madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 solak herif sag ayagıyla sut ceker. saglak herif sol ayagıyla orta acar allahım ya malmısınız duzeltip acın napıcaksanız.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 beraberlik iyi oldu yoksa bursa iyice havaya girecekti
madcow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 12 net gol pozisyonu verip 2-2 kaldıgımız icin gayet iyi. ama 12 net gol pozisyonu vermek nedir oha.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Volkan'ın beyinsizliği kurtardı gs'yi. farka gitmemesi mucize şu bursanın
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 volkan ne zaman transfer oluyor şimdi
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hakem'le volkan çok uğraştı ancak veremediler maçı gsye.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Net eliyle kesmemiş mi ben mi yanlış gördüm..
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Volkan satmış olsa ilk yarı silkelemezdi bizim savunmayı Yalnız son dakikalarda da biz baya kaçırdık. Bruma filan olmayacak ya herifte beyin yok anasını satayım.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Melo'nun ikinci sarıdan atılması lazımdı. Penaltı doğru karar. Penaltıyı o kadar adam arasında neden Emre Çolak atıyor? GS'nin defans felaket, Bursa'da Volkan başta o kadar net pozisyonu harcayanlar kafalarını duvarlara vursunlar bu gece. Beraberlik iyi kurtuldu. Bu Muslera'ya çok üzülüyorum ben.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 salak bursa, beceriksizlikten alamadi maci.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fener gıbı penaltıdan maç çevirmişiz. Fenerasyon gs küser mi dedi . Penaltı penaltı mı?
fenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bursa belasını savdık fener düşünsün artık
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Penaltıyı Emre'nin atması cidden saçma sapan bi karar. Bunun dışında Sabri'nin yerine Sinan'ı alması çok kötü değişiklikti. Bir de Telles'i başta önde oynatacağına Bruma'yı oynat neyin kafasını yaşıyorsun hoca.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 hamza nın geldiği ilk haftalar yeni hoca gazıyla topladık işte puanları.bu sene 4. falan bitiririz ligi.maçı izlemedim ama çok kötüyüzdür kesin geçen haftada iyi değildik bence
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 "Devre arasından sonraki 4. maçında 3. yenilgisine ramak kalan Galatasaray ise 1 gol 1 asistli Volkan Şen'in amatörce penaltısı sayesinde 1 puanı kurtardı: 2-2" DAT NTV. :)
oldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 emrenın atması cidden sacmalık bursa büyük takımlarla oynadıkları tüm maclarda böyle sacmalıklar yaptılar eger yapmasalar 3 büyüklerle suan puan puana bile olabilirlerdi
fenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bu sene şampiyon biziz. Kadıköyde feneri yendik mi o gazla gider
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben mayısa kadar geldim diyip hükümeti yalayan ve o kadar ihtiyaca rağmen transfer yaptırmayan üstüne hocayı bile idareten bulan hatta hepsininde üstünde floryayı albayraka bırakan bir takım abi gs.bu sene bir bok olmaz hiç bir şey beklememek lazım. ulan ünal dan nerelere geldik bildiğin çapulcu takımı olduk.
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bursa futboluyla ezdi ama penaltı+kırmızı combosu ile gs a 1 puanı hediye ettiler.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bonjo said: Bursa futboluyla ezdi ama penaltı+kırmızı combosu ile gs a 1 puanı hediye ettiler. hakem anlamında demiyorsun umarım ya da 18 numara falan gözlük vermek lazım :D
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 applev0dka said: bu sürekli tutan bir şey mi? ayrıca nereden takip edebilirim? tşk
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 abi hesaba baktım, böyle 100000 tane sonuc yazıp sonra silen degil. ilk yarı verilerine göre yapılan bir degerlendirme, bugun arkadaslar yazıyordu aksam maca 2-2 oynayın diye,ne alaka falan diyordum. mac bitti bu resmi gördüm. yunanistandan resim geldi.
Öne çıkan mesajlar