Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

@Baltazar, aşağıdaki setup'a ne diyorsun, iş görür mü sence hardda?

1-Leader/Off Tank – Godlike (Silver Tide) Paladin (Order Kind Wayfarers) – Main (Sabre/Shield – Slash)
2-Tank – Human Monk (Unarmed-Crush?)
3-Healer/Support Caster - Wild Orlan Druid (Noglue)
4-Buffer/Debuffer Firearms – Wood Elf Chanter (Firearms – Pierce)
5-DEEPS – Hearth Orland Cipher (Morningstar- Crush)
6-DEEPS – Island Aumaua Ranger (Stilletto Dual Wield – Pierce)

Sanki survivalı ve dpsi yüksek bir grup oldu gibi ama priest veya wizard eksikliğinden sürünür mü diye korkuyorum bir yandan. chanter bu setupta sanki priestten daha yararlı olur gibime geldi. olmadı ranger'ı çıkarıp wizard mı koysam?

upladım planladığım dmg type ile
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

hypeee

http://i.imgur.com/ymUVgdE.jpg

Sadece 6 gb iyimiş.

Normalde oynarım herhalde, kafamda klasik bir party build var. Paladin (muhakkak female, sarışın olacak ), ranger, thief, wizard, priest son olarak dwarf warrior veya barbar.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız sarışın female paladin açınca party nin resolution u düşüyo.

onda sıkıntı olmasın sonra

Law said:

dreagloth said:

hypeee

http://i.imgur.com/ymUVgdE.jpg

Sadece 6 gb iyimiş.

Normalde oynarım herhalde, kafamda klasik bir party build var. Paladin (muhakkak female, sarışın olacak ), ranger, thief, wizard, priest son olarak dwarf warrior veya barbar.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk playthrough için predefined karakterler bence. Obsidian oyunlarında companionlar hikaye için hep önemli oldu, questiydi dialoğuydu inputuydu kesin bi ton artı değer var. İlk bi öyle bitirin, ikincisinde zorluğu arttırır IWD hesabı custom karakterlerle kasarsınız.

Ama yok illa custom yapıcam derseniz

bingildak said:

@Baltazar, aşağıdaki setup'a ne diyorsun, iş görür mü sence hardda?

1-Leader/Off Tank – Godlike (Silver Tide) Paladin (Order Kind Wayfarers) – Main (Sabre/Shield – Slash)
2-Tank – Human Monk (Unarmed-Crush?)

Paladin MT olmuş direk ki daha uygun o role, monk da OT olabilir.

said:
3-Healer/Support Caster - Wild Orlan Druid (Noglue)
Bu daha çok MAIN DPS, support heal olur. Druidlerin aoeler fena. Tip : frost büyülerini + frost damage talentı al

said:
4-Buffer/Debuffer Firearms – Wood Elf Chanter (Firearms – Pierce)

5-DEEPS – Hearth Orland Cipher (Morningstar- Crush)
6-DEEPS – Island Aumaua Ranger (Stilletto Dual Wield – Pierce)

Debuffer için ranged chanter iş yapmaz çok uzak kalıyor, ama firearmslı chanter steady dps. Yanında ranger olacaksa biraz micro kas peti hayatta tut onu da ranged specle (arquebus), hatta madem cipher alıyorsun ona da melee verme o da range gitsin (blunderbuss - ekstra focus emme talentıyla çok iyi sinerjisi var). Chanterın range aurasıyla çılgın atarlar.

said:
Sanki survivalı ve dpsi yüksek bir grup oldu gibi ama priest veya wizard eksikliğinden sürünür mü diye korkuyorum bir yandan. chanter bu setupta sanki priestten daha yararlı olur gibime geldi. olmadı ranger'ı çıkarıp wizard mı koysam?

Ranged karakterlerle focus fire yapıp (arquebus yavaş ama çook vuran bi silah, bi nevi gauss rifle gibi) bence druid heallarıyla kurtarırsın. Zaten monkta da stunlar knockdownlar bi ton CC olacak.

Streamerlardan npclerin bi kısmının skilleri de düşmüş, statlarla birlikte yeniden yazalım. 0 optimizasyon var ya öff. Bide lvl2 ve 3te katılıyorlar, ilk featler de patates =/ Ha ben yine de bunları salvagelamaya çalışırım.

said:
Eder: Fighter - Athletics 5, Stealth 1 , Survival 2 ; at level 2
Might 16
Constitution 16
Dexterity 11
Perception 10
Intelligence 13
Resolve 12

Aloth: Wizard - Lore 7 , Mechanics 1 ; at level 2
Might 12
Constitution 10
Dexterity 11
Perception 16
Intelligence 16
Resolve 13

Durance: Priest - Stealth 2 , Athletics 1 , Lore 4 , Mechanics 3 ; level 3
Might 14
Constitution 15
Dexterity 9
Perception 9
Intelligence 13
Resolve 19

Kana: Chanter - Stealth 2 ; Lore 7 ; Mechanics 1 ; level 3
Might 16
Constitution 12
Dexterity 9
Perception 14
Intelligence 18
Resolve 10
Sosyal ağlarda paylaş

Cok ranged oluyor ya öyle ben tam tersi melee agirlikli istiyorum. Chanter i reach i uzun melee e cevireyim. Ranger i ranged rogue a cevireyim mechanics eksigi var zaten. Sneak ranged olarak calisiyorsa tabii. MiD ranged shotgun gibi. 6 karakter ztn fazla bi de pet microlamak istemiyorum

4 melee 2 ranged akar gibi geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

tuğçe kazaz la oynamaya ne meraklısınız lan cidden.

Tuğçe Kazaz kim allanıseversen. Oyunda rat olamaz.

Benim paladinim

http://image.toutlecine.com/photos/j/e/a/jeanne-d-arc-1999-19-g.jpg

http://www.karolinamartins.com.br/wp-content/uploads/2013/05/messenger2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Main tank, off tank gibi terimler kullanıyorsunuz da benim gördüğüm kadarıyla oyunda aggro kontrolüne dayalı bir mekanik yok. Elbette fighter önde dursun büyücü en arkada gibi şeyler yapılır, fakat sistem Baldur's Gate ve türevi oyunlardaki gibiyse altı kişilik gruptan en az dördünün bir şekilde dayanıklılığı olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...