Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Hass biri golden mis Doctor boom gold olsa varya cilgin atmalik olurdu... Kesin nerflenir bu kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 evet gençler. klasik bir mage arenası benim için. frostbolt-fireball-poly yok... aşağıda screenshot'ta çıkmayan 1 stormwind champion ve 1 flamestrike var. kaç yapar deck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 -7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Sabo ağlamadığına göre iyi yapmış olması gerekiyo biliyosunuz. 12-2 çekmiş. edit: oha 10 numara deckmiş harbiden ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Bir tane kötü kart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 constructed gibi deck gelmiş işte, yolo oynayıp early game de işi bitirecek bir deck. machine powa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 kötü kart sayısı az (spellbender ve darkscale healer). yani deckin genel kart kalitesi gayet güzel ama çözümsüz deck işte spell'siz bişi yapmak çok zor normal şartlarda. boardun kontrolünü 1 kere kaybettin mi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 boardu kolay kolay vermezsin o deckle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 12-2 bitti bu arada ama gvg'de en gereksiz legendary'leri açma konusunda herhalde dünyada 1. sıradyaım. leviathan ve hemet nesingwary üstüne şimdi de blingtron.... bir sonraki mimiron's head veya mekgineer çıkmazsa ayıp edersin blizzard!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 blingtronu mageler kullanıyor lan, redditde blingtron magele legendary olan adam falan vardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 10 manada Blingtron + Harrison qeyfi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 acele acele yapmistim ama kotu olmadi su an 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 ya bana rogue'da gerçekten çok kötü kartlar geliyor (ki sanırım öyle) ya da ben rogue beceremiyorum. arena'da daha 6 win'in üzerine çıkamadım rogue ile galiba. şu anda deckimde backstab, SI7, evis, deadly poison, sap, barber, perdition's blade, sharpwood oil, sabotage, sprint bunların hiçbiri yok. 3. turda board'u ele geçiriyorlar, bööle mal mal board'a bakıyorum :D neyse kariyerimin ikinci 0-3'ünü yapmıcam 1-2 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 sabonis çok mal bir adamsın lan kusura bakma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 yav he he. bu arada şunu paylaşayım, demin fena şişti arena'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Sabonis'in qqlarını biliyosunuz... Bu da benden gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 yuh çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bi el sonra consc çekersin olur biter abartılacak bişey değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sabonis said: öncelikle söyliim az önce kazanmama rağmen yazıyorum bu mesajı :D ya bu face hunter nasıl bir kanserdir arkadaş. yeter yemin ediyorum yeter lan. bıktım. her 5 matchup'ın 4'ü hunter. şaka gibi. yakında ya mad scientist, ya undertaker ya weapon-secret mekaniği ya da bişi nerf'lenecek herhalde. 2 chow, 2 frostbolt, 2 annoy, 2 snowchugger, 2 spider, 2 sludge, 1 healbot'a rağmen götümden ter damlaya damlaya zar zor yeniyorum. %35 falan anca win rate'im vardır hunter'a karşı. şaka gibi bişi. undertaker olası bu arada. zoo'ya da ufak bi darbe indirmiş olurlar. ağlarız mağlarız ama oyunumuzu biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 undertaker mı nerfleniyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sonunda nerflediler şu ibiş undertakerı http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/15700587539 +1/+1 yerine sadece +1 attack alacak artık control paladin ve genel olarak control deckleri saglam ivmelenir bu nerften sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 1 mana kartın bu kadar etkili olması çok yanlıştı, hala güçlü ama en azından 2-3 kartla cevap verilmeyecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Unstable Portal'da nerflenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Sonunda akil etmis Blizz. Kredi kartini ekrana firlatanlar biraz daha keyif alsin diye beklediler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 naxx gelirlerinin belli bir seviyeye inmesini beklediler sonra nerflediler bence, nerf geleceği barizdi 3. turnde yetiye dönüşen oyun değiştiren 1 cost kagıt olmaz Roqq said: Unstable Portal'da nerflenmeli. inconsistent bi kart unstable portal, ilk cıktıgı kadar da ragbet görmüyor, nerflenecegini sanmıyorum, dr. balance'a ve belki bgh'ye nerf gelir ancak şu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar