Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Melo'nun ikinci sarıdan atılması lazımdı.

Penaltı doğru karar.

Penaltıyı o kadar adam arasında neden Emre Çolak atıyor?

GS'nin defans felaket, Bursa'da Volkan başta o kadar net pozisyonu harcayanlar kafalarını duvarlara vursunlar bu gece.

Beraberlik iyi kurtuldu.

Bu Muslera'ya çok üzülüyorum ben.
Mesaj tarihi:
Penaltıyı Emre'nin atması cidden saçma sapan bi karar.

Bunun dışında Sabri'nin yerine Sinan'ı alması çok kötü değişiklikti. Bir de Telles'i başta önde oynatacağına Bruma'yı oynat neyin kafasını yaşıyorsun hoca.
Mesaj tarihi:
hamza nın geldiği ilk haftalar yeni hoca gazıyla topladık işte puanları.bu sene 4. falan bitiririz ligi.maçı izlemedim ama çok kötüyüzdür kesin

geçen haftada iyi değildik bence
Mesaj tarihi:
emrenın atması cidden sacmalık
bursa büyük takımlarla oynadıkları tüm maclarda böyle sacmalıklar yaptılar eger yapmasalar 3 büyüklerle suan puan puana bile olabilirlerdi
Mesaj tarihi:
ben mayısa kadar geldim diyip hükümeti yalayan ve o kadar ihtiyaca rağmen transfer yaptırmayan üstüne hocayı bile idareten bulan hatta hepsininde üstünde floryayı albayraka bırakan bir takım abi gs.bu sene bir bok olmaz hiç bir şey beklememek lazım.

ulan ünal dan nerelere geldik bildiğin çapulcu takımı olduk.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

Bursa futboluyla ezdi ama penaltı+kırmızı combosu ile gs a 1 puanı hediye ettiler.

hakem anlamında demiyorsun umarım ya da 18 numara falan gözlük vermek lazım :D
Mesaj tarihi:

abi hesaba baktım, böyle 100000 tane sonuc yazıp sonra silen degil.
ilk yarı verilerine göre yapılan bir degerlendirme, bugun arkadaslar yazıyordu aksam maca 2-2 oynayın diye,ne alaka falan diyordum. mac bitti bu resmi gördüm.

yunanistandan resim geldi.

• Yeni Oluştur...