Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Buluşması vol.32445

Wishmaster

Öne çıkan mesajlar

teşekkür ederim uzlaşmacı tavrın ve anlayışın için. salak bir adam olsan saçmalardın ama saçmaladın demek ki öyle sadece bana gıcık oluyorsun bu da doğal çünkü gıcık konuşuyorum çünkü bir sürü saçmalıa gıcık oluyorum ve şekilde konuşmak herşey yolundaymış gibi numara yapmaktan daha kendim hissettiriyor. herkes herkesi sevmez zorunda değil , bana gıcık olman doğal.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/sbXig3l.jpg
editör, ben ve noyzura. Haters gonna hate.

Editör inanılmaz sempatik bir adam. Adamın karakterini anlatmayacağım, çözemeyin de sinirlenmeye devam edin. Böylesi çok eğlenceli.

noyan konusu bambaşka bi konu. Karşılıklı önyargılar yıkıldı bir nebze. Adam sempatik ve dost canlısıydı gayet. Birçoğumuz iyi ki gelmiş dedik. Tabi ki deplasman ortamında herkes daha çok haddini bilen bir tavır sergiler ama ben özür yazısı yazayım facebookta falan diyordu. Buraya konuyla ilgili düşüncelerimi de yazardım da gerek yok. Kim ne düşünürse düşünsün, banane. Haterz gonna hate.

İldeniz'in bu kadar rahatsız olacağını bilseydim çağırmazdım. Kusura bakma ildo.

Genel olarak keyifli bi geceydi. Uzun zamandır görülmemiş dostlar görülmüş oldu. Pozitif enerjinize sağlık beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Baba şu kadar adam toplandınız 1 adet resim mi çıktı lan bütün geceden? Atsanıza şuraya 4-5 resim kim kimmiş tipleri nasılmış görelim.

ya ortam bi garipti,relax diyoruz güzel diyoruz anlamıyorsun...

kimin eli kimin içliğine belli değil,kremşanti yalanıyor hunnarca fln

şimdi o fotoları nasıl koyalım,eş dosta rezil oluruz
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Wishmaster said:

İldeniz'in bu kadar rahatsız olacağını bilseydim çağırmazdım. Kusura bakma ildo.

Neyse canım olan oldu, "görece" kendisine ne kollarımı açamayacak kadar haysiyet sahibiyim.

o kadar haysiyet sahibiysen yaşamında beyaz yakalı olarak yaşlanmaktan daha yüce amaçların olsun. Bir insana aynı ortama girmeyi bile bu kadar problem edeceğip ergen ergen tavırlar sergileyerek hem kendini hem de seni önemseyen insanları kasacağına azcık insan olmayı dene Babacums. Benim gözümde toysun çünkü forumda giydirmeye doyamadığın adamın karşısında tsundere yapan kızlar gibisin haa

kabul et olmak istediğin türde bir insanım ve böyle bir insanı görmeye dayanamıyorsun kendin olmayı henüz beceremedin diye ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...