kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sanal alemi ciddiye alip agzini kopurtmesini biliyosun burda kuduz kopek gibi biz bisi diyomuyuz ?
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Adam hakli kermit. Tanimadigi herofo meden unursasin. Iq levellayin azcik anlarsiniz
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi bi anlığına farklı bir dile geçmişsin lütfen editleme çok güzel
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 savunmaya ağzı varmıyor adamın yamuluyor konusmaya calısırken
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 One gayet mulayim kendi halinde adam. En azindan sizin gibi klavye arkasindan aslan kesilip oldugundan farkli gorunmuyor, hatasiyla failiyle oldugu gibi adam. Bak iste bimmeneskim wiring montu cekmis, koluna kalemi takmis, dandik kazagiyla bile cikiyor karsimiza. Az bis3y ogrenin su adamdan.
Oski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 haydi simdi hepiniz one'dan ozur dileyip helallik isteyin
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 abi adam bi kere mark wahlberg'e benziyor. daha neyin tatavasını yapıyorsunuz ki?
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Akşama kadar bilgisyar başında face den kızları kesin yada bi kız bulunca aşık olun sonra 0ne ile dalga geçin ne güzel dünya
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 sayilari gittikce artiyo lan bunlarin barbu hadi iyisin
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 JrStorMesT said: Tam olarak açarsak; Yazaki wiring technologies turkey. Bulunduğum yer full fiat'a çalışıyo mesela. Çalışanların %70'inin bayan olması ayrı bi güzel mesela. Tabi şimdi mu mesaja da sırf laf sokmak için gelip yorum yapıcak onun da bi tahminlerini alalım. Ben en az 6 diyorum. o %70 kaç kişi bilmiyorum ama onların yarısı evli oluyor yarısının yaşı büyük, yarısı da baya küçük bir kısmının nişanlısı bir kısmının sevgilisi var bir kısmının boyu senden uzun, bir kısmının boyu senden baya kısa bir kısmı aşırı kilolu bir kısmı sana bakmayacak kadar güzel bir kısmı senin bakmayacağın bir kısmına patronun oğlu göz koyuyor, bir kısmına da başkası başarılar
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 30 yaşında büyüklü küçüklü nick kullanmanın arkasındaki mantaliteyi ogrenebilir miyiz?
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 30 değil, 28'e yeni girdim, teessüf ederim. Kayıt tarihi : 21/11/2007 ilk bunu açmıştım, sonra hoşuma gitmemişti, 0ne olarak tekrar kayıt olmuştum :D
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kermit said: sayilari gittikce artiyo lan bunlarin barbu hadi iyisin 0ne hakli cunku. Gercegi gorenler bizim tarafa gelsin.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Bi bekleyin aklıma bi yöntem geldi. brb doing original content.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ooo f5 spamlayalım hatundan resim geliyo sdfsdf
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Black-ice said: abi adam bi kere mark wahlberg'e benziyor. daha neyin tatavasını yapıyorsunuz ki? bunu diyecektim ben de sdfds biraz daha tatarımsı versiyonu.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Adam kizlardan pas alamayinca xunn a yurumeye karar verdi ahaha
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Wahlbergin akraba anne babadan olma trafik kazasi gecirip yuzune thailand'da 50 dolara estetik yapilmis hali gibi. Taklali araba ak
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Sparkcaster said: Theridone said: blade mail mi kastın sana vuruyorum ben utanıyorum rıdvanın okuduğum ilk komik esprisi olabilir ya baya iyi Gercek hayatta daha tatliyim
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 aquila said: bogazli kazak giymek yasaklanmadi mi 2003te? Tactical turtleneck olm o.
Öne çıkan mesajlar