Aceace Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 asdasd4441 said: Bi el sonra consc çekersin olur biter abartılacak bişey değil :P 1 turn sonra cons cekemedim. Kaybettim. Blizzard'da benim postu gördükten sonra undertakerı nerflemeye karar vermiş. ADI HERIFLER 3 GUN ONCE NERFLESELER OLMAZDI ZATEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu arada dün kolento izledim biraz. adam bi ara nerf'ten bahsetti. "hunter'lar bitti artık, yerine wolf rider kullanırlar ama hunter görmeyiz etrafta" dedi. sonra sanırım 3 kere hunter'a yenildi, üçünde de hunter'a undertaker gelmedi. yani esasında çok güçlü bir kart olsa da, o gelmeden de kazanıyor hunterlar. o hero power çok gereksiz gibi görünürken, inanılmaz etki ediyor oyuna. mad scientist de undertaker olmadan normal bi kart olur dedi mesela. ama mad scientist hala çok tehlikeli kart bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 blingtron, voljin, trade prince,sneed's, neptulon,iron jugger, troggzor ,malganis gelsin artik biri ya. toshley fln. cıkıyor bana Hani hemingway bir umut değişebilir ama toshley'den bir cacık olmaz ^^. Ozellikle voljin'i cok istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hayatımda ilk defa bu kadar başarılı ve bir o kadar eğlenceli bir deck yapıp Hearthead'e koydum :) buyrun faydalanın 20/5 gittim en son imp masta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Abi Voljin hakkatten yav... Zaten yeni gelenler arasında en iyi 2. legendary. DR. BOOM nerf yedikten sonra en iyiye yükselecek. Rank 3'e çıktım. 2 gündür gasteden ökkküz gibi iş veriyolar evde hazırlamam için. Yine lecınderiye çıkamazsam valla soğuyacam oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Golden undertaker craft etsek parasını geri alırmıyız nerf'te ? Rahmetli olucak son zamanlarımızı iyi geçirelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 5. turn top deck brawldan bıktım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Açılma abi sende kabak çiçeği gibi warrior a karşı Kesin zoo filan oynuyosundur pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Yok lan mechmage oynuyorum. Tam turn3 yetiyle veya coin goblinmagele falan bir edge yakalamışken brawl. Loatheble birbirimize bakakalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 öööööfmmfdmfdfdmf yiiter yaaa 100 goldu 40 dusta çevirmekten bıktım. imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 arena ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Hep derim Priest oynamak ayrı bir sanat , Geçen stream izlerken Amaz ın 23 lük Lightwarden'a denk geldim , neticede 1 manalık kart ama oyun kazandırdı tek başına. Tabi Northshire Cleric , Injured Blademaster , Lightwarden , Circle of Healing combosuyla yaptı bunu . Zor denk gelir ama geldimi affetmiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Arena çok uzun sürüyo yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Yoo gayet kısa. Geçen 1-3 yaptım o uzun sürdü gerçi. MiniK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 dw 100% win rate constructed kesin bilgi yayalım http://i.imgur.com/5nbPTAz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 DW olsa cidden 2-3 deckime girecek ama işte yok.. Hala yok. 1600 dusta kıyamıyorum da. DW kötü kart değil aslında ya. Hakkatten. Paladin deckime gözü kapalı koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 kimse beklemiyor kartı karşısında. en büyük artısı o şok etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Nobody expects the Deathwing Inquisition. Aah ah Dragon Age geldi aklıma, GOAT RPG GOTY of all Y. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 deathwingli sniperlı bir control hunter destesi vardı baya iş yapıyor diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 kaede'ye güvenmeyin beyler topdecklemiştir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 dr. boom er geç nerflenecek 7 mananın kralı troggzor olacak bak buraya yazıyorum boardda 4 minion var, benim 7 canım var, bombaların ikisi de bana vuruyor, biri 3 biri 4 vuruyor, röh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 7 mana kartları genel olarak yetersiz olduğu için öyle yav. Troggzor çook aman aman iyi bir kart değil aslında. Sallıyorum mechmage'e karşı işe yaramıyor. Boş board'a indiği zaman çok etkili de değil. Druid'e karşı boardu ele geçirmek zaten troggzor'a gerek bırakmıyor. Priest için de benzer şey geçerli. Dr. Boom zaten nerf yicek canım. Orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dw ye güzel kart diyen arkadaşlar falan var.. Oyunun top 5 luzumsuz legendaryleri listesinde üst sıraları zorlayan bir arkadaşımız.. end game'e kalıcanda tek karta kalıcaksında atıcaksın da adam ona cevap veremicek oyunu kazanıcaksın. 5th manada çek o kartı eline al bütün oyun eline yapmışsın.Ladder oyunlarında her türlü paketliyolar o DW'yi bi round durmaz yerde. anca dedigim gibi tek kartlara kalıcaksınız da vs vs vs vs Arenada iş yapıyor, o da bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 DR. Boom'u yapan ayınında elinin ayarı yokmuş sanırım.. yere bi kart atıyosun 7/7 .. yanında iki tane 1/1 minion cıkıyor. o minionlar ölünce 1-4 arası dmg vuruyor.. Oldu amk.. hangi ayı oglu ayıysa o.. Kovulmuş bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar