Aceace Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Abi ben ön seçimleri kovalıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ulan quixef söyledi. top 100 kovalamam lazımmış benim legend'da... şunu legend olduğum gün öğrenseydim ya keşke... 2 günde 500'den 100'e ulaşılır mı ki. dün 1800'den 300 oldum sonra geri 500'e düştüm. 1 win - 1 loss inanılmaz farkettiriyor. bi de yükseldikçe atladığın rank de azalıyor. 2000'den 1500 olabiliyorsun ama 200'den max 160 falan olursun herhalde. hele bi de 200'ken rank 4 biri falan gelse ve yenilsen. abbbooo 1 loss, 8 win'e falan eş değer olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 İlk 100 olunca ne oluyor? Turnuvalara mı alıyorlar seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 temmuza kadar 2 kere top 100 bitirirsen blizzard'ın turnuvasına katılma şansın oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Akşam 8de twitchde event varmış, BRMnin geri kalan kartlarını ve patch changeleri açıklayacaklar. edit: türkilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Nerf yok mu şimdi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ölünce ragnoras olan kart ne olm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yeni kartlar efsane lan ahdhadha priest monster reborn almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bütün control destelerine girecek yeni kartımız belli oldu bence. Gerçekten ciddi derecede imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 O dragon bilemedim pek iş yapmaz gibi geldi bana... ama bu wat da fak ? Kart cook op abi ( ama kabul etmeliyim işte beklediğim kart özellikleri bu... ) :)-D http://i.imgur.com/KdLPwho.jpg Bu da işleri karıştıran bir kart olmuş (your minion demiyor hatırlatayım ^^ ) http://i.imgur.com/zxaMFfa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Resurrect "this turn" diye bitmiyor ama ya, "this game" diye bitiyor. Yani baya abartı random o kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Prieste yine kanser kart gelmiş desenize. Huntera ne gelmiş belli mi ? Gelsin bi aggroya yarayan bir şeyler de bırakayım oyunu. Hiç uğraşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 şurda gelen 25 kart, gvgyle gelen 135 kartdan daha çok etki yapacak gibi lan gvgyle değişen tek şey zoosuna kadar herkesin destelerine dr.boom eklemesi olduydu anca, sonra yine gogo walletwarrior gogo handlock :p edit: hadi haklarını yemiyelim, bir de piloted shredder facehunterından druidine kadar her desteye kondu, 1nb4 diversity sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Gerçek OP: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 huntera yolo kartı geldi 2 mana, 3 damage, eger elin boşsa kart çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://www.hearthpwn.com/cards/14456-majordomo-executus Ragnaros olacaz artık hemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 http://i.imgur.com/KLhFESu.jpg paladin dragon consort ve rogue'un gang up kartını cok begendim, chromaggus OP gibi duruyor, 8 manaya 8 canlı ve çekilen tüm kartları cogaltıyor, el başında çekilen kartları vs de etkiliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 genel olarak beğendim. ama ragnaros yapan kart falan saçma yani. druid'e baya bok gibi kartlar gelmiş bu arada :D biri bgh target, diğeri ne idüğü belirsiz 2/5 or 5/2. bari 2/5 taunt olaydı da bi boka yarasaydı aggro'ya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ragnarosa dönüşünce HP noluyo? 8'e mi düşüyor yoksa HP neyse öyle mi kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ya 4 manalık Shaman kartı nedir? Söylüyorum en başından beri, Shaman'a çalışıyorlar diye. Rspçcklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bin tane şey eklenmiş gene işten gelince oynayacak kafa kalmayacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 8'e sabitleniyor max hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 8 mana cok fazla o legendary icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 gang up acayip ya removalden bghden önce gang up bas, 3 tane dr.boom koy desteye gerisini rakip düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar