Tori Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 lan 25 kart az lan, naxxda 31 miydi neydi ki naxx 2800 golddu ilk wing bedavayken, brm 3500 öyle bir sludge belcher gibi, mad scientist gibi loatheb gibi kafadan destelere girecek kart da çıkmadı yani yazın biz hala dr.booma falan sövüyor olucaz heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 card back güzelmiş pre-order ne zmn a kdr devam eder acaba gelecek ay enpara ile 25 tl ye alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2y7y1u/blackrock_mountain_trailer_analysis/ More spoiler... http://i.imgur.com/d6jSiFW.jpg http://i.imgur.com/SxgG8mJ.jpg http://i.imgur.com/ujtgt08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 10/2 iyiymiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 onların hepsi yalan gençler. takmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bu arada mor olduguna bakmayın (warlock kartı sanmayın) tüm kartlar öyle gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 said: It's possible that the cards shown in the trailer won't be actual cards or aren't completely accurate. I looked over the trailers for both Naxx and GVG and they both show cards dropping. In the naxx trailer Patchwerk is shown as a 4/4 minion and the boss version of Kel'thuzaad is shown as a card. In GVG darkbomb is shown as a 4/1 minion and all the cards shown have the legendary card border even though none of those cards were legendary. Redditteki ilk yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 olabilir tabi ama Kel'thuzaad ve 2/8 örümcek boss da olsa kart olarak release oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Nefarian başkan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ilkinin adını flamewalker diye okuyup duracağız (Bu arada allahtan rogue kartı değil.) Beast meh. Kripp "But in da Arena...." Demona gelince. 3 mana 3/5 gibi bişe. Yalnız demonlocklar gittikçe güçlenmiyor mu? Zaten hali hazırda bayaaa iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 aynı sırayla koymasaydın bari sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 copy paste habercilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 neyse yazılar gelmiş sonradan, bu seferlik göz yumuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 alan var mı hiç blackrocku ya sanki 5-10 dolar olsa alınacak da. böyle 25 dolar, 60 lira, başlı başına oyun parsı cok gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Aldım ben. Enpara sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 mount hyjaldeki moblari koyuyorlar heralde. mojordomo alysrazor falan gelir simdi legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ben de alıcam ama cıktıktan sonra bakalım gold'umuz kacıncı dalgaya kadar yeticek.... cardback icin almam (Başvurdum enparaya şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Sorieno said: Aldım ben. Enpara sağolsun. 28 tl ye geliyor enpara ile gayet uygun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 1.5 yıldır para vermiyorum oyuna, bu saatten sonra da vermem heralde. 2 haftalık goldum var, oyun çıkana kadar ve sonrasındaki haftalarda toplanacaklarla birlikte zamanında açarım heralde hepsini. En kötü son haftaya yetişmez gold, o da az bekleyiversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Bonjo said: Sorieno said: Aldım ben. Enpara sağolsun. 28 tl ye geliyor enpara ile gayet uygun.. nerden 28 tl'ye geliyor. alayım valla 28 ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 iPad ile alinca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Enpara + ipadle 28 liraya denk geliyo dimi? enpara tamam da.. ipad yok tanıdık kimsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 allahım nası bi fakirlik bu. kendinde olmaz da tanıdık 1 kişide bile ipad olmaması nası bi fakir ortamıdır :P (benim de ipadim yok bu arada :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Abi etrafımdaki HERKES Androidfag. Asus'tan samsunga adını sanının bilmediğim padlere kadar hepsinden var ama. Iphone kullanan bir arkadaşım bile yok. Yok lan var. 2 kişi var Ifon kullanan. Şimdi aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Oyuna gireyim de biraz quest yapayım. Yine hiç para vermeden oynarım, BR sonrası metaya yaklaşmış olurum hem. GvG nin full paralı olması yaramadı bana Bi süre arena yapamayacağım ama nabalım artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar