pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Eksik olanlar varsa eklenir moderasyonca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 eklenene kadar oylanacak saçmasapan bi anket sonucu olacak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bu sene en cok eglendigim iki oyun Bravely Default ve Stick of Truth oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 esit ve dengeli bir anket olabilmesi icin dark souls 2 nin cikarilmasi lazim listeden :p ama birincilik icin su gercegin kesin oldugunu biliyoruz http://wrongbuttonblog.com/wp-content/uploads/2014/04/inquistion-copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 2014 te oyun oynamamışım lan. tek oynadığım fifa ona veriyom sdfnklsdf ha wow var lan hayat fucker ona veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Elbette Dragon Age Inquisition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Yeni orjinal birşey yok pek fazla bu sene bana göre. Olan da listede en sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Ben de wow a verdim, bu sefer olmuş seneler sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 aslında south park açık ara farkla goty ama herkes south park sevmediğinden kazanması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 goty wow olamaz bence ama onu oynadıgımdan ve exp'i begendigimden ona bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Bildiğin south park Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 ne kadar zayıf bir yıl oldu ya, hiç düşündürmedi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Hatoful niye yok listede. oynamadan verdim ben oyumu ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 abi dark souls 2 açik ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=VIFQtHZG1pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 hearthstone bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 oylar mordora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Çok net Dark Souls 2. WoW seçenler lütfen biraz casual basementlarından çıksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 liste çok kötüymüş hakkaten. dark souls 2 dışında hiç birini oynamadım. dragon age'e başladım bi ama goty mi dğeil mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Divinity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 baya kötü bi oyun yılı geçirdik, bildiğin bok gibiydi. hiç biri yılın oyunu değil. ancak yılın en büyük hayal kırıklıkları diye tartışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Divinity varken gerisi le$ist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 WATCH DOGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 liste leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 elder scrolls online yok. 4 tane collectors edition aldım ben o oyununun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar