Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ben de hic izlemedim Gintama. Cok bolum var, oturup izlemek zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 beyler bi gomu gomu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 naruto çok iyiden baya kötüye gitti. sasori kakuzo ve hidan combatlarına kadar gitti sonrası tefe tüfe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Hidan ve Kakuzu bolumleri manga ve animenin zirvesiydi zaten. Anime olarak da en iyi yonetmenlik, cizim ve muzik oradaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 81. bölüm diye aklımda kalmış, cidden o fight çok kaliteli idi. ama abartıyorsunuz, çok iyiyden çok kötüye gitti demek haksızlıktır bence. neyi çok kötüye gitti? anime'den bahsediyorsanız, filler'lar dışında kötüye giden ne var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 konunun sığlığı, 13128237423432 kişi orada dövüşürken 20 sene evvel ölmüş küçük çocuğun muhabbeti vay efendim nasıl öldürürsünüz onu. 10 yaşımda aşkımı benden aldınız alın size tisikiyimoaaniii. Sidikli bir kız yüzünden jiraiya itachi nagato asuma ölmüş lan daha nolsun. Diğeride yalnızdım mıymıy, 132131 kişi ölmüş kakashi tutmuş bak naruto da hokage olmak istiyo senin gibi bıkbık. 0 diyalog var zaten konuyu geçtim konuyla ilgili diyaloglar yalnızdım hokage olmak istiyorum yalnızdım herkes dışladı beni kızıma niye kıydınız Yani böyle gider arkadaş. Yan karakterleri geçtim ana karakterin bir konusu kalmadı ki okadar boku çıktı ki. Mangayı bitirdiğim halde diyorum yani, şimdi gelecek bölümler oyş olursunuz belki aama meeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 naruto gayet güzel bu aralar. combatlar çok gaza getirmiyor gerçi ama, güzel combat gelir diye bekliyorum... hunter x hunter alayını dövüyor tabiki combat konusunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 animeyi deidra dan sonra bıraktım zaten. Flashbackler anlamsız bakışmalar kurtlar vadisini geçmişti. mangada konunun sapıttığınıda görüyoruz. İlk zamanlarındaki zevki eğlencesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 şu başlığa sırf deno nun manasız çırpınışlarını okumak için giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 senin gibi bir yetersize hayat manasız bir çırpınış zaten. neyse, başlık baştan saçma olduğu için wot döşemicem. hala mantıklı bir açıklama yapan da çıkmadı zaten, ikisi de kendi alanında başarılı anime'ler işte. yarın da superman vs. goku falan tartışıp, "fakat o dünyaları yok edebiliyor" tartışmaları başlarsa hiç şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 superman dover one piece ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ama.. ama.. gökçen-kun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 kurbağalı adam var naruto'da o herkesi rahat döver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 oha one piece kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 normal sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Zyrobod said: vay be one piece kazanmış. kaç kere yazıcan daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 oha bu başlık sayesinde one piece izlemeye başlamıştım asdf dürüst olmak gerekirse al birini vur ötekisine.. Hoplayan pancakeler ve canavar papatyalar ile gözümde baya bir düştü vanpiiz asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 one piece e ara verdim, şu salak çikolata adam kek kadın bölümleri bitince hızlı hızlı geçilir oralar, baya çocuk işine çevirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 abi hep çocuk işiydi zaten ya doflamingo arcındada da oyuncaklar ve şirin cüceler vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Ya orada yine bir dram mantık vardı, oyuncaklara insanların ruhu hapsetmişler, hafızalar silinmiş vs.vs. Burada zaten adalar şekerden çikolatadan, üstüne hepsini canlandırmışlar bi de Öh yani.. Zoan tipi ve balık adamlar dışında yarı hayvan yarı insan tipleri de eklemeyeceklerdi bence, onlar da çok sulandırdı ortalığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 zürafa adam vardı olm enies lobide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 aksjhdak tek tük batmıyodu sanırım o kadar.. Koca ada bunlarla dolunca sinir bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 bu başlık uplanınca şunu izledim dün. eskiden ne güzelmiş ya. şimdi 3-5 hareket yapıp, gerisi filler talking ile geçiyorlar. OP'den spo https://www.youtube.com/watch?v=sb2Fp7Rb3jA hayvan adamlar problem değil de, cringefest çift hane iqlu düz karakterler olması problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 hayvan adası yine neyse kısa sürdü diye hatırlıyom chopper tipli hayvanlar olabilir evrende onada kabul, bide o kolu kopan kedi reyis vardı, o götürdü oralarıda, bu ne abi çikolata çikolata uçan kaçan atıştırmalıklar konuşan kahve, saçma sapan. 9 bölümdür izlemiyom gerçi güzel fight oldumu bilmiyomda bayıyo valla oraları izlemek, ara vermek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 luffy'nin 18 senedir hala gerizekalı olması ve 20 dakikalık sunumun 7-8 dakikasının bölüm özeti cart curtla geçmesi one piece'i bozdu hep. kalan kısımlar da slow motion zaten hep, 2 yumruk atıyorlar bölüm bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar