Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1219827/?ref_=fn_al_tt_2 Hic bir sey belli degil, Scarlett Johansson basrolde sadece. Sahsen ben istemiyorum, animemize dokunmasinlar =( Edge of Tomorrow gibi ilgisiz olacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 a b o w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 dün gece gördüm bende, kahrolup yattım buda yönetmen http://www.imdb.com/name/nm2782185/?ref_=tt_ov_dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Scarlett Johansson ne yaaaaaaa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 scarlett sci-fide iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 memelerini aldırdığından beri dargınım scarlett'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 öyle deri pantolonu giyip, eğilip çömelerek ne kadar gider bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 majorin tachikoma icindeki pozisyonunda scarleti dusununce bir hareketlenme olmuyor degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 ya görmediniz mi zaten her şeyi, daha ne gösterecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 nope nope nope nope nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 scarlet ne lan küskünüzü elinizden bırakın ve düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 aynen ya. abi karı gayet standart mediocre beden ya YAPMAYIN ETMEYİN abaza plebler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Yastayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 edge of tomorrow kadar iyi olabilirse eğilir ellerini öperim yönetmenin. ama o sıfır kariyerle zerre umudum yok. scarlett gayet iyi taşıyor ekşın/sci-fi rollerini, oynayabilir rolü. esas sıkıntı yazar ve yönetmen. yazarın da kariyeri sıfır. şurda herhangi biri gitse "verin bana hem yazıp hem yöneticem" dese özgeçmişleri aynı derecede dolu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 scarlett gayet guzel hatun nesini beğenmiyorsunuz la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 horacegoesskiing said: nope nope nope nope nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 scarlett fena bir secim degil. asil onemli konu rating kac olacak? ve batou yu kim oynayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 http://www.imdb.com/name/nm3053338/?ref_=tt_trv_trv Bu hanim kizimiz kabul etseymis rolu keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 http://i.imgur.com/OOYlaOu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 öle koydum ama kimseyide yakıştıramıyorum, cidden cok gereksiz bir proje şu ya. GEREKLESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 http://pbs.twimg.com/media/CgAaqmkUMAIeH5c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Gerek yoktu. DC - Marvel'in falan daha suyu çıkmadıki kim ne ara gördü de filmini yapmaya karar verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 hmm kesin guzel olur bak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 vaaay, hadi bakalım. canına okumazlarsa malzemenin, muazzam olması lazım. edge of tomorrow'u şahane yapmışlardı. johansson da bu rollerde iyi. bir buçuk yıl sonra neredeyse aynı mesajı yazmışım gene lol. james cameron keşke battle angel alita yerine bununla uğraşsaydı. onu da yapamadı hala ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Çok amerikanlastırıcaklar malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar