roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Soru ankette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 abi neden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Küsüratlı olduğu için 2. şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 nakliye? vergi? bilgiler eksik verilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 İlkokul değil finans sorusu bu. Kar maliyete göre değil satışa göre hesaplanır. 40/100 değil, 40/140 alacaksın yani. Ama bunu bilmek ilkokul öğrencisinin işi değil. Bide 40/140 = 28,57. 28,87 değil. Ne salak topik la bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 op "ciddi değildim başlığı açarken" diye açıklama yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Yoo, ciddiydim. Şaka gibi bi durum içindeyim, zira son 1.5 senedir kar zarar hesabı yaptığım işin temel detaylarından biri ve ben aşağıdaki konuyu hiç hesaba katmadan direkt %40 aldım karı hep. Gerçekten böyleyse tam bir rezillik yani ahahhahahah axedice said: İlkokul değil finans sorusu bu. Kar maliyete göre değil satışa göre hesaplanır. 40/100 değil, 40/140 alacaksın yani. Ama bunu bilmek ilkokul öğrencisinin işi değil. Bide 40/140 = 28,57. 28,87 değil. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 hahaha skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 cevap %40 ya sacmalamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 axedice said: İlkokul değil finans sorusu bu. Kar maliyete göre değil satışa göre hesaplanır. 40/100 değil, 40/140 alacaksın yani. Ama bunu bilmek ilkokul öğrencisinin işi değil. Bide 40/140 = 28,57. 28,87 değil. Ne salak topik la bu. De ayrı, gerisi doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Profit_margin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 "roket adam" said: Yoo, ciddiydim. Şaka gibi bi durum içindeyim, zira son 1.5 senedir kar zarar hesabı yaptığım işin temel detaylarından biri ve ben aşağıdaki konuyu hiç hesaba katmadan direkt %40 aldım karı hep. A-ABİ? AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Roket sen bilmemne şirketinde bilmemne pozisyonunda önemli bi adamım falan diye atar yapmıyor muydun şirketine bana daha çok para vermeleri lazım falan diye? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 wiki said: On the other hand, profit percentage is calculated with cost price taken as base mathrm{Profit percentage} = {mathrm{Net Profit}overmathrm{Cost price}} Suppose you buy something for $100 and sell it off for $150. cost price = $100 selling price (revenue) = $150 profit = $150 - $100 = $50 profit percentage = $50/$100 = 50% (profit as percentage of cost price) profit margin = $50/$150 = 33.33% (profit as percentage of selling price or revenue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sabonis said: Roket sen bilmemne şirketinde bilmemne pozisyonunda önemli bi adamım falan diye atar yapmıyor muydun şirketine bana daha çok para vermeleri lazım falan diye? =P AHAHAHAHA roket patladı mı noldu, olm kolpa olduğunu hissediyordum zaten topiclerinden. Yok "borsa hatalı yeaa" demesi, ekonomiyle ilgili, iş hayatıyla ilgili sürekli koşan terli takım elbiseli halleri sdfsdf geçmiş olsun, olur öyle, yeni firmanda başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 "roket adam" said: Yoo, ciddiydim. Şaka gibi bi durum içindeyim, zira son 1.5 senedir kar zarar hesabı yaptığım işin temel detaylarından biri ve ben aşağıdaki konuyu hiç hesaba katmadan direkt %40 aldım karı hep. Gerçekten böyleyse tam bir rezillik yani ahahhahahah axedice said: İlkokul değil finans sorusu bu. Kar maliyete göre değil satışa göre hesaplanır. 40/100 değil, 40/140 alacaksın yani. Ama bunu bilmek ilkokul öğrencisinin işi değil. Bide 40/140 = 28,57. 28,87 değil. . ahahahah. dalağını alacak senin şirket, gerçek UM değerlerini görünce sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 nası ya şirketin kar zarar dengesini excelde mi yapıyonuz böyle bir hata oluyorsa ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 projelerin karlılık durumunu filan ilk onay sırasında excelde yapıyor olabilir. ama bunu kontrol etmeyenlerde de hata var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Şu topic'i roketin şirkete forwardlayan çıksa, roketi değnekle kovalarlar sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ROKET PATLADI. PUUEEFFFYY (ufukta gizlice uzaklaşır) Şaka bi yana sorun güzide türkçemizde ve ilkokuldan hallice, çoğu alaylı iş ortamımızdan kaynaklanıyor. 'Kar marjı' ile 'yüzde olarak karlılık' farklı şeyler. %40 yaparsak yüzde olarak karlılık, %28,57 dersek kar marjımızı bulmuş oluyoruz. Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Aga kar birdir ve tektir, piyasada kimse kar marjı karlılık marjı bilmemne bunlara takılmaz. İşin içine finans girince 50 çeşit kar türü var zaten özsermayesinden ebitdasına, öyle yanlış anlama olmuş biz başka türlüsüne baktıydıkla kurtulamazsın yani ahahahah Bide tabii ki excelde hazırlıyorlar, başka nerede hazırlanacak. Dünya excelle yönetiliyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 excelde otoyol kavşak projesi çizen memur var karayollarında. Sanat yapmış herif resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 excelde tablo çizen amca vardı, excel painting diye aratınca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 http://dailynewvideos.com/paint-degil-excel-wayy-bee-word-excel_62_62010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ahahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar