kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sanal alemi ciddiye alip agzini kopurtmesini biliyosun burda kuduz kopek gibi biz bisi diyomuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Adam hakli kermit. Tanimadigi herofo meden unursasin. Iq levellayin azcik anlarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi bi anlığına farklı bir dile geçmişsin lütfen editleme çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 savunmaya ağzı varmıyor adamın yamuluyor konusmaya calısırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Dur lan ben de savuncam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 biraz daha vurun sonra baska foto koyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 One gayet mulayim kendi halinde adam. En azindan sizin gibi klavye arkasindan aslan kesilip oldugundan farkli gorunmuyor, hatasiyla failiyle oldugu gibi adam. Bak iste bimmeneskim wiring montu cekmis, koluna kalemi takmis, dandik kazagiyla bile cikiyor karsimiza. Az bis3y ogrenin su adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 haydi simdi hepiniz one'dan ozur dileyip helallik isteyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi adam bi kere mark wahlberg'e benziyor. daha neyin tatavasını yapıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 mark biraz abarti olmus, belki donnie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Akşama kadar bilgisyar başında face den kızları kesin yada bi kız bulunca aşık olun sonra 0ne ile dalga geçin ne güzel dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sayilari gittikce artiyo lan bunlarin barbu hadi iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 JrStorMesT said: Tam olarak açarsak; Yazaki wiring technologies turkey. Bulunduğum yer full fiat'a çalışıyo mesela. Çalışanların %70'inin bayan olması ayrı bi güzel mesela. Tabi şimdi mu mesaja da sırf laf sokmak için gelip yorum yapıcak onun da bi tahminlerini alalım. Ben en az 6 diyorum. o %70 kaç kişi bilmiyorum ama onların yarısı evli oluyor yarısının yaşı büyük, yarısı da baya küçük bir kısmının nişanlısı bir kısmının sevgilisi var bir kısmının boyu senden uzun, bir kısmının boyu senden baya kısa bir kısmı aşırı kilolu bir kısmı sana bakmayacak kadar güzel bir kısmı senin bakmayacağın bir kısmına patronun oğlu göz koyuyor, bir kısmına da başkası başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 30 yaşında büyüklü küçüklü nick kullanmanın arkasındaki mantaliteyi ogrenebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 30 değil, 28'e yeni girdim, teessüf ederim. Kayıt tarihi : 21/11/2007 ilk bunu açmıştım, sonra hoşuma gitmemişti, 0ne olarak tekrar kayıt olmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kermit said: sayilari gittikce artiyo lan bunlarin barbu hadi iyisin 0ne hakli cunku. Gercegi gorenler bizim tarafa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bi bekleyin aklıma bi yöntem geldi. brb doing original content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ooo f5 spamlayalım hatundan resim geliyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Black-ice said: abi adam bi kere mark wahlberg'e benziyor. daha neyin tatavasını yapıyorsunuz ki? bunu diyecektim ben de sdfds biraz daha tatarımsı versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Adam kizlardan pas alamayinca xunn a yurumeye karar verdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Wahlbergin akraba anne babadan olma trafik kazasi gecirip yuzune thailand'da 50 dolara estetik yapilmis hali gibi. Taklali araba ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: bogazli kazak giymek yasaklanmadi mi 2003te? Tactical turtleneck olm o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 benim oyle bi taktigim yok. tactleneck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bogazli kazak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar