 20 dk'da tekrar uyudum, meh dedim. dün açtım tekrar izledim 2-3-4 olarak tekrar hoşuma gitti. 4'den sonra iyicene oturacak gibi taşlar. 2'de içim bayıldı resmen. ahah aynı ilişkideyim ben de bu dizi ile, her bölümü uzanarak izleyip uyuyakalıyorum. Sonra ertesi gün tekrar izliyorum falna fena olmuyor ama. 4 bölümü de izledim , fena gitmiyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Dizi fena değil ya. bende BSG havası uyandı çunku aynı şekilde bir iki bölüm sıkarken diğer iki bölüm canavar gibi merak uyandırdı falan . Dengeli gidiyor şimdilik. Buarada marslı gemileri .kıyafetleri ,tarzları falan fena böyle bir sovyet rusya havası var gibi. güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar