Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 goldbären said: markus al bir sene sonra meknaizması gıcırdasın. senin kadar şüşkosunu düşünmemiştir markus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 iki damla yağ sürüverin gıcırdayan yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 wd-40 diye bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 o nasil mucizevi birseydir ya..caya corbaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 jelibonun gıcırdamaması için komple kendini ve koltuğu yağlaması gerekiyor NSFW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 abi frank ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 komple yağlanırsam o çıktığım yer ---> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 yeni yöneticilerin ayağına güzel oturursun vala. böyle gelişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Markus aldim mutlu ve huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Soimyr said: Suan ikea dayim markus mu alsam yoksa jarvfjallet diye benzer yeni bir modeli mi bilemedim abi bakmadım tipine ama mutlaka al. ismi FAVRA JİLET diye algılıyor beyin, mutlaka almalısın (tu)(tu) (neyse tamam başka modeli de varmış, sildim atarımı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 markusun en büyük sıkıntısı, kaliteli sünger kullanmadığı için bir noktadan sonra çöküyor sünger ve frame'in üstünde oturmaya başlıyorsun... yoksa ilk 1 yıl falan rahattır eminim, he ben ikea'ya gidip denediğimde bana rahat gelmemişti de o kişisel bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 alsınlar bırak. bin liraya 20 dansite sünger alsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 offfff bir bu bilgisayar koltuklari ikincisi de vapur iskelesine baglanan araba lastikleri yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Lastikten iyi tutan bisi yok ya. Bedava ve teknik bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 sabonis said: markusun en büyük sıkıntısı, kaliteli sünger kullanmadığı için bir noktadan sonra çöküyor sünger ve frame'in üstünde oturmaya başlıyorsun... yoksa ilk 1 yıl falan rahattır eminim, he ben ikea'ya gidip denediğimde bana rahat gelmemişti de o kişisel bişe valla üstüne tepe tepe 10 yıl garanti yazmışlardı, çökerse adamları arar değiştirin derim muhtemelen ama şimdilik çok rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Komodo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 O tam öyle değil işte. koskoca 10 yıl yazmışlar da, önemli olan küçük yazılanlar. Büyük olanlar sazan.avi said: Ürünün kullanım kılavuzunda yer alan koşullara aykırı ve olağan dışı kullanılmasından, doğal yıpranmalar ve kullanım hatalarından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır. said: MARKUS, VOLMAR dönen sandalyeler 10 Yıl IKEA Garantisi Neler garanti kapsamında? Bu garanti aşağıdaki parçaların malzeme ve üretim hatalarını kapsar: Mobilyanın temel iskeleti Hareketli parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bu arada 1 yılı abarttım, arkadaşımın oturduğum markus'u 3 yıllıktı galiba ama dediğim gibi iskelette oturuyor gibi hissetmiştim sünger yerine. hangi noktada sünger boka dönmüştür bilmiyorum artık 6 ay mı 1 yıl mı 2.5 yıl mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xdrive kullananlara sorum; 1.85 boy için hangi modeli alıyoruz şimdi bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 250-500 arası bütçeli koltuk arıyorum. biraz güzel ve sağlam (en önemlisi bu) olsun. nette bu bütçede çok koltuk var ama sağlamlık mevzusu kafamı kurcalıyor. 140 kiloyum beni taşıması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 abi çekyat al sen... ben aldım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 140'a kadar git random bişe al diyecektim de, 140kg ve 300-400 liralık koltuğun seni birkaç yıl taşıması... bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 140kg olmayanlar için öneri alalım. işte zaten tüm gün masadayım, eve gidince biraz bacakları uzatıp geri yaslanıp ps oynamak istiyorum, ayağımın altına bir şey alabilirim. Gerektiğinde de pc oynarken rahat ettirsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Ps için poang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 tabiki dxracer https://www.adoremobilya.com/dxracer-oyun-koltuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 sabonis said: 140'a kadar git random bişe al diyecektim de, 140kg ve 300-400 liralık koltuğun seni birkaç yıl taşıması... bilemedim. işyerinde kullandığım koltuklar çok iyi aslında. ama firmanın açık satışı yok sipariş üzerine devlet için yapılmış koltuklar sanırım. genel olarak koltuklar 120 destekliyor galiba ama 140ı taşır mı 120 taşıyan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Sonraki 54.sayfa (Toplam 78 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 3 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Bilgisayar koltuğu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 yeni yöneticilerin ayağına güzel oturursun vala. böyle gelişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Markus aldim mutlu ve huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Soimyr said: Suan ikea dayim markus mu alsam yoksa jarvfjallet diye benzer yeni bir modeli mi bilemedim abi bakmadım tipine ama mutlaka al. ismi FAVRA JİLET diye algılıyor beyin, mutlaka almalısın (tu)(tu) (neyse tamam başka modeli de varmış, sildim atarımı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 markusun en büyük sıkıntısı, kaliteli sünger kullanmadığı için bir noktadan sonra çöküyor sünger ve frame'in üstünde oturmaya başlıyorsun... yoksa ilk 1 yıl falan rahattır eminim, he ben ikea'ya gidip denediğimde bana rahat gelmemişti de o kişisel bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 alsınlar bırak. bin liraya 20 dansite sünger alsınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 offfff bir bu bilgisayar koltuklari ikincisi de vapur iskelesine baglanan araba lastikleri yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Lastikten iyi tutan bisi yok ya. Bedava ve teknik bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 sabonis said: markusun en büyük sıkıntısı, kaliteli sünger kullanmadığı için bir noktadan sonra çöküyor sünger ve frame'in üstünde oturmaya başlıyorsun... yoksa ilk 1 yıl falan rahattır eminim, he ben ikea'ya gidip denediğimde bana rahat gelmemişti de o kişisel bişe valla üstüne tepe tepe 10 yıl garanti yazmışlardı, çökerse adamları arar değiştirin derim muhtemelen ama şimdilik çok rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 O tam öyle değil işte. koskoca 10 yıl yazmışlar da, önemli olan küçük yazılanlar. Büyük olanlar sazan.avi said: Ürünün kullanım kılavuzunda yer alan koşullara aykırı ve olağan dışı kullanılmasından, doğal yıpranmalar ve kullanım hatalarından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır. said: MARKUS, VOLMAR dönen sandalyeler 10 Yıl IKEA Garantisi Neler garanti kapsamında? Bu garanti aşağıdaki parçaların malzeme ve üretim hatalarını kapsar: Mobilyanın temel iskeleti Hareketli parçalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bu arada 1 yılı abarttım, arkadaşımın oturduğum markus'u 3 yıllıktı galiba ama dediğim gibi iskelette oturuyor gibi hissetmiştim sünger yerine. hangi noktada sünger boka dönmüştür bilmiyorum artık 6 ay mı 1 yıl mı 2.5 yıl mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xdrive kullananlara sorum; 1.85 boy için hangi modeli alıyoruz şimdi bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 250-500 arası bütçeli koltuk arıyorum. biraz güzel ve sağlam (en önemlisi bu) olsun. nette bu bütçede çok koltuk var ama sağlamlık mevzusu kafamı kurcalıyor. 140 kiloyum beni taşıması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 abi çekyat al sen... ben aldım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 140'a kadar git random bişe al diyecektim de, 140kg ve 300-400 liralık koltuğun seni birkaç yıl taşıması... bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 140kg olmayanlar için öneri alalım. işte zaten tüm gün masadayım, eve gidince biraz bacakları uzatıp geri yaslanıp ps oynamak istiyorum, ayağımın altına bir şey alabilirim. Gerektiğinde de pc oynarken rahat ettirsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Ps için poang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 tabiki dxracer https://www.adoremobilya.com/dxracer-oyun-koltuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 sabonis said: 140'a kadar git random bişe al diyecektim de, 140kg ve 300-400 liralık koltuğun seni birkaç yıl taşıması... bilemedim. işyerinde kullandığım koltuklar çok iyi aslında. ama firmanın açık satışı yok sipariş üzerine devlet için yapılmış koltuklar sanırım. genel olarak koltuklar 120 destekliyor galiba ama 140ı taşır mı 120 taşıyan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar