Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014'ün en iyi Rpg oyunu

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Codexin de 2014 oylaması bitmiş, hem kullanıcı hem de staff oylarında ilk iki sıra şaşırtmıyor

http://www.rpgcodex.net/content.php?id=9721

Dikkat çeken bi başka oyun Neo Scavenger. Bu tür indie roguelikeları genelde beğenmiyorum ama o kadar olumlu yorumlar almış ki bi ara denemek farz oldu. WL2 ise çoğu kişi için hayal kırıklığı olduğundan biraz daha gerilerde.

2015 en antipatik oyunlarda Torment başı çekiyor. Ardından arcanein pek bi sevdiği underrail ve benim vaporware age of decadence var :P Benim şahsi oyum 4. sıradaki pillarsa.

2015 incline ın zirve noktası olacak zaten, darısı diğer senelerin diğer kickstarterların başına (tu)

HAYIR EN IYI RPG INQUSITION TAMAMMI?, /v/ SEVMIYOR DIYE BOYLE YAPIYORSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

WL2 o kadar da kötü değil aslında, ama bazı cheesy dialoglar (sistem değil içerik), stat skill ilişkisi kurmamak ya da özellikle sonlarda lineerliği korumak için yapılan radyasyon duvarları gibi tasarım tembellikleri var ve küçük sinek hesabı göze batıyorlar. Bide combatçılar combatını pek beğenmeğince beklentileri pek karşılayamadı.

Inquisition da gördüğüm kadarıyla baya detaylı bi oyun, DA:Originsde sevdiğimiz altyapıyı kullanıp özellikle lore u hallaç pamuğu gibi atmış diyorlar, twisti merak ettiğim için bi ara deneyebilirim. De bu topiğe ait bi oyun değil, burda rpgleri konuşuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

HAYIR EN IYI RPG INQUSITION TAMAMMI?, /v/ SEVMIYOR DIYE BOYLE YAPIYORSUN!

İşte tam doxxlanacak girl gamer profili.

En iyi hiç bir zaman (trollemiyorsam) demedim, Shadowrun u da Divinity i de severek oynadım. Inquisition sadece sizin reaction imagelarınız veya sadeleştirmeleriniz ile yansıttığınızdan çok daha güzel bir oyun dedim, halen diyorum.

Baltazar said:

burada rpgleri konuşuyoruz

MAN-
YAK LAF
Sosyal ağlarda paylaş

ya kisisel saldiriya gerek yokki? hani cinsiyet benim icin internette kriter degil diye nutuk cekiyordun? demek onemliymis :D

engizisyon "kotu" bir oyun degil, action RPG olarak ortakarar birsey, hikayesi ortakarar ama cok kisa filan ki defalarca yazdim. sorun production value. baltazarin koydugu linkteki top 10 listesindeki oyunlar yapim maliyeti ve studyo buyuklugu olarak diragin eyc in yaninda komik kaliyor, ordan 5-6 oyunun yapim maliyetini topla bir dragon age inqusition yapmiyor. trails in the sky 2004 yapimi oyun, valkryia chronicles 2008 oyunu ki TPS desen degil, SRPG desen degil yeni bir ara tur icat etti adamlar. heroines quest ise direk bedava dagitilan bir oyun. AAA bir oyunun bu konuda otorite olan bir komunitenin oylamasinda ilk 10 a girememesi komik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

wasteland 2 pek iyi değil galiba onuda aldım daha 1 kere açıp oynamadım, herhalde sıra gelmicek.

Wasteland 2 kötü değil. Grafikler neyin nerede olduğunu pek iyi yansıtmıyor. Bir de fallout düşünüp girince daha dar bir oyun görüp biraz hayal kırıklığı yaşıyorsun. Wasteland 1 oynamış insanlar daha mutlu olacaktır.

Divinity ve shadownrun tabi ki geçen yılın yüksek noktalarıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Southpark hala oynamadım ama eh zaten ne çıkacağı belli ahah, GOTY materyali olsa da en iyi rpg olmaz. Ben dragonfall a bastım oyu, her ne kadar teknik açıdan divinity ezse de geriye baktığımda shadowrunı çok daha keyif alarak oynamışım onu fark ettim. Multiplayer odaklı temanın dialog eksikleri ve zayıf companionlar falan divinitynin daha çok yolu var düzelmek için.

Dark souls tamamen farklı bi konsept, bence bu ankete ait bi oyun değil. Dead State de yapım kalitesinden kaybediyor.

are you me
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de listedeki oyunlar arasında öyle çok fark yaratacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Divinity baldur's gate oynamış kesim için seçenekler arasındaki en legit gözüken rpg oyun. Shadowrun da iyi.

Ben Wasteland 2'yi beğendim. South Park'ı beğendim. Fakat ikisini de yılın en iyi oyunu olarak oylayamam.

Dark Souls'u rpg olarak düşünmek de zor geliyor açıkçası. Bir dönem "son anda geriye takma atma simülatörü" olarak oynadım. Anlatmaya tenezzül ettiğinde hikayesi ve settingi güzeldi. Ama yani ötesi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...