forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 of steruge sterling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Çektiğimiz kurayı sikim ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 HGAHAHh bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 https://twitter.com/LFC/status/530278572897103872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 oldun said: gercekten anlamıyorum nasıl böle kura cekiyoruz.Liverpool takviye yaparsa devre arası işimiz cok zor.Suanki liverpoola karsı sansımız var öyle az falnda degil ama devre arasında ne olur ne biter oralar cok ciddi risk Yeni model Suarez bulunmadığı sürece bu Liverpool'dan bir bok olmaz. Yener BJK'yi orası ayrı konu ama şuan ki halinden daha iyi olamazlar. Hele Sturridge vs. çok büyük beklentiler var herkeste ama Sturridge için geçen yılda burada diyordum. Adanın Burak Yılmaz'ı, tek başına hiçbir bok yapamaz. Her maç attığı golün yanında en az kaçırdığı 10 tane çok net pozisyon vardı. Hani takımdaki rastgele biri o pozisyonlara girse maçları min 2 golle bitirirdi. Abartı adam Sturridge... Geçen yıl o Liverpool'u boostlayan tek başına Suarez'di. Rodgers'ın oyun sisteminde cuk oturuyordu. Bu sene onu veren adam olmayınca başta Gerrard, Coutinho falan performansları düştü. Üstüne üstlük yeni transferlerde sürekli saçma rotasyona gidip ısınamayınca patladılar. Kanat rotasyonu daraltılırsa gerçi BJK için büyük risk taşır sonuçta Lallana, Markovic, Coutinho, Sterling'in sadece rastgele bir tanesi bile Beşiktaş'ın büyün kanat oyuncularından daha üst düzey adam ama işte bir türlü ritm bulamadılar. Sterling bile geçen yıl ki adam değil, çok daha kötü bu yıl. Jackson Martinez gelecek %90 takıma, Balotelli satılacak. Forvette biraz daha sağlam takım olur da işte Rodgers'ın sistemi kanatları beslemekle işliyor. Martinez de o çapta bir adam değil, direkt ceza kesici. Liverpool kadro kalitesiyle tokatlarsa ancak kazanır, diğer türlü ne toparlanırlar ne de böyle ezici performans gösterirler. BJK de Arsenal maçları kadar zorlanır işte orada atamadıklarını, Liverpool'a atmak zorunda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Acık şans olsa fena olmazdı hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Sabah hürriyette takımlara baktım kimler var, kimler gelebilir diye. Liverpool'u gördüm. Dedim aha tamamdır. En şanssız kura çekicisi olarak kesin liverpool gelir dedim ve geldi. :D Şampiyonlar liginde rekor 8'di de avrupa liginde kaç onu bilmiyorum :D sdfsdfsdf Buldum. Records said: Highest win in one leg, most goals in game: 1984–85, 1st round: Ajax 14–0 Red Boys Differdange Sokayım böyle şansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Beşiktaş - Liverpool Trabzonspor - Napoli Galatasaray - Balçova Yaşamspor Fenerbahçe - Bayburt İl Özel İdare Zaaaaaaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bütün umutlarını Sturridge'e bağlamış adamlar, devre arası kaliteli transfer yapamyız diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 BIRAHIN GELSİN BIRAHIN GELSİN GEL HELE GEL GEL HELE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Balotelli'yi satabilirse transfer yapacaklar işte, bu formuyla kim alır onu gerçi ayrı konu. ABD'liler geldiğinden beri gelir-gider olayında 0'a yakın tutmaya çalışıyorlar. Bu sezon başı büyük umutlarla transfer yaptılar onca ve bütçeyi bayağı daralttılar. Balotelli'den gelen miktara göre ancak takviye yapabilirler. Balotelli kalırsa GG Yani eldeki kadroda aslında çok kaliteli de işte tek pozisyon yokluğu takımı bitiriyor. Geçen yıl bu senenin yarısı kadro kalitesi yokken takımda ahenk var diye şampiyonluğa gidiyorlardı. Bu sezon kalite 3-4 kat yükseldi, o ahenk yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ikinci maç, istanbul'da ve adamların wembley'deki kupa finalinden 3 gün önce, bu da avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 TS'ye daha yazık oldu ya, Napoli nedir arkadaş. adamlar iki senedir boşa oynuyor resmen asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bjk lılar ne üzüldünüz lan liverpool çok fena sıçıyor gerrard in iyi gunune bakıyor maçın dönmesi üstüne üstelik baba var ki adam en patladığı sezonda elersiniz adam gibi savunma yaparlarsa orada burdada demba ba döşerse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ulan elenseniz daha iyi zaten ne kastınız ha, lige döner şampiyon olursunuz işte zaten kadronuz dar, Avupa Liginde finale çıksan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 UEFA grupta her zaman 2. olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 totnım a fiorentina çıkmış.fiorentina çıkmasından daha iyi bence liverpool.bjk gününde olursa rahat geçer turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 inşallah bjk evire çevire rezil ederek eler liverpool u ve intikamını alır. ama hatıralar da canlanmadı değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 6 kere geldiler 8 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 beşiktaş elenir hiç ümitlenmesin. liverpool iyi de olsa kötü de olsa liverpool. istanbul'daki maç zor olacaktır tabi liverpool için ama ingiltere'de götürürler işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi ben de diyorum ki her türlü eleyeceğiz liverpool u ama çok zor geçecek maçlar. muhtemelen de gollü beraberlikle eleyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 zaten bu adamları şu durumda yenemezsek uefa felan hayal yani. 19 şubata kadar bizim kadroda kaç sakat olur asıl sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 beşiktaş camiası ne zaman sokarız çakarız moduna girse patlıyor. bakıyorum herkes liverpul'a iteleriz havasında. liverpul'un ölüsü herhangi bir tr ligi takımından kalite olarak her zaman üstün. grup maçı olsa belki ama elemede affetmez liverpul. bence sanılanın aksiye beşiktaş çok kolay elenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Şike olaylarından falan gıcık aldı herhalde UEFA sıcak top uyguluyor Türk takımlarına. Bir an önce elensinler istiyor olsa gerek. Bu ne arkadaş. Adamlar o kadar çaba gösterdi grup lideri oldu. Çeyrek finale bile gelmeden 2 tur önce Liverpool. Trabzon'a Napoli. Geçen sene de Trabzon grup lideri oldu o kadar çaba gösterip. İlk turdan Juventus geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 http://i.imgur.com/2pdPXaW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar