Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 aaa ööle deme, çok deneysel rogue ve mage decklerim val :P patır patır dayak yiyorum o ayrı, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Şu zoo deck ile Rank 1 olanlar var. Sen 15 demişsin ablacım ama :D http://gyazo.com/b15b95b0b19a22231c3ab52aa835c219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Thalnos craftlama bu arada. Hani iyi güzel de oyuna en az etki eden legendary gibi bişey. Şu an craftlanacak 1 numaralı şey dr.boom. Allah'ın hunterı bile 7. turnde dr.boom dayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 şu 9 classtan 1 tanesi gelmesin diğer 8'i kabulümdür tarzı bi seçenek gelse ne güzel olur ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 priest oynayanlar insanlarla iş yapılmaz. evlenilmez. sevgili olunmaz. arada bir bardan kaldırılır tecavüz edilir sonra geri aranmaz. umarım böyle birşeyi kendine oynamayı sığdırabilen herkes ölür. priest oynayan yavşaktır demiyorum. ama değildir de demiyorum. insan biraz utanır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 o sevmediğin priest, kanser huntera karşı bi ara şarttı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 /Mind Control Vingthor said: priest oynayanlar en iyi iş ortakları ve en iyi potansiyel eş ve sevgilidirler. geride kalanlar arada bir bardan kaldırılır tecavüz edilir sonra geri aranmaz. umarım priest harici birşeyi kendine oynamayı sığdırabilen herkes ölür. priest oynamayan yavşaktır demiyorum. ama değildir de demiyorum. insan biraz utanır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 mind control sıkıntı degil asıl olay kartlarını calması,beklenmedik sürpriz. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 kart çalma konusunda Massan'ın bir videosu var epic epic tek kelimeyle izleyin adam COİN'i çalıyor onla oyunu kazanıyor ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 gifi anlamadim, deathwing atiyor onu mu mc yapiyor sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 evet elinde 2 tane mc var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Todesengel said: Şu zoo deck ile Rank 1 olanlar var. Sen 15 demişsin ablacım ama :D http://gyazo.com/b15b95b0b19a22231c3ab52aa835c219 Hmmm naxxramas'ı bitirmeye üşeniyordum. Bi undertaker ayarliym bari haftasonu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 undertaker nerf yedi ama yine bir yerlere götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 bi tane undertaker'li hobgoblin mage deck'i yapmistim,tadını alamadan nerflendi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ya bir tane mech rogue vardı baya iş yapıyordu legendarysiz, rogue oynamak istiyormuşsun zaten onu dene sen direk gerçi yeni packlerden lazım iron sensei, oil, wench falan vardı onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 ucuz rogue deck söyle bişey kullanıyorum görev zamanı, baya başırılı hızlı bitiriyor. http://www.hearthhead.com/deckbuilder#cMcc7zmg7zmQ7zoB7MkR7MkQ7MsJ7Mqh7Mqt7Mbw7MrZ7Mfu7Mw37zhM7Mh37Mvg7MvB8m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Offf mechler çıkmadan pirate rogue denemiştim, nasıl bir bozgundu anlatamam. Ben mi beceremedim bilmiyorum ama ağzımı yüzümü kırdırttım güzelce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 arena'da aslında rogue iyi olsa da benim hiç beceremediğim bi class. mesela şu durumda hangisini seçmeli karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 defias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 OIL varken defias neymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Tinker çok efsane bir kart, hero powerı bile 4 vurun bir silah haline getiriyorki baya ezici oluyor. Combo ile birlikte kullanca zaten 4 değil 6-7 manalık bir kart kadar etkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 spark ı kaale almak bile hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 oil 1 kere almıştım ama kombolu kullanamamıştım bi türlü. bakalım bi daha deneyelim. aslında çok güçlü ama 4 manayı combolu kullanmak zor iş. çünkü bir de weapon'ın olması gerekiyor, weapon'ı da insan tek charge diil çift charge istiyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 arhcmage yapıp kolentonun mirror entity mageini mi oynasam yoksa tbk yapıp druid mi oynasam. Kararsızım biraz druidde Cenarius yok sadece. http://i.imgur.com/QpzMYeU.png naxx kartları var bi de dr doom var. Genelde Handlock oynuyorum belli bi yerden sonra sıkıntı basıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar