Roqq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 O bahsettiğin senaryo çok nadir olan bir şey. Hep olan bir olay değil ki ? Sırf öyle bir olay oldu diye bütün oyuna neden şans oyunu diyelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 OOOOOO ağlama mastika, ooooo cigarası malbora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 butun oyun şans dedim mi ben ? Piloted Shredder'dan - Doomsayer cıkıp rng gazlayan bir oyun işte... (bana 3 kere cıktı şimdiye kadar) Evet renk katıyor oyuna,sinirlenmiyeceksin takılacaksın... (isteseler bazı kartları banlarlar,ayar çekerler , Piloted Shredder'dan şu şu cıkmasın diye vs... ama nerdeeee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 adam sinirlenmeyeceksin diyip sitem ederek bitirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Random damage olayları oyuna değişik bir tat katıyor, bunu Magic te yapamazsın ki, zar mı atacaksın yerdeki yaratık sayısı kadar, adamlar kart oyunlarını bilgisayara taşırken yapabilecekleri bir ekleme görmüş, bence çok da iyi olmuş çok da güzel olmuş. Magic te land geldi gelmedi hıyarlığı ile dengeli gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 axedice said: Bu oyun bir yetenek ve zeka oyunu. Yetemeyenler gurur yapıp işi şansa yüklüyor. Eternal said: YETENEK mi.... SHAUSHASUŞHAXUASHDASUDAHSAHASDUFH http://store.donanimhaber.com/ff/9b/8c/FF9B8C80AFCD354D62338BFD87C6816A.jpg adam 2/10luk baiti yemiş ya lan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 yem bile takmamis ucuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 arena'daki şansım tam gaz devam... legendary geliyor ama gelmese onun yerine düzgün bir rare gelse yemin ederim daha iyi ya. bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Tinkmaster Al gec tatava yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Kaç yapar ? http://i.imgur.com/htaLAXH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 8+ wisdom lardan biri yerine eq gelseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/189537-illidans-demonology şöyle bir demonlock destesi buldum fakat illidan olmadığı için oynama şansım olmadı henüz. İş yapar gibi görünüyor deneyen olursa bir yorum atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Shopta satılan card packlerin fiyatlarında neden fark var bilgisayar ve tablet versiyonlarına kıyasla? Tablette satılanlar TRY olarak daha ucuz, bilgisayardan girdiğimde avro üzerinden satıldığı için daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bende 8 diyordum zaten 8 yapmıstım yazdıgımda 2-12 bitti. Mana wrath oyun bası gelirse cok ise yariyor... Bunun kaça gideri var ? Yeni basladim http://i.imgur.com/SgwAkZ7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Max 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 6 win diyorum. edit: en iyi ihtimalle 6 yani. daha fazlası olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 2 Floating Watcher güzel yalnız Pit Lord, Dread Infernal, Hellfire la hep kombolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Rakibe gerek yok ama kendi kendini öldürürsün bu kartlarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Abi ilk 3 turnde boardı ele geçirmesi lazım. Soulfire 0 mana olarak kalmış olsa 6-7 gider derdim ama 1 mana soulfire ile ilerlemesi çook zor. Bide floathing watcherı kombolamak çok zor. 5 mana yiyen kart hele de arenada ııhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 floating watcher baya iyi arenada ya. constructed olmadigi icin her zaman cevabi olmuyor karsidakinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 büyümü yaptın lan 3-0'dan sonra 3 kez yenildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 lifeleech said: http://www.hearthpwn.com/decks/189537-illidans-demonology şöyle bir demonlock destesi buldum fakat illidan olmadığı için oynama şansım olmadı henüz. İş yapar gibi görünüyor deneyen olursa bir yorum atarsa sevinirim. illidan disenchantlamıştım ben üzülsem mi bilemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Floating watcher'ın YESSSSS! demesi yeter ya :) Bu arada Illidan pek birşey yapmiyor yani oyuna tutunmak için Lord Jaraxxus ( Bunsuz olmaz özellikle) ve Mal'Ganis daha önemli yerine dread infernal koyabilirsin illidan yerine belki... ya da sey yap Imp-losion koy yerine ve belki yanina cult master'da eklersin ^^ Mal'Ganis'im olsa denerdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 aynen abi cok guzel sesi watcherin. 1:17 korece favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Masticore said: büyümü yaptın lan 3-0'dan sonra 3 kez yenildim :( Büyü diil Tecrübe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar