sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Xaenin said: Sus sikerim. Forumda seviyesizlik diz boyu. Bu adam bir de genel yönetici olacak, seviyesiz.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sipeyskeyk said: Xaenin said: Sus sikerim. Forumda seviyesizlik diz boyu. Bu adam bir de genel yönetici olacak, seviyesiz. Sus sikerim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Şikayet ettim umarım banlanırsın.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ren said: kahretsin, lanet olsun ile dalga geçip korkudan sik yazamayan forum. http://static.fjcdn.com/pictures/Irony_43c9f4_207772.jpg Hey seni kahrolası pislik! Senin o lanet olası problemin ne biliyor musun dostum? Lanet olasıca koca beyaz kıçının lanet olasıca kafandan daha büyük olması! Şimdi beni anladın mı?
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Masakari said: Ağzının ortasına salıncak kurup sallandıra sallandıra .......Çok garip bir ana denk geldi, PPFFTSTSTS diye güldüm ben buna.
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 shut da fak up mı yoksa shut the fuck up mı ona göre değişir anlamı.
Öne çıkan mesajlar