Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold kasma - WoD


barbu

Öne çıkan mesajlar

Ben meslekten bunu kasıp yaptım Ragnaros [H] 'ta 50k ya AH den satıldı.200 daily cd ı olan blacksmith şeysi ve 15 salvage blood istiyor.Alt charım ve mainden xpansion başından beri gelen primalları savage 'a çevirdim eksik kalan 3 taneyide AH den aldım yaklaşık bir 47K lık kar oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

onun dışında kartlardan güzel para yapmıştım, war cardlarını tek tek kovalayıp, birleştirip 8k üstüne satmıştım. ticaretle para kazanırsın her zamanki gibi, alım satım ama vakit istiyor emek istiyor.

para ile napacaksın yani.


lazım para ya. rahat etsin aklım sdfs. bir item çıksa karşıma boe. parayı bas al yapamıyorum. savage blood alırdım mesela gömerdim 3 item. yapamıyorum.

zaman yok. iş gezileri yüzünden guildim normal yaparken ben yapamadım. Şimdi heroic giremiyorum. normal boostluyorlar ama onun zmanı da bana uymuyor. mba var o gün. kısaca 3-5 item alıp da heroic akayım diyorum ama para konusu genel olarak fakirlikten bıkmamdan kaynaklı.

olsa şöyle 1m de rahat etsem. ben de abso gibi gelip, "1m var ama harcamaya gönlüm elvermiyor" diyebilsem :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna geri döndüm, arkadaşın serverda sıfırdan karakter açtım.

sıfırdan başladım, rogue'a heirloomları attım yavaştan kasıyorum bir de druid 90 boostladım. Druid lvl 92 daha ama 1.5k para var şu an. sadece görevleri yaptım çer çöpü sattım.

Eski serverdaki karakterde 20k para duruyor, bankalt'ın guildbankı + bankası falan mat ıvır zıvır dolu ama bi işime yaramıyor.

Sadece ah'de al sat yaparak kasmıştım onları da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce inscription ile 20k falan kastım çok kısa sürede. ahden card alıp birleştirip 2k kârla falan koydum sürekli. 10-15dk da bi satıldı trinketler ama 2 gündür satamıyorum cardlar da pahalanmış.
onun dışında salvage'dan çıkan epikleri satmak
cooldownla bi şeyler yapıp satmak
molten coredan pet çıktı onu okuttum 25kya
bi de firelance icc falan yapıyorum arada, çıkanları direk npc

55-60k falan param var, önceden 5k görücne oha süper param var modunda bi adamdım süpermiş parası olmak hehe

edik:bu arada çatır çatır harcıyorum yok binek hmm 20k verilir, aa süper kemer 30k vereyim nedir modunda. geliyo bi şekidle gold dediğim gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...