Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Listedeki oyunların hiçbirini oynamamışım. Kendime bir de gamer derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ds2 tabıkı yahu, wowun kendisi gelse secde eder. divinity kötü, oynayanı yorma uzerıne kurulu oyun genede wowdan ııdır. dragonage çıktımı yahu oynamadım bılem. ds2 ya ultra süper düper bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 wow ekspansiyonuna goty derken utanmadınız mı arkadaşlar eliniz titremedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 quixef said: Forum Blizzarda çalışıyor resmen. Dragon Age: Inquisition varken hem de. ™ eklemeyi unutmuşsun dostum kotick is watching Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Hearthstone yılın oyunu olsa, dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 hearthstone varsa solitaire'i de ekleyin listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 3-5 oyun için niye bu kadar ağladınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 dark souls 2 çok kaliteli bir oyun. ben oyumu ds2 ye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 steamde ds2 nin hdsi gelecek almayın bunu demişler. almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ds3 cikicak abi, onu alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 o da taş ve sopalarla olacaksa hiç kasmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Jaegerjaquez said: ds2 tabikide ya başka oyunlarda yök böyle ölme keyfi o stress o rage, damn bunun birincisini oynuyodu bizim bebeler konsolda, oneshotluyodu boss olmayan yaratıklar bile. ben de hard severim de , bi yere kadar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Bitirebildiğim tek oyun ds2 oldu bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 tomraydır niye yok dicektim 2013'müş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 quixef said: Forum Blizzarda çalışıyor resmen. Dragon Age: Inquisition varken hem de. dogru soyluyor diyecektim tam, inquisition kismini gordum. yahu inquisition rpg yoklugunda iyi bir oyunda, goty seciyoruz yahu, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bu hearthstone magic gathering çakması değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Hearthstone'un baya baya genius bir design olduğunu görmemek için ya doğru düzgün oynamamış olmak ya da kör olmak lazım. Zaten bu yüzden aday olacak her yerde (hadi ign falan geçtim, ufak yerlerde de aday olacaktır en kötü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Namessar said: quixef said: Forum Blizzarda çalışıyor resmen. Dragon Age: Inquisition varken hem de. dogru soyluyor diyecektim tam, inquisition kismini gordum. yahu inquisition rpg yoklugunda iyi bir oyunda, goty seciyoruz yahu, insaf. Herkesin GOTYsi kendine elbette. Bu listedeki oyunlardan WoW ve HS ile daha fazla zaman geçirdim bu sene ancak ikisinin de GOTY olmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum. 27 Ocak ta GTA V PC ye çıkana kadar, beni PC de daha fazla oyalayan bir oyun büyük ihtimalle olmayacak. Zamanımın daha büyük kısmını ayırdığım oyun bence GOTY dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 hearthstone'un "genius bir dizayn" olduğunu iddia etmek için son 20 senede kart oyunu oynamamış olmak lazım. popülizmin dibine vurmuş, mainstreamin, casualluğun bayrak taşıyanı bir oyun işte. hadi goty'dır kimisine göre anlarım da dahilik falan gıdıkla da güleyim topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 arcana tamamen hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 arcana kim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 arcana böyle daha ulvi geliyo kulağa, bence değiştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ne kötü yıl olmuş, DA:I, wasteland 2, divinity, shadowrun hiçbiri kötü değildi kesinlikle de bırak 10/10'u, hiçbiri 9/10 haketmiyor eksikleri var hepsinin en yeni olanı misal; DA:I çıkalı kaç zaman oldu bi ton buglı skill var hala. çürük domates ödlülü hazır ama; Archeage'e yapılan hype'ı unutmayalım; listeye dahi almamışsınız şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Magic 8 sene oynadığım için hatta 2 3 turnuvaya katıldığım için no problem. Yeterince biliyorum magic. Hearthstone'un basit olması, genius bir design olmasına engel değil. Gerek her tur 1 mana artması, land olmaması, gerek tempo vs board control kararı vs yeterince komplike yapıyor ama bokunu çıkarmadan... Bu yüzden zaten bir sürü mtg oyuncusu Hearthstone oynamaya başladı, reynad ve kibler en önemli Örnekleri. Kimse Magic kadar komplike olduğunu iddia etmiyor ama bu kadar basit olup, yine de bu kadar derinliğe sahip bir oyun yapmak, her heroes, her karta karakter katmak, milleti para vermeden oynatmayı başarmak, genius design'dır. Anlayana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Sabo ben anlatmayı başaramadım henüz. Bence sen de zorlama. Ortaya somut bir şeyler koysan dahi anlatamayabiliyorsun. Ben anlatamadım en azından. Bu arada GOTY 2014'te olmaması gereken bir oyun bence. 2013 çıkışlı değil miydi HS? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar