applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ladderda oynanacak 2 tane deck var zaten mech mage- facetard hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 olm gidin oyunu öğrenin az bu kadar yorum yapmadan önce la :D aaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 şu çok iyi olmuş dsgsdg http://www.youtube.com/watch?v=eYhZXmnkhO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 ahahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 abi ahahahah cook iyi lan chati görmek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 O chat görünmez zaten görmek istesende o saatten sonra.. Matrix kodu gibi akmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Azhuadhsaufoıhsdıofhuıahsdoıfh.... Abi son 2 kartımın 2sinin de mind blast olmasını birisi bana açıklasın ya.... ashdıofhoasduıfasdh Yoo qq değil bu kazandım. Ama gülmekten gözümden yaş geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 bugun bir benzeri bana oldu.. deckimin son karti velen'di :).. ben de zar zor kazandim.. bu arada cok eglenceli deck o, cok keyif aliyorum oynarken.. baya da goturuyor ama sansa biraz fazla bagli tabi :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 emperor bundan iyi kulalnılmaz sanırım turn 5 emperor 6 boom 7 ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Uff. Thaurisan ile Antonidas İNANILMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 evet oda iyimiş, bir daha ki turn 5 tane fireball atabilecek duruma geliyosun tabı canı kalırsa :) bazı durumlarda çok op oluyor bazen işlemiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 şu önceki sayfadaki antonidas olayından tamamen bağımsız olarak söylüyorum: emperor 5/4 veya 5/3 falan olur bence. ha artık blizzard inanılmaz boku çıkmadıkça nerf'lememe kararı aldı ama yani 50 maç falan izledim, kendim de bi 10 maç falan oynadım emperor ile. olacak iş değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Hiç önemli değil isterse 1/1 olsun. At the end of the turn verdiği value bile yeterli başlı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 emperordan önce bir dr.boomu nerflesinler zahmet olmazsa :p kripparian geçenlerde whoever-plays-dr.boom-first the game oldu iyice, 2.2 bir gelsin direk diabloya geçicem zaten diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 nerf lesinler de bozduralım, 3 tane var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Tori said: emperordan önce bir dr.boomu nerflesinler zahmet olmazsa :p kripparian geçenlerde whoever-plays-dr.boom-first the game oldu iyice, 2.2 bir gelsin direk diabloya geçicem zaten diyordu. ben bi tane mc tech atıyorum her decke ya T I D E S B O Y S 1 minionları varken dr. boom atanlardan ya allah diyip çalıyosun bi şey. geçen dr. boom çaldım sonraki turnde de ben attım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 dreagloth said: nerf lesinler de bozduralım, 3 tane var sanırım Insazsiz bana toplam 3 tane cikti leg. gvg den beri :...( hepsi cop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 facehunter oynadığımda kendimi kirlenmiş hissediyorum. ama başka çare de yok 10 maçtan 7 si hunter geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 control warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 onu da oynuyorum da çok uzun sürüyor maçlar. başta armor şeysi gelmediğinde de zırıl zırıl ağlatıyor hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 bugun bu decke başladım, sadece secret mage yenildim 2 kere http://www.hearthhead.com/deckbuilder#czzw7MmW7zVK7zoG7MoS7Msf7Mao7zaQ7Mdh7MiG7zGo7znV7Mnk7MxA7MxE7Mvf7zEd7zCG7MCB8z uzun sürmesi güzel ya, baya challenge oluyor. 9 cana dusmusken birden 20-30 armor kasıyorsun falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 ona bi charger ekle abi 2/3'lük. patronlar çıkar çıkmaz abanabiliyorsun çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 valla 2. whirlwind eklemeyi düşündüm önce ama cıkartacak kartım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 abi mill rogue oynamaya basladım ilk defa bi roguedan zevk aldım ya gang up inanılmaz elenceli kılıyo oynu kıl payı kazanıyorum oyunları hep biraz orenirsem kazanma yuzdem artar 2 tane eksik kartım var biri blood mage biri assasinatein random olanı 3 mana onlar olsa ilaç olcak bu arada rank 17 de bile herkezde ragnaros dr boom olması inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 rank 18'den aşağı falan deckler hep full. oyunculuk ve şans fark ediyor ederse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar