Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daredevil (2015) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kör taklidi yapan mantar heromuz gene çok temiz dayak yiyip nefis koridor kavga sahnesiyle kaldığı yerden nefes nefese kalarak ilerliyor..

De diğer abinin dizisi iyi olur. Sert net

Punisher

Mesaj tarihi:
oturun daredevil izleyin çıkmayın dışarı. ben de başlıyorum şimdi. punisher'ı oynayan elemanı sevmediğimden bir antipati olacak ama bakalım.
Mesaj tarihi:
yani ne bilim dışarı çıkma da 13 saat durmadan izlenir mi lan. garip geliyo bana :D
ben 1 bölüm diziyi zor izliyorum lan durdurmadan :D tabii o benim ilginçliğim de, 13 saat boyunca oha...
Mesaj tarihi:
punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu

Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

“Wow great argument fagtron you sure convinced me with those hot opinions”
Mesaj tarihi:
daha yeni sezonu izlemedim. jon bernthal çok da sevmem hayırlısı bakalım göriciiz.

ama fisk'e laf eden çarpılır. tabii karakteri, geçmişini falan da iyi değerlendirmek lazım. müthiş bir iş çıkarıyor adam
  • Yeni Oluştur...