reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 anno complete edition alıp dlcleri filan redeem edemeyen var mı yada yapabilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 anno eklentileri ben de kuramadım. Zaten ondan sildim oyunu. oyun mu oynayacağım stres atmak için, bir saat salak ubi ile mi uğraşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 amalur fiyatını görüp almaya yeltenenler, oynayanlara bi sorun öyle karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 vakit kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 reampage said: anno complete edition alıp dlcleri filan redeem edemeyen var mı yada yapabilen ? Bende sorun çıkmamıştı :) En son anno oynayayım canım çekti dediğimde ubi'nin başka bir oyunu çıkmıştı 2 gün online olamadım diye oynayamadım. Heriflerin DRM si kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Enpara ile bu lanet Boacompra üzerinden nasıl oyun alacağız bilen yardımcı olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 serjuhan said: Enpara ile bu lanet Boacompra üzerinden nasıl oyun alacağız bilen yardımcı olabilir mi acaba? normal visayı seçicen hafız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sağolasın ya. Gerçi önce Finansbank seçim işlem başlattım şimdi iptal etmem gerekiyor. Çok geri kaldık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Divinity yüzde 33'den fazlasını görür mü acaba? Kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Ben de onu bekliyorum ama sanmam %33'ten fazlası olacağını, zaten indirimler çok donuk bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Divinity günün fırsatı olarak indirimde zaten. Bir daha görmez büyük ihtimalle indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 two worlds ile ilgili her şey %90. Alsam mı ki.. Aktivasyonla ilgili şikayet etmiş millet zorunlu bir olay mı o? Neyse vidyoları izleyince vaz geçtim 3 lira bile verilmez buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 goldbären said: BalisticGel said: CODlar %50 indirime girmiş sessiz sedasız. MW 1'i alsam mı 15.5 tl. Oynayan var mıdır ki hala? demin GL atayım diye mw2ye girdim bir allahın kulu bulamadı adsfs yoktur bence 1de de keyifli oynayacak kadar ortam. Multi oynayanı yoktur da single senaryoları da çok gaz CoD'ların. Barda bi 50'lik parası verilir yani. Edit: bende 23 tl diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 %25 oldu indirim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu güne kadar iyi dayanmıştım ama tomb raider, transistor ve banner saga çaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 http://www.vakarm.net/files/costanzod/divers/pcgamergame.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Tomb raider kesinlikle pişman etmez, harika oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 transistor sonunda düzgün indirim görmüş. aylardır bunu bekliyordum be ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 south park 30 tlye düşsün alcam. HABER EDİN GÖRÜRSENİZ ÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 tomb raiderın multiplayerı ölü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 arcane said: transistor sonunda düzgün indirim görmüş. aylardır bunu bekliyordum be ehueh. lan 20 liraya mı ne almıştım daha önce bi indirimde, hem de hala oynamadım fds şimdi enparayla 5 liraya gelicekti fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Get rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Splinter Cell'in son oyunu çaktım ben de. Güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Reus'un neredeyse üstüne para vereceklermiş. Onu aldım ben. 100 tane achi var, oyalar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 goldbären said: south park 30 tlye düşsün alcam. HABER EDİN GÖRÜRSENİZ ÖM geçen gün 30tl'ydi zaten? kaçırmışsın indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar