Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

4 levelde drake kastırıyo ya kesemedim. yanında 10 tane eleman olmasa rahat olur ama onlar uyuz ediyo. ya biri gidiyo tank olmayan elemanlara saldırıyo. ya karakterlerimi blokluyo. önce onları keseyim desem bi ton var onlarla uğraşırken drake bi üfürüp yalan ediyo beni. önce 1-2 level atlamam gerekecek heralde. (endless 5 teki bu arada)

Sosyal ağlarda paylaş

kana'yı hiç sevmedim ben. chanter'ın dandikliği dışında muhabbetini tavrını sevmedim hep böyle elimin tersiyle vurasım geliyor. gerçi daha questini falan yapmadım.

bu arada yama ile süper bir bug geldi. büyülü hatchet vardı bi tane, inventoryde boyutu dörde katlandı ogre silahı oldu sdfsd. ne buglar var ya. oyun bitsin compilation yapıp dizerim buraya eğlencelik.
Sosyal ağlarda paylaş

Chanterın sevdiğim olayı damage reduction ile summon büyüsü yapması. Başka karakterlerde summon bulamadım. Hard seviyede de mubarek düşmanlar 20şer 20şer geliyor. Summon büyüsü düşmanların öndeki 1-2 kişiyi geçip arkadaki büyücünün okçunun kafasına vurmaması açısından iyi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

kana'yı hiç sevmedim ben. chanter'ın dandikliği dışında muhabbetini tavrını sevmedim hep böyle elimin tersiyle vurasım geliyor. gerçi daha questini falan yapmadım.

bu arada yama ile süper bir bug geldi. büyülü hatchet vardı bi tane, inventoryde boyutu dörde katlandı ogre silahı oldu sdfsd. ne buglar var ya. oyun bitsin compilation yapıp dizerim buraya eğlencelik.

Tuna eğer bugğnkü 2işnci patch değilse o hatchet bende hep büyüktü. Dahada mı büyüdü hacı?

Birde Chanterda benim şey hosuma gitti +25 fire dmg chanti. 5 ranged 1 melee oynadığımdan ilk turnde ete vurur gibi vuruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim grupta aloth var (çok sevmedim ama büyü bassın diye tutuyorum, bir de olayı nedir, deli midir şizofren midir merakımdan atamadım) iki tane grimoire buldum. bende olmayan büyüleri de öğrendim.

şimdi bu ek grimoire'ların olayı, onlara da farklı büyüler kaydedip hotkey seti değiştirir gibi ufak bi cooldown karşılığında combat ortasında switch etmek mi? başka bi işe yarıyollar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

abi ai sistemi ne kadar boktan

arkada mage duruyor tek büyü atmamış daha duruyor sadece tüm ekip direk ona koşuyor aralıyor sdf

kolaya kaçılmış biraz sanki

Bu mu boktan ? Hard'da oynuyorum, Campfire'ları ziyan etmemek için 1 health'li mage'imi dungeon'da 2 oda arkada tutuyorum.ADamlar savaşta olmayan mage'e koşuyor varmı böyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...