Tori Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 brian kiblera bakıyordum ben, dragon paladinle legend olmak üzere, bir de çok canayakın adammış hiç stream izlemem dün oturdum bir saat neyse işte xixo pirate rogue deckle, neirea OTK worgen warriorla falan legend olduydu geçen sezon, hani o yüzden dragon deckin viable olduğunu ne kadar kanıtlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abi bir de blizzard metayı hedeyi düşünmüyor, sadece content dropla insanlar interested kalmaya devam etsin tamam yani lan yeni archetype çıktı(patron warrior), bir tane slow kartı yokken o bile dr.boom kullanıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Dr Boom'u nerflemekte o kadar zor ki. Belki bombaların random dmg'ı 2 ye düşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Hiç zor değil. Yap 8 mana bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 uzun bi aradan sonra sıkıntıdan birkaç gündür giriyorum da olan kartların goldları geliyor paso. basic olduğundan toza da çevrilemiyormuş. olayı var mı animasyonlu olması dışında bu kartların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Yok. Level aldıkça geliyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 tempo mage akıyor ya: http://www.hearthpwn.com/decks/227207-eu-legend-1-tempo-mage-updated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 30 milyona ulaşmış, oyuncu sayısı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Beyler karşımda bir priest var. 10. turnü geçtik. Yere prophet velen koydu ve elinde tek kart var. Kartı tutuyor oynayacakmış gibi. Sıra zaman sınırlı olduğu için rope başlar diye bekliyordum ama adam 10 dakikadır bu şekilde bekliyor. Sıra bana geçmedi. Bu nasıl bir bug ya? Daha önce karşılaşan olduğunu sanmıyorum? inat ettim. 20 dakikayı geçtik. adsfljhddfg bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 olma mı, bitmiş o oyun çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Wishmaster said: Beyler karşımda bir priest var. 10. turnü geçtik. Yere prophet velen koydu ve elinde tek kart var. Kartı tutuyor oynayacakmış gibi. Sıra zaman sınırlı olduğu için rope başlar diye bekliyordum ama adam 10 dakikadır bu şekilde bekliyor. Sıra bana geçmedi. Bu nasıl bir bug ya? Daha önce karşılaşan olduğunu sanmıyorum? inat ettim. 20 dakikayı geçtik. adsfljhddfg bu ne la 5. günün şafağında doğuya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Wishmaster said: Beyler karşımda bir priest var. 10. turnü geçtik. Yere prophet velen koydu ve elinde tek kart var. Kartı tutuyor oynayacakmış gibi. Sıra zaman sınırlı olduğu için rope başlar diye bekliyordum ama adam 10 dakikadır bu şekilde bekliyor. Sıra bana geçmedi. Bu nasıl bir bug ya? Daha önce karşılaşan olduğunu sanmıyorum? inat ettim. 20 dakikayı geçtik. adsfljhddfg bu ne la Bağlantı anlık olarak kopunca öyle mala bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Masticore said: Wishmaster said: Beyler karşımda bir priest var. 10. turnü geçtik. Yere prophet velen koydu ve elinde tek kart var. Kartı tutuyor oynayacakmış gibi. Sıra zaman sınırlı olduğu için rope başlar diye bekliyordum ama adam 10 dakikadır bu şekilde bekliyor. Sıra bana geçmedi. Bu nasıl bir bug ya? Daha önce karşılaşan olduğunu sanmıyorum? inat ettim. 20 dakikayı geçtik. adsfljhddfg bu ne la 5. günün şafağında doğuya bak. Her türlü aşağılanmayı hakettim. 20 dk bekledim keko gibi. Dreagloth geldi çekti çıkardı beni araftan dksmsk Epey bekledikten sonra adam I'm sorry çekti. Ondan kıllandım ben godoşluk yapıyor diye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Benimle arkadas olsaniza Braveheart#2106. Baya noob'um birilerini izliyip ogreniyim diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 onaylıyorum adam nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Söyle içime sine Sine oynadığım bir deck class yok ya. Ne oynuyorsunuz bu ara? Su flamewalker mage denedim biraz fena degil aslında ama rank 15 duvarına tosluyorum hep. Facehunter'la da oynamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ahahah dreag'i sabrından dolayı tebrik ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 gece gece rng tanrıları beni delirtmeye oynuyor. arenada sırayla şunları açan bir mage ile oynuyorum şu anda: clockwork gnome, chugga, tinkertown technician, blastmage, flame walker, mirror entity, chugga, chugga, tinkertown technician, frostbolt. adamda mech mage'den daha fazla mage var arenada. edit: AHAHAHAHA pyroblast ile bitirdi yoksa kazanıyordum sonraki tur. çok sayıda iyi arena decki gördüm de. gerçek anlamda constructed ile oynadım az önce sanırım hayatımda ilk kez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 5 güncelleme hmm. Umad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Adam oynadıkça update ettim. Mad tabii anasını satiim. Adamın oynadığı 10 kart birden constructed kartı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ahmedinejad said: Söyle içime sine Sine oynadığım bir deck class yok ya. Ne oynuyorsunuz bu ara? Su flamewalker mage denedim biraz fena degil aslında ama rank 15 duvarına tosluyorum hep. Facehunter'la da oynamak istemiyorum. Bir sürü flamewalker build varda fw üzerine kurulu buildlerin win/loose ratiosu düşük. Oil rogue ve grimpatron warrior oynuyorum ben ranked hafta da 1 zevkine 1-2 saat atiyorum pek zaman harcamadim daha 2 saatte 20 den 12 ye geliniyor 2 siylede. 2 side combo buildi daha önce oynamadiysan bu deckleri first pickleri mantikli yapmak ve neyi nekadar sakliyacagini ögrenmek icin en az bi 20 şer maç yapmak lazim. Combo deckler diğerlerine göre en skill isteyen build tipi diyebilirim ve zevkliler cok alisinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bütün random rollarını max atan shaman arka arkaya foe reaper ve dr boom attı 3. maçımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Oil rogue winning ratio'su yüksek bir deck bence. Noob bi arkadaşım level 12ye kadar çıkınca bu yargıya vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Reynad Grim Patron'a gitmiş nefaryan koymuş.. Nefaryan'ın çaldığı kartlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Bu arada daha önce paylaşılmış olabilir ama ben yeni gördüm valla. http://youtu.be/tD7IFvcEcI8?t=115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar