Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOTY 2014

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Namessar said:

quixef said:

Forum Blizzarda çalışıyor resmen.

Dragon Age: Inquisition varken hem de.

dogru soyluyor diyecektim tam, inquisition kismini gordum.

yahu inquisition rpg yoklugunda iyi bir oyunda, goty seciyoruz yahu, insaf.

Herkesin GOTYsi kendine elbette.

Bu listedeki oyunlardan WoW ve HS ile daha fazla zaman geçirdim bu sene ancak ikisinin de GOTY olmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum. 27 Ocak ta GTA V PC ye çıkana kadar, beni PC de daha fazla oyalayan bir oyun büyük ihtimalle olmayacak. Zamanımın daha büyük kısmını ayırdığım oyun bence GOTY dir.
Sosyal ağlarda paylaş

hearthstone'un "genius bir dizayn" olduğunu iddia etmek için son 20 senede kart oyunu oynamamış olmak lazım. popülizmin dibine vurmuş, mainstreamin, casualluğun bayrak taşıyanı bir oyun işte. hadi goty'dır kimisine göre anlarım da dahilik falan gıdıkla da güleyim topkek.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kötü yıl olmuş,
DA:I, wasteland 2, divinity, shadowrun hiçbiri kötü değildi kesinlikle de
bırak 10/10'u, hiçbiri 9/10 haketmiyor eksikleri var hepsinin
en yeni olanı misal; DA:I çıkalı kaç zaman oldu bi ton buglı skill var hala.

çürük domates ödlülü hazır ama; Archeage'e yapılan hype'ı unutmayalım; listeye dahi almamışsınız şimdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Magic 8 sene oynadığım için hatta 2 3 turnuvaya katıldığım için no problem. Yeterince biliyorum magic. Hearthstone'un basit olması, genius bir design olmasına engel değil. Gerek her tur 1 mana artması, land olmaması, gerek tempo vs board control kararı vs yeterince komplike yapıyor ama bokunu çıkarmadan... Bu yüzden zaten bir sürü mtg oyuncusu Hearthstone oynamaya başladı, reynad ve kibler en önemli
Örnekleri.

Kimse Magic kadar komplike olduğunu iddia etmiyor ama bu kadar basit olup, yine de bu kadar derinliğe sahip bir oyun yapmak, her heroes, her karta karakter katmak, milleti para vermeden oynatmayı başarmak, genius design'dır. Anlayana..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...