Lectre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Darksun said: finansbank oradan buradan size hesap ücreti vs diye kakmıyor mu :) yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bu işte bir şey var ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 israyile yardim yapiyor olabilirler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ne olucak abi adam marka degerini arttıryor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Adamların sözleşmesinde zaten "bize maliyeti olmayan şeylerden para almayız" gibi bi şey yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 dreagloth said: Şimdi son 3 ayı kontrol ettim, ekim ayı öncesi "Kampanya kapsamindaki 50.00TL'lik Agustos ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazarken, ekimden sonra "Kampanya kapsamindaki 70.00TL'lik Ekim ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazıyor, hiç aberim olmamıştı. abi şu arkada kalmasın. 70e 35 veriyor mu cidden? key alıyorum ben her ay baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 yok vermiyor, 25 yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 heyecanlandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ben de tam "her ay 50 yatırıyordum bileydim 70 70 basardım!" diye üzülecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Bright said: Amazon vb. yurtdışından birşey satın alırken çok düzgün kur dönüşümü yapıyorlar, ben de gayet kullanıyorum. this. ben de direk amazondan alışveriş için kullanıyorum. kartı tl tanımlayıp alışverişi dolar üzerinden yapınca en karlısı oluyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 2016'da da devam edicekmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 eder abi adamların öylesine başlattıkları kampanya amiral gemisi gibi bişeye dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Spotify da devam etsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 geçen hafta bende aldım :p hiç uğraştırmadılar ayağıma kadar adam geldi işlemleri halletti gitti. 50 kere onada sordum ekstra ücret yok değil mi diye heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 sığır gibi kötü reklam yapacaklarına bütçeyi böyle dağıtsınlar işte akıllanmaya başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 devam ediyo mu bu çılgın kampanya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Donanımhaber mezarcılarından aldığım son tüyo çift enpara hesabı ile çift steam kampanyasından yararlandıklarıydı. Bu sayede 100 TL atıp 50 tl geri alıyorlardı. Kötü olan bunu Aralık ayında öğrenmem oldu, kampanya 2016 'da bitecek diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ailedeki herkese açıp yapabilirsin yani çok gizli birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 paraçokomel eğrisi gibi. 50-25 100-50 200-100 ... rocket science değil yani ayrıca bitecek haberi her sene sonu cıkıyor, bitmez sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Lord_Argos said: Donanımhaber mezarcılarından aldığım son tüyo çift enpara hesabı ile çift steam kampanyasından yararlandıklarıydı. Bu sayede 100 TL atıp 50 tl geri alıyorlardı. Kötü olan bunu Aralık ayında öğrenmem oldu, kampanya 2016 'da bitecek diye biliyorum. çift hesap nasıl alıyolar, aileden birine de mi aldırıyolar? vay fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 biterse zaten kapatırım enparayı gerek yok fazla hesaba hatta direk steam bitti o yuzden kapatıyorum diye kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bide çift hesap değil 15 hesapta açabilirsin inanılmaz bir mucize değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 2 hesap açınca ikisiyle de aynı steam hesabından alışveriş yapıyorlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar