haydari Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ShadowFury said: Öğrenilen ve öğrenilmeyen kısımları var, birbirinden ayrı. Cinsel kimlik öğrenilmez, doğuştan gelir. Kendini hangi cinsiyetten hissettiği bununla alakalı. Cinsel dışavurum kısmı öğrenilir (sexual expression işte, dışavurum olarak çevirmek doğru mu emin değilim, belki ifade demek daha doğru olabilir). Senin erkek kimliği dediğin şey bu kısımla alakalı. Erkeklerin nasıl davranması gerektiği filan, toplumla aileyle bireyle ilişkisi kültürden kültüre değişebilir.bilinen bilinmeyen de diyebilirsin. dışardan değerlendirmek zor olduğu için bu konular çok bilinmeyen de içeriyor. bir sürü şempanze deneyi v.s. de var. uzmanlık alanı bunlar basit değil. gene de çok tavuk yumurta da içeriyor. Cinsel kimlik öğrenilmez, doğuştan gelir. buyük bir laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Evet haklısın, beyin ve psikoloji işi o kadar basit değil. Ama söylediğimin şöyle bayağı ünlü bir örneği var mesela. http://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer Dişi kimliği benimsemesi için ne kadar uğraştılarsa çocuğun cinsel kimliğini değiştiremiyorlar ve psikoloji alanında kayıt edilen en büyük epic faillardan birine imza atıyorlar. Söz konusu çocuk ta gerçek cinsiyetini bilmemesine ve hayatı boyunca kız olarak yetiştirilmesine rağmen erkek olarak hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 haydari said: Şu konuda sanırım viktora hayat senin hayatın başkasına ne gibi bişi yazdım sadece tanımıyorum da zaten kendisini ama insanlık gereği olarak hırtlık yapıyorsan eğer; Sana ne adamın kadının şeysinden dendi mi? Diyorsan ki yazmasaymış buraya diye senin için yazmamış o şeyleri zaten, kendi için, burada ki arkadaşları için, tanıdıkları için yazmış. Gerçi çok uzun yazmışsın okumadım pek ama dalga geçmek vs gördüm o yüzden beyaz şövalye olarak seni ölüm döğüşüne davet ediyorum. Gabledersen silah seçimi ve feragatnameler için sekreterim randevu alacak daha sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Sürüdeki erkek Şempanzeleri ayırıyorlar. Erkek kalmayınca rol model sorunu ve dişi gibi davranış biçimleri gösteren erkek Şempanzeler oluyor. Dişi erkek yetistiremiyor. Öyleki oğlu olan erkeklerin boşanma yüzdesi daha düşük. Icgudusel olarak biliyor. Bozuk ya da yetersiz erkek de sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 mahoolmez said: mutlu olacağın şeyleri kovalamayacaksan hayatın ne manası var ki. umarım mutlu olursun , shitstorm dönmez bence topikte , güveniyorum patiye. 129 sayfalik konu olmus bu arkadas hakli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 haydari said: Sürüdeki erkek Şempanzeleri ayırıyorlar. Erkek kalmayınca rol model sorunu ve dişi gibi davranış biçimleri gösteren erkek Şempanzeler oluyor. Dişi erkek yetistiremiyor. Öyleki oğlu olan erkeklerin boşanma yüzdesi daha düşük. Icgudusel olarak biliyor. Bozuk ya da yetersiz erkek de sorun oluyor Bi kaynak ver veya detayli yaz anlamadim hic bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ya otu boku herseyi sikayet ediyosunuz da su dingilin su laflarini niye sikayet etmediniz cidden merak ediyorum ? haydari said: siteye girmiyom eskisi gibisinden, diye bişe yazdım/ yazcaktım linkler falan buraya geldim. bu giriş metni şaka değil yani. test, çalışma falan da değil. öle aramızdaki bir asosyal sıkılmış. memlekette bülent ersoyluk serbest olduğundan falan. amelyat mı oluyore ? şaka yapsak oluyor mu şimdi ? yani çok geyiği yapılabilecek bir şey. hem de bir sürü etiketin olur. sexist falan. büyük amelyattan önce ufak bir operasyonla birkaç kaburgadan kurtulup (kilo da vermiş nasılsa ) kendi penisi ile oral falan denemeler yapsaymış bari. sonra pişman olmamak adına. ya da ne kasacan direkt başka penislerle deneseymiş. işte bu bence tehlikeli, zira bülent ersoyluğa zorlar adamı. denemiş de mi karar vermiş mesela :P ya daha çok geyiği yapılabilecek bir şey. insanlar nasıl böyle durumlara düşebiliyorlar tam anlayamıyorum. biraz daha okiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 çok aptal oldupu için okumadan dodgeladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 okuyan olmus mu lan, hayat ne enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 hızlı yaşayıp genç öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ben okumuştum da şikayetlere bakıldığını düşünmediğimden denemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 adamın mesajı beni ilkokul 2 ye götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 boyle fantezileri var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 marilyn manson styla http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2014/10/marilyn-manson-umut-sar%C4%B1kaya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 fizban said: okuyan olmus mu lan, hayat ne enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Sparkcaster said: fizban said: okuyan olmus mu lan, hayat ne enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Laurelin operasyonu basarili gecmis gelen haberlere gore. Buraya yaz demisti. Aha yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Belki seneye kilo verip umuda kalkmis ayi gibi durmadigom zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Kendini iyi hissediyorsundur umarım, ayaklanmakta acele etme, teknolojik becerilerin üst düzey zaten. Yat keyif yap. Quora'da takıl mesela uzun uzun :) Çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar