Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 https://www.change.org/p/finansbank-enpara-steam-kampanyası-uzatılsın Change.org'da imza kampanysı başlatmışlar. "Bahsedilen Kampanya İçeriği:" said: Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Steam üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir. EnPara'nın her ay Steam'den yaptığımız 50 TL'ye kadar alışverişin %50'sini iade ettiği bu kampanya, Türk oyuncuların orijinal oyun alması açısından teşvik edici olmasının yanında, maddi açıdan da rahatlatıcı bir imkan sağlıyor. Birçok oyun severin EnCard almak istemesine karşın, kampanyanın 31.12.2014'te bitecek olmasından dolayı uzak durdukları bir gerçek. Bahsi geçen kampanya uzatılmasından hem birçok kullanıcı kazanacak olan EnPara, hem de oyunları daha ucuza alabilecek olan Türk oyun severler kazançlı çıkacaktır. Bu sebeple, EnPara'nın Steam kampanyasının uzatılmasını, 2015 yılının da dahil edilmesini istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 altına imzamı atarım. aklımdan geçiyordu böyle birşey. ama olmayacak boşuna kasıyoruz sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 enparanın ilk kampanyası geri gelsin bosversin steamı mteamı 500 liraya 100 lira geri veriyordu internet alısverişlerinde bazı sitelerde oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yemek sepeti gelsin yemek sepeti ya da banane lan askere gidiyorum ben gelmesin hiçbiri. ben yararlanamıcaksam kimse yararlanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx uzadı beyler 31 aralık 2015'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ALLAAH. Hemen 40 card pack alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 enpara <3 http://www.finansbank.enpara.com/_assets/img/campaigns/uygulama_banner.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 fuççiçi fuççiçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 açıyorum hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Uuu beybi. Nasıl açıyoruz bunda hesap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Çok iyi bir haber bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 https://www.finansbank.enpara.com/basvuru-faiz.aspx?ref=Enpara_branding&gclid=CICW3NK768ICFQvKtAodzmwAFw yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Online başvuru yapıyorsun arayıp gün saat verip eve geliyorlar. Evde imza atıyosun ve bitiyor. Kart hemen geliyo adına tanımlanmış olarak ama template kart olduğu için ismin olmuyor. İstersen isimsiz kullanıyorsun istersen 10 lira veriyorsun isimlisini yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Uuu beybi. Nasıl açıyoruz bunda hesap? Başvuruyosun yanına geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Spotifiyi kaldırmışlar ama galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ''Steam üzerinden yapılan harcamalarda ödeme yöntemi (Payment method) olarak "Visa" seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi olarak “Visa (National)”, “Visa (Türkiye)” veya diğer seçeneklerin seçildiği (yani ödeme için BoaCompra vb. platformlara yönlendirilen) durumlarda yapılan harcamalar kampayaya dahil edilmeyecektir.'' oooo kurdan geçirecekler... nice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Hayır abicim. Direkt kart üstünden çekecek Steam parayı diyor işte. 3rd party üstünden alırsan geçerliliği olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 olsun 25 lira indirim alıyorsun, 1.6 lira kurdan geçiriyor. yalnız spotify lazım ya o niye yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Abi neyin kuru? Steam zaten TL oldu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 karta para yükleme olayında sıkıntı yok değil mi? bi de steame 50 lira atınca gelecek ay 25'i geri geliyor. emin olmak için soruyorum başvuruyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kapmanya ne len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Claiborne said: karta para yükleme olayında sıkıntı yok değil mi? bi de steame 50 lira atınca gelecek ay 25'i geri geliyor. emin olmak için soruyorum başvuruyorum ben de Karta para yüklemiyorsun, Enpara hesabına EFT yapıyorsun. Enpara kart=Kredi kart değil, prepaid değil. Bildiğin debit card. Aralık ayında Steam'den 70 liralık harcama yaptım, 5 Ocak'a kadar 25 lira geri ödeniyor. Özetle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu kampanya icin son ay degil mi bu ay, ben oyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 uzamış işte hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 %50ye falan geliyordu hani? Öyle 70 liraya 25 lira gelecekse uğraşmayalım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar