Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 kana'da o tip olduktan sonra isterse clint eastwood sesi çıksın ağzına sıçradığımın şekilsizi ya, resmen adamı partiden attığımdan beri oyundan daha çok zevk alıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Kana Chanter dimi ya, adam direk zayıf halka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 lan kana daki summonlar kimde var hele rangerla inanılmaz sinerjileri oluyo köylüler ya "bu ne yieaa şarkıcımı olur grupta yiaaa" diyip almıyolar gezerken lore a ufak ufak kattıklarını saymıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 bu olay konuşuldu mu http://i.imgur.com/qXnYsGx.jpg çok net kapak olmuş godumun sjwlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ranger'ı alıyorum peti de tank gibi gezdiği için ama Druid/Priest/Wizard gibi vitesli classlar varken İlk 30 saniye hiçbir işe yaramayan Chanter'dan cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 4 levelde drake kastırıyo ya kesemedim. yanında 10 tane eleman olmasa rahat olur ama onlar uyuz ediyo. ya biri gidiyo tank olmayan elemanlara saldırıyo. ya karakterlerimi blokluyo. önce onları keseyim desem bi ton var onlarla uğraşırken drake bi üfürüp yalan ediyo beni. önce 1-2 level atlamam gerekecek heralde. (endless 5 teki bu arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Benim takım tam army modeli oldu ama güzel oldu :P öne 3 warrior arkaya 3 ranger, warriorları gönder sonrada arherssss nidasıyla okla dümdüz et heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ben ederle priest herif var ya çılgın, onu tank yaptım gayet güzel takılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 e bi 500 mb daha gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 kana'yı hiç sevmedim ben. chanter'ın dandikliği dışında muhabbetini tavrını sevmedim hep böyle elimin tersiyle vurasım geliyor. gerçi daha questini falan yapmadım. bu arada yama ile süper bir bug geldi. büyülü hatchet vardı bi tane, inventoryde boyutu dörde katlandı ogre silahı oldu sdfsd. ne buglar var ya. oyun bitsin compilation yapıp dizerim buraya eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Chanterın sevdiğim olayı damage reduction ile summon büyüsü yapması. Başka karakterlerde summon bulamadım. Hard seviyede de mubarek düşmanlar 20şer 20şer geliyor. Summon büyüsü düşmanların öndeki 1-2 kişiyi geçip arkadaki büyücünün okçunun kafasına vurmaması açısından iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 arcane said: kana'yı hiç sevmedim ben. chanter'ın dandikliği dışında muhabbetini tavrını sevmedim hep böyle elimin tersiyle vurasım geliyor. gerçi daha questini falan yapmadım. bu arada yama ile süper bir bug geldi. büyülü hatchet vardı bi tane, inventoryde boyutu dörde katlandı ogre silahı oldu sdfsd. ne buglar var ya. oyun bitsin compilation yapıp dizerim buraya eğlencelik. Tuna eğer bugğnkü 2işnci patch değilse o hatchet bende hep büyüktü. Dahada mı büyüdü hacı? Birde Chanterda benim şey hosuma gitti +25 fire dmg chanti. 5 ranged 1 melee oynadığımdan ilk turnde ete vurur gibi vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 abi ai sistemi ne kadar boktan arkada mage duruyor tek büyü atmamış daha duruyor sadece tüm ekip direk ona koşuyor aralıyor sdf kolaya kaçılmış biraz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 niye? sen combatta ilk arkada duran glass cannona foculamiyos musun? ai yapinca niye rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 3 kişi melee engagement yapmışken hala archer'in arkadaki wizard'a ok atması.. hmmms paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Lvl 5 oldum ama ısınamadım oyuna. Dragon Age Origins'i çok sevmiştim mesela. Ama bunu sürekli BG'yle kıyaslıyorum. Biraz da kolaya kaçma var tabi. Sıfırdan oyun öğrenmeye üşeniyorum sanırım. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 origins candır, ama sorry mario, bg>pillars>origins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Chanter cok fark yaratiyormus bu arada. Chanter olmadan Raedric'e dovuluyordum; Chanter'i alip geri dondum, dovdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Arquebusier kasan oldu mu? Tatmin ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 abi benim grupta aloth var (çok sevmedim ama büyü bassın diye tutuyorum, bir de olayı nedir, deli midir şizofren midir merakımdan atamadım) iki tane grimoire buldum. bende olmayan büyüleri de öğrendim. şimdi bu ek grimoire'ların olayı, onlara da farklı büyüler kaydedip hotkey seti değiştirir gibi ufak bi cooldown karşılığında combat ortasında switch etmek mi? başka bi işe yarıyollar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 aynen oyle, silah degistirmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Nigger_of_the_sand said: Arquebusier kasan oldu mu? Tatmin ediyor mu? Ben bi kullanayım dedim, light armor giyip gerekli talentları alırsan (gunner, weapon focus vs vs) işe yarar. Düşük dex ile kullanmayı düşünme ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 50 saat gameplay oldu baydı, bitirmeden silicem gibi aynen skyrimde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Quel-Thul said: abi ai sistemi ne kadar boktan arkada mage duruyor tek büyü atmamış daha duruyor sadece tüm ekip direk ona koşuyor aralıyor sdf kolaya kaçılmış biraz sanki Bu mu boktan ? Hard'da oynuyorum, Campfire'ları ziyan etmemek için 1 health'li mage'imi dungeon'da 2 oda arkada tutuyorum.ADamlar savaşta olmayan mage'e koşuyor varmı böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Abi evet bütün saldırılar benim de ya main Cipher'a ya Mage'e geliyordu de çok kötü değil yani, doğru olanı yapıyor AI. 60 saat civarı oynayıp lvl'ı cap'ledim, bir kaç harita kaldı, bi ara bitiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar