Kyra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 teşekkür ederim uzlaşmacı tavrın ve anlayışın için. salak bir adam olsan saçmalardın ama saçmaladın demek ki öyle sadece bana gıcık oluyorsun bu da doğal çünkü gıcık konuşuyorum çünkü bir sürü saçmalıa gıcık oluyorum ve şekilde konuşmak herşey yolundaymış gibi numara yapmaktan daha kendim hissettiriyor. herkes herkesi sevmez zorunda değil , bana gıcık olman doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 E madem bu kadar mantıklı konuşabilen adamsın niye bugüne kadar o kadar saçmaladın birader , şu noyanla 2 gün ve öncesi noyan aynı mı emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bidaha ki buluşmaya ben de gelmek istiyorum hiç denk getiremedim bi türlü en son cüce dory falan taksimde bi buluşma olmuştu 5 sene olmuştur xunn falan da vardı yanlış hatırlamıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Oha oğlum öğlen iş var sen niye hala ayaktasın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Küfür tolere ediliyor tamam ama abartmasak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 abi adam ezikliğin dibine vurmuş yine ya sdfsds utanmadan kalkmış gitmiş bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://i.imgur.com/sbXig3l.jpg editör, ben ve noyzura. Haters gonna hate. Editör inanılmaz sempatik bir adam. Adamın karakterini anlatmayacağım, çözemeyin de sinirlenmeye devam edin. Böylesi çok eğlenceli. noyan konusu bambaşka bi konu. Karşılıklı önyargılar yıkıldı bir nebze. Adam sempatik ve dost canlısıydı gayet. Birçoğumuz iyi ki gelmiş dedik. Tabi ki deplasman ortamında herkes daha çok haddini bilen bir tavır sergiler ama ben özür yazısı yazayım facebookta falan diyordu. Buraya konuyla ilgili düşüncelerimi de yazardım da gerek yok. Kim ne düşünürse düşünsün, banane. Haterz gonna hate. İldeniz'in bu kadar rahatsız olacağını bilseydim çağırmazdım. Kusura bakma ildo. Genel olarak keyifli bi geceydi. Uzun zamandır görülmemiş dostlar görülmüş oldu. Pozitif enerjinize sağlık beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Kyra said: demiştim ortam relax diye... tek fotoğraf çektim o da bütün forumda sürekli u.....u trolleri yapılıyor ama gerçek hayatta durumlar öyle abarttığınız gibi değil işte. bu kız niye mutsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 sen gelmedin diye üzülmüş tısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Wishmaster said: İldeniz'in bu kadar rahatsız olacağını bilseydim çağırmazdım. Kusura bakma ildo. Neyse canım olan oldu, "görece" kendisine ne kollarımı açamayacak kadar haysiyet sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 olm siz kebaba gitmiyomuydunuz? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 http://i.ytimg.com/vi/N1nAb-kOD7M/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Uluç'un(kenshin) Noyan ile bi fotoğrafı var görmeniz lazım. Hayranı olduğu rock starı gören ergen gülümsemesi var suratta ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 lan keşke biraz daha kalaydım ya,ben gittiken sonra ortam renklenmiş güzel ortamdı,çok kalamdım ama eğledim,hepinizi saygıyla selamlıyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Mithat said: Baba şu kadar adam toplandınız 1 adet resim mi çıktı lan bütün geceden? Atsanıza şuraya 4-5 resim kim kimmiş tipleri nasılmış görelim. ya ortam bi garipti,relax diyoruz güzel diyoruz anlamıyorsun... kimin eli kimin içliğine belli değil,kremşanti yalanıyor hunnarca fln şimdi o fotoları nasıl koyalım,eş dosta rezil oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Esh said: olm siz kebaba gitmiyomuydunuz? asdasd yankı sorma ya, kırmızı et aşkına gittim ben=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Harbiden herşey var dediler gittim tavuk yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ya o kadar döner topakları açıldı. Ben de kırmızı et sınırsız akacak sanıp hayıflanıyordum /= Neyse tavuk yemişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ocakbaşı yapmadık çünkü katılımın artmasıyla planlar değişti. Biz kendi aramızda gerçekleştireceğiz onu yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 2 said: Harbiden herşey var dediler gittim tavuk yedim Polonezköye mangala gideriz *kıps kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Quel-Thul said: bidaha ki buluşmaya ben de gelmek istiyorum hiç denk getiremedim bi türlü en son cüce dory falan taksimde bi buluşma olmuştu 5 sene olmuştur xunn falan da vardı yanlış hatırlamıyosam eskiler ön ayak olsun da dünyanın merkezi Taksim'de efsane bir buluşma ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Mangal *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Quel-Thul said: bidaha ki buluşmaya ben de gelmek istiyorum hiç denk getiremedim bi türlü en son cüce dory falan taksimde bi buluşma olmuştu 5 sene olmuştur xunn falan da vardı yanlış hatırlamıyosam ben de geleyim, editor'e hediyelerim olacak :) 2 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kyra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 BabacumMostors said: Wishmaster said: İldeniz'in bu kadar rahatsız olacağını bilseydim çağırmazdım. Kusura bakma ildo. Neyse canım olan oldu, "görece" kendisine ne kollarımı açamayacak kadar haysiyet sahibiyim. o kadar haysiyet sahibiysen yaşamında beyaz yakalı olarak yaşlanmaktan daha yüce amaçların olsun. Bir insana aynı ortama girmeyi bile bu kadar problem edeceğip ergen ergen tavırlar sergileyerek hem kendini hem de seni önemseyen insanları kasacağına azcık insan olmayı dene Babacums. Benim gözümde toysun çünkü forumda giydirmeye doyamadığın adamın karşısında tsundere yapan kızlar gibisin haa kabul et olmak istediğin türde bir insanım ve böyle bir insanı görmeye dayanamıyorsun kendin olmayı henüz beceremedin diye ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 tamam bi sus hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sonraki 16.sayfa (Toplam 25 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 BabacumMostors said: Wishmaster said: İldeniz'in bu kadar rahatsız olacağını bilseydim çağırmazdım. Kusura bakma ildo. Neyse canım olan oldu, "görece" kendisine ne kollarımı açamayacak kadar haysiyet sahibiyim. o kadar haysiyet sahibiysen yaşamında beyaz yakalı olarak yaşlanmaktan daha yüce amaçların olsun. Bir insana aynı ortama girmeyi bile bu kadar problem edeceğip ergen ergen tavırlar sergileyerek hem kendini hem de seni önemseyen insanları kasacağına azcık insan olmayı dene Babacums. Benim gözümde toysun çünkü forumda giydirmeye doyamadığın adamın karşısında tsundere yapan kızlar gibisin haa kabul et olmak istediğin türde bir insanım ve böyle bir insanı görmeye dayanamıyorsun kendin olmayı henüz beceremedin diye ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 tamam bi sus hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar