Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 ama film çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 https://i.ytimg.com/vi/QacoFLqhC9Y/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 http://i.imgur.com/mxSBqmd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 cikmis korkahraman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 of ne izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 yine dayak yiyorsa söyleyin açmayalım abi, kötürüm adamın dayak yemesini izleyip zevk almak günaha davettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Güzel başladı. @bıngıldak: Hem ne dayak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 abimizin olayı güzel dayak yemesi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 fakir mahalle herosu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 elektra için önce evlenir çocuk yapar sonra da çocuğumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 boğazladığı sahneyi açıp açıp.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Kör taklidi yapan mantar heromuz gene çok temiz dayak yiyip nefis koridor kavga sahnesiyle kaldığı yerden nefes nefese kalarak ilerliyor.. De diğer abinin dizisi iyi olur. Sert net Punisher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 bitirdim, biraz uzun sanki olması gerektiğinden ama iyi toparladılar sanki. karen dan hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 WTF? çıkalı daha 24 saat olmadı. son 24 saatin 10'unu Daredevil izlereyek mi geçirdin. bu nası işsizlik sdhaufash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 oturun daredevil izleyin çıkmayın dışarı. ben de başlıyorum şimdi. punisher'ı oynayan elemanı sevmediğimden bir antipati olacak ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 13 saatini daredevil izleyerek geçirdim cumartesi günü dışarda bombalar patlarken napiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 yani ne bilim dışarı çıkma da 13 saat durmadan izlenir mi lan. garip geliyo bana :D ben 1 bölüm diziyi zor izliyorum lan durdurmadan :D tabii o benim ilginçliğim de, 13 saat boyunca oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 punisher farkıyla 1. sezondan iyi olduğuna karar verdim. jon başkan oynamış gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Punisher bence çok iyiydi. Dizi de çok iyiydi. Ama 13. bölüm sonundan sonra bir de sevişselerdi daha iyi olurdu. Eyyorlamam bu kadar. sdfdadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Jeeztro said: punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Jeeztro said: punisher şu adam olmayaydı iyi. muhtemelen şu adamın kayda değer ne kadar prodüksiyonu vrsa izledim, hep nefret ettim. sinir herif ya. kötü adam olaydı bari niye punisher bu “Wow great argument fagtron you sure convinced me with those hot opinions” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ulan şu daredevil topicinde yemediğim tokat kalmadı fanboilar yüzünden. fisk de bok gibi bu herif de abi. siz yarıon öbür gün akepeye de oy verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 daha yeni sezonu izlemedim. jon bernthal çok da sevmem hayırlısı bakalım göriciiz. ama fisk'e laf eden çarpılır. tabii karakteri, geçmişini falan da iyi değerlendirmek lazım. müthiş bir iş çıkarıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 o herifi ben de sevmiyorum, zaten punisheri da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar