Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Jaegerjaquez said: olm oynadığınız oyun 1500 yıldır alphada early release bi kaç patch gelmiş ama faydası olmamış bütün buglar exploitler duruyor hala bu oyun iyi diyosunuz bunla yetinmeyip milleti oynatmaya falan çalışıyosunuz oynamayanın kafasını kesiyonuz, noice. Bunu IŞID web sitesine yazsaydın iyiydi. Burada bu kafada adam mı var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Jaegerjaquez said: olm oynadığınız oyun 1500 yıldır alphada early release bi kaç patch gelmiş ama faydası olmamış bütün buglar exploitler duruyor hala bu oyun iyi diyosunuz bunla yetinmeyip milleti oynatmaya falan çalışıyosunuz oynamayanın kafasını kesiyonuz, noice. Oha adam DayZ'yi tasfir etti. Abi başlayın valla çok güzel. ;_; http://i.imgur.com/TywoxYQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 kuleuzu bi rabbin nas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Biri kermit'in üzerine tuz döksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ölünce sıfırlayan oyunları sevmiyorum zombi de sevmiyorum yoksa DAYZ oynamak isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 cinlerden seytanlardan koruyorum sizi lan fenami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Aklamak derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dworgian said: Shean said: Hristiyanlar mal mı topluca İslam'a geçmediler son din olduğu halde? abi çok yüzeysel değil mi bu soru? sence cevabı 2 cümlelik mi? buradan tez bile yazılır yahu cevabı, "müslümanların" neden medeniyeti olamamaları ile aynı, kiliselerin başında ki papasın, sınırsız gücün var, adam imparator olmak için senden onay alması lazım o derece ve bir gün yeni bir dini akım doğuyor, kaç kişi o kiliseyi kapatıp yeni dine geçer? bariz dimi aynı şey islam içinde geçerli, adam her dediğini yaptırdığı, karısının kızının bile eline azına verdiği bir kitleyi öteleyip, "akıl ve fen en hakiki gerçektir" der mi? bir kişi demiş en azından ama diğerleri diyemiyor işte muhammet şeytandır diyor, öbürü medeni olmak günahtır diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 İddia ediyorum karanlık çağdan hiçbir zaman çıkamayacak islam kültürü. Ne zaman ki ateistler sesini yükseltir oralarda o zaman değişim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bunları lisede tartışmadınız mı siz? sene 2015 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Onlar lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 konun geldiği yere bak ya :) inanılmaz gerçekten biride hala sinirleniyor "aptalsın sen yok öyle bir şey diyor" işte sonuç ortada neyse benden bu kadar, hayırlı forumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 başlığı kısaltın ya bu nedir. dinlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ilkokul dördüncü sınıfta yaptığımız münazarada bacak kadar boyu olmayan bebeler feamerdan daha iyi argüman toplayıp sunmuşlardı yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Feamer said: konun geldiği yere bak ya :) inanılmaz gerçekten biride hala sinirleniyor "aptalsın sen yok öyle bir şey diyor" işte sonuç ortada neyse benden bu kadar, hayırlı forumlar... Sorduğun sorunun her tarafı yanlış. Herkesi "islam'ı eleştiriyor o zaman dine inanmıyor" diye profillemişsin. Buradaki bir kısım yazar için bu baştan yanlış. Ateizm din adamı, malı, mülkü ve çıkarı olan bir kurum değil. Ateistlerin kendini herhangi bir nedenle aklama ihtiyacı duyması söz konusu değil. Ateizmin aklanmayı gerektirecek uygulamaları yok. İnsanların müslümanlığın uygulamaları nedeniyle ateist olduğunu düşünüyorsun. Bu ateistlerin uygulamaları nedeniyle müslüman olduğunu iddia etmen kadar yanlış bir şey. Ne var elinde de neye cevap bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 başlıkta sorulan soruyu biri açıklayabilir mi? keramet ne amk, google translate mi kullandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 dine inanmayışınızın güzelliğini neden müslümanığı kötüleyerek haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 "dine inanmayışımızın haklılığını" demeye çalıştı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu nasıl başlık lan hakkaten anlayabilmek için 5 kere okudum. Beyin format attı kendine. Cevaba gelince gerçek islam bu değil diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Theridone said: Çünkü zeki insanlar dine inanmaz. o kadar zekiler ki kendi kendilerinin doğrularıyla yaşabilirler. 2 atomu yanyana koyamazlar gerçi, koydum diyen de tatava 2 atomu yanyana koyamazsınki zaten, iter birbirini. yaklastırırsın bıraz anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 bu ne dünkü teror saldırısından sonra muslimliği cici gösterme konusu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Cuce said: Theridone said: Çünkü zeki insanlar dine inanmaz. o kadar zekiler ki kendi kendilerinin doğrularıyla yaşabilirler. 2 atomu yanyana koyamazlar gerçi, koydum diyen de tatava 2 atomu yanyana koyamazsınki zaten, iter birbirini. yaklastırırsın bıraz anca asdfasdfs neil bab style ayar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 gerçek islam bu değil başlığı kendi islamını yazıp, aslında ne kadar barışçıl ve mükemmel olduğunu paylaşıyorsun, kendini iyi hissediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 ezana niye klip çekmiyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Dinin bir insana ne gibi bir yararı olabilir ki? yada bana bilmediğim neyi öğretebilir ?? Bilmem kaç yüzyıl önce yazılmış cahiliyet eserlerinden kim ne elde edebilir ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar