Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Regalya said:

haftalık-aylık düzenli olarak 12 win almayanlar hiç lecındıri olmamışlar en az iki bin saat mgt deneyimi olmayanlar şu oyun hakkında yorum yapmasın ltf.

lecındıri olmadım. Bo1 formatına zaman harcamaya değmez.

En son ne zaman 12 win aldığımı hatırlamıyorum (Çünkü en son arena oynadığımda havalar sıcaktı)

Ama gel bo9 oynayalım. Tost + kola + Paticik hesabına :D
Mesaj tarihi:
Epeydir açmıyordum bu oyunu. Geçen bir gireyim dedim. Şifre falan yazdıktan sonra authenticator kodu istiyor. Telefona indirmiştim mobile authenticator, ordan kodu alıp yazıyorum fakat kabul etmiyor. "We couldn't log you in with what you just entered" uyarısı alıyorum. Sebebi nedir ki ?
Mesaj tarihi:
Abi ben yeni başladım, mage oynuyorum elbette.

Bi deck yaptım, ranked'e girdim, 7 win streak şu an. Loss yok henüz, böyle bi sevindim bi hoşuma gitti, paylaşmak istedim. Sanırım deckimin mana curve'ü baya başarılı oldu ondan iyi gidiyo, savunmasız oldugum bi mana aralıgı yok, aşırı şanssız kart çekmem falan lazım sanırım.
Mesaj tarihi:
hadi beyler things to be nerfed diyorum listeyi açıyorum(trol değil çok nerflenmesi gerek şey var?)

-öncelikle priestte mind control denen pislik ötesi kart olmamalı abi.Zaten iki tane SW: Death koyabiliyosun deckine, bi de ele geçirmek nedir abicim tam çirkeflik

-ikinci olarak HS ekibi hunterı sırf rush oynansın diye tasarlamış galiba. Hero power 3 mana olmalı diyorum.

bilemiyorum
Mesaj tarihi:
düşük rank takılan, doğru düzgün kartı ve decki olmayan adam için rakip priest ise ağlatır genelde. zaten biraz da bu yüzden mc 8 manadan 10 manaya çıkarıldı. ama her şeye rağmen doğru bir nerf'tü.
Mesaj tarihi:
stingbull said:

hadi beyler things to be nerfed diyorum listeyi açıyorum(trol değil çok nerflenmesi gerek şey var?)

-öncelikle priestte mind control denen pislik ötesi kart olmamalı abi.Zaten iki tane SW: Death koyabiliyosun deckine, bi de ele geçirmek nedir abicim tam çirkeflik

-ikinci olarak HS ekibi hunterı sırf rush oynansın diye tasarlamış galiba. Hero power 3 mana olmalı diyorum.

bilemiyorum

MC çook yavaş bir kart. Öyle böyle yavaş değil. 10 manaya ulaştığında da boardta tek bir minion varsa işe yarayan bir kart. Nerfe gerek yok.

Hunter heropowerı güçlü olmayan fakat (bence) yanlış tasarlanmış bir hero power. Bütün hunter decklerinin doğrudan ya da dolaylı olarak face damage üzerine kurulu olmasına neden oluyor.

Things to be nerfed (tabii bu liste de kendi düşüncelerime göre)
-Dr. Boom. Gerçi bu konuda konsensus oluştu resmen. Kesin nerflencek. Bence Dr. Boom'u değil bombaları nerfleyecekler. Bombalar 1/1, deathrattle: deal 0/1 damage olacak (Sonuçta bombs May explode yazıyor.) Bombaların nerflenmesi daha güzel olur. Boom'un kendisini nerflemek sorunu çözmez.

-Adını hatırlayamadığım 4mana 5/4 mage minionı. Mechmage op değil belki ama ortalama sayılacak bir draw ile başladığında önüne geçmek çok zor. 4 manaya 5/4 yeti statlarının üzerine spell powerlı arcane missile atınca boardı temizlemesine neden oluyor. Bence arcane missilini nerflememeliler (mechmage ölür o zaman) ama statlarını 4/4 ya da 4/3'e çekebilirler.

-Mad Scientist. Deathrattle play a secret değil, draw a secret olmalı bence. Bu haliyle hem random olması sinir bozuyor hem de aşırı derecede tempo kazanılmasını sağlıyor. Ha nerflenmeyecek. Ama bence nerflenmeli.
Mesaj tarihi:
Sadece Dr. boom 6/7 olursa nerf değil buff olur o, bu haliyle en azından BGH ile dr. boom öldürülüyor, öbür türlü iyice zorlaşır baş etmesi.

Nerflenmesi gerekenler kesinlikle bombalar. Ya bombalar 0/1 olacak ya da 1/1 kalırsa verdikleri hasar 1'den fazla olmayacak.

Edit: ben yazana kadar cevap gelmiş zaten.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

dr. boom 6/7 yapsınlar işte

gerekenler hemen yukarda söylenmiş :D boom kendisi 7/6 veya 7/5 olabilir. bombalar 0/1 olabilir. bombaların damage'ı 1-4 yerine 1-3 yapılabilir. opsiyonlar sonsuz.

bir düşündüm de, 0/1 saçma olur. bi anda bütün decklerden çıkar doctor boom, saldırtıp istediğin zaman öldüremeyeceksen bombayı, hiçbir anlamı yok gibi bişi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...