axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Manda gayet güzeldi, aferim çocuklara pati yokken iyi iş yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://memestorage.com/_nw/21/80569393.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 manda ne ayol? ben o kısmı kaçırmışım.. gerçi neyi kaçırmıyorum ki? ben kaçırırken biiir sürü hödükten pati selebritisi yaratmayı başarmışsınız maaşallah. yoklukta keçi abdurrahman çelebi tabi, teheeeyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abla seni seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Aslı Tando*an'ın foruma geri dönmesini taleb ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 bana niye hödük dedi ki simdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Emaleth said: manda ne ayol? ben o kısmı kaçırmışım.. gerçi neyi kaçırmıyorum ki? ben kaçırırken biiir sürü hödükten pati selebritisi yaratmayı başarmışsınız maaşallah. yoklukta keçi abdurrahman çelebi tabi, teheeeyyy... Abla seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xaenin ve xunn, ben de sizi seviyorum bebeyims <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xunn'u seven çok da xaenin'i bi sen seviyon galiba abla, herkes itip kakıyo adamı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Xaenin'i sevmeyen ölsün pls. Adam aristokrasiyle pleblik arasındaki köprü. Tartışmayı biliyor, kronik zevksizlikten muzdarip, casual gamer at best, ama zehir gibi tartışır seninle. En kötü ihtimal ad hominemin en komigini yapar gülersin. Patinin böyle insanlara ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yuzunu gorunce guluyosun zaten tartisma baslamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: Madcat said: kim ne derse desin, o uzun süre kapalı kaldıktan ve hoplayan manda gibi saçma sapan bir süreçten sonra pati asla pati olmadı/olamadı. what ever. manda çok zevkliydi lan hoplayan mandayı yedirmezler. dinanananımın emekleri onlar. ema abla n'aber ya <3 ha bi' de xaenin baya iyidir. thx. xunn'u da sakalı çıkmaya başladığından beri daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Herkeste bir memnuniyetsizlik var niyeyse,ben gayet memnunum patiden. 10 yıl önce laurelin şu başlığı açsa bu kadar olumlu tepki alamazdı. İnsanlar büyüdükçe normları değişti,gerçeklik bir adım daha öne çıktı. Anlayışlı,hoşgörülü bireyler ortaya çıkmaya başladı. İnsanlar kendilerini de zamanla geliştiriyorlar yani 10 yıl önce attığım mesajlarıma bakmak çok güzel,ne zaman kaptanın seyir defteri gibi günlük tutmaya karar versem sıkılıyorum ama insanlarla tartışırken o anki düşüncem orada kalıyor geçmişe dönüp bu konuda da böyle düşünüyormuşum diyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 xaenin harika bir pati olmasının yanısıra, başka ortamlardan haso kardeşim de olur, hepinizden çok sevsem yeridir, öyle söyliim. karışmayın sevcem. utopçum helo yahu :* ayrıca paticik bozdu/kötüleşti demedik, bi sürü hödüğü selebriti yapmışsınız dedik. arada fark var pls. edik: ay bi de aklıma geldi, bu kaçırma mevzusu ile ilgili yamulmuyorsam albüm threadinde dev bir akrostişim de olcaktı, bi ara bulup hortlatiym ben onu, ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ablam fame geçici, senin royalty'nin hayat boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 oha şakkadanak buldum :) burda n eden allahım neden? e traflarda yokken ema çoktur deliren z amanım yok takılamıyorum sık a zar azar bakıyorum ama yok tık m amamih ne zaman uzaklarda olsam a lbüm oluyor neşeli bir balçık n eden allahım neden ben varken yok tık a layınız buradasınız geceleri l ollemeler, trollemeler birbirinizi b ütün akşam esmiş kavak yelleri ü mitsizcesine saldıran başarısız trolleri m aymunun poposuna girmiş gördüm ertesi günleri d üttürü dünya, ha-ha-ho-ho geceleri e y allahım neden ben burdayken yok tepişmeleri o y anam oy, vay bana vaylar bana l üzumsuz siyasi tartışmalar bana m ümkünsüz aşklar, onarımsız kalpler bana a mansız garbıc threadler benden yana s abahlara kadar eğlenceden kusan kusana a ğlayan dissleyen yanyana m utsuzum allahım neden eğlence yok bana e ma diyorlar sen yaşlısın ğ kıvamında olmuş boktan hayatın l ütfen anacım pls köşene çekil, ordan bakın e şeleme gençleri, dursun bu hayasızca akın n eşeli de olsan ruhun genç de olsa naha budur yaşın c ezandır geceleri kanepeyle bütünleşmek, vücudun yorgun e ama neden allahım bütün gün work suxken pati suskun o lmaya ki bir başarılı troll kendini göstersin l avuk lavuk postlar forumu şenlendirsin m aaile tüm paticik gülünsün eğlenilsin a yarlar uçuşsun havada, kuzenler masadan devrilsin s açılsın şakalar, 4chandan bin beter modlara girilsin ı lgıt ılgıt saçmalık rüzgarları savursun sizi geçirsin n ümayiş kopsun herkes gülmekten delirsin a man be allahım neden, neden hep ben yokken eğlenilsin k ırgınım trollere, ayarcılara, elitlere a rkamdan iş çevirip ben yokken gülenlere r erörerö dillenenlere, cevap verenlere ş air ema der ki allah cezacığınızı vere ı şığınız söne, internetiniz süne, pinginiz göğe ere y apamayın şakalarınızı emanız yokken güle güle ı rgat gibi çalışan emanız yorgunluktan bayılırkene m adafaka allahım, neden ben yokken bu eğlence ! ! ! 1 ! bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 http://i.imgur.com/pccvSiE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SeaGle said: xunn'u seven çok da xaenin'i bi sen seviyon galiba abla, herkes itip kakıyo adamı =( Tersi değil miydi şunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konunun adı Aslı Tandoğan olarak değiştirilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 "Passing help/advice/tips/yesno thread?"de Laurelin'e denk geldim 4chan'den güzel tepkiler gelmiş transition olayına, başka bir seferde try harder demişler, demek fotoğraf çok etkiliyor http://i.imgur.com/y9ZwBYO.jpg http://i.imgur.com/2CAsXd5.jpg http://i.imgur.com/rid6M2Q.jpg üç kişi yorum yapmış, üçü de olumlu http://i.imgur.com/wnHm6m7.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 şu kadınlar bi ayağımın altından çekilsin biriniz uyarın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 4chanda ozellikle passing threadler shit oluyor baya, pass den cok ne kadar guzelsin ona bakiyorlar filan sleep with that: http://i.imgur.com/sHCPG5H.jpg wake up to that: http://i.imgur.com/2zR67AR.jpg onemli olan sac ve makyaj olmadan dogal olarak passliyebilmek zaten, 4chandaki salak tripler anlamiyor iste bunu, yeteri kadar boya, angle trick ve isik oyunlari ile celik bile neredeyse passliyordu lol http://galeri7.uludagsozluk.com/247/celik-kuvvet_461010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 sen neden forçeni bu kadar ciddiye alıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Benim bir sorum var ya. Hormon tedavisine falan da başladıysan, vücut iyice degismeye basladıysa, duygusal bir degisim var mı? Psyche olarak bir fark hissediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 demografik ve tavir yuzunden, cok az dogru durust community var ve jenerasyon ve kultur korkunc fark yaratiyor, mainstream support siteleri 40-50 yasindakilerle dolu ve cidden cok acayip onlarda jenerasyon farkini saymasak bile. igrenc resimler koyuyorsun zerre elestiri yapmiyorlar, asiri kasiyorlar bole "iyi" olmaya ve cok sahteler yani. cokta tutucular, cogu konuyu konusmak yasak falan filan genel olarak chanlar daha iyi elestiri alabilmek icin o yuzden, gayet acimasiz olabiliyorlar ve hugbox olmasina kimse izin vermiyor filan. kulturel olarakta cok yakinim yani, oyunlar anime falan filan, her konu rahatlikla tartisiliyor 4chan cok bozdu ama, tripfaglerin birbirini ezerek prim yapmaya calistigi biryer oldu ki anon postlara kimse kasip cevp bile vermiyor, o ona laf sokuyor bu buna laf sokuyor kanser direk. ilk acildiginda baya iyiydi ve baya fazla sey ogrendim, onun hatrina hala arada bir giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar