Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara Steam Kapmanyası Uzatılsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Şimdi son 3 ayı kontrol ettim, ekim ayı öncesi "Kampanya kapsamindaki 50.00TL'lik Agustos ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazarken, ekimden sonra "Kampanya kapsamindaki 70.00TL'lik Ekim ayi alisverislerinizin %50 iadesi" yazıyor, hiç aberim olmamıştı.

abi şu arkada kalmasın. 70e 35 veriyor mu cidden? key alıyorum ben her ay baya iyi oluyor.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Amazon vb. yurtdışından birşey satın alırken çok düzgün kur dönüşümü yapıyorlar, ben de gayet kullanıyorum.

this. ben de direk amazondan alışveriş için kullanıyorum. kartı tl tanımlayıp alışverişi dolar üzerinden yapınca en karlısı oluyor hatta.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Donanımhaber mezarcılarından aldığım son tüyo çift enpara hesabı ile çift steam kampanyasından yararlandıklarıydı. Bu sayede 100 TL atıp 50 tl geri alıyorlardı.

Kötü olan bunu Aralık ayında öğrenmem oldu, kampanya 2016 'da bitecek diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Donanımhaber mezarcılarından aldığım son tüyo çift enpara hesabı ile çift steam kampanyasından yararlandıklarıydı. Bu sayede 100 TL atıp 50 tl geri alıyorlardı.

Kötü olan bunu Aralık ayında öğrenmem oldu, kampanya 2016 'da bitecek diye biliyorum.

çift hesap nasıl alıyolar, aileden birine de mi aldırıyolar? vay fakirler.
  • Yeni Oluştur...