Komutan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Hayır, ışınlanan iblisin filmi değil bu :) http://www.youtube.com/watch?v=1lEdwqwOttg Film iyi ama filmin bütününden ziyade Jake Gyllenhaal'ın oyunculuğu çok iyi. Bu rolle Oscar'a aday olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 hiçbişey anlamadım ne anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 jake gyllenhaal oynadığına göre yine kimse birşey anlamayacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Hayır, öyle anlaması zor bir film değil. Jake Gyllenhaal, kazaların ve cinayetlerin mümkün olduğu kadar kanlı görüntülerini çekip televizyon kanallarına satan bir adam rolünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 mmm güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Newsroom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 güzel film, tema olarak kayıp kız'ı anımsattı. Hani böyle bir sosyopatın toplumsal dayatmalardan faydalanarak ve sistemi kullanarak etik dinlemeden amaçlarına ulaşması. edit: yalnız, kayıp kız ikna edici gelmemişti bana, bunu ikna edici buldum. Yine tekel cinemaximum yüzünden çok az sinemada mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Ya güzeldi gayet lakin sonu hiç bekledigim gibi değildi. Kötü değildi sadece bekledigim gibi değildi. İzleyin ama, güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 eldar said: Yine tekel cinemaximum yüzünden çok az sinemada mevcut. Başka Sinema isminde, bağımsız filmleri gösteren bir oluşum var. Aynı salonda gün içinde birkaç farklı film gösteriyorlar, film arası da verilmiyor. Bu filmi de onlar gösterime soktu ve daha önce de Başka Sinema'da seyrettiğim birkaç film hep belli bir seviyenin üzerindeydi. http://www.baskasinema.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ben de bu program kapsamında izledim reklamını yapman isabetli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 boktan kısmı cinemaximumların da yarısında falan gösteriliyor, hepsinde yok. uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 vivavale said: saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 daha kanlı canlı daha gerici bir film bekliyordum. yine de güzel film. jake gyllenhaal filmden iyi. çok iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Red, çal keke çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Adam yarı isveçliymiş ve soyadı yiilenhoal olarak okunuyormuş, bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 sonunu tahmin ettim o yüzden üzdü. sonu derken ezik partnerini ölüme atması. pazarlıkta çok belli ettiler ya. 8888888888888 lik film değil ama solid 7. eğlendirdi, hafif değişik soluk var. izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 dsjfhdskj o mesajı demin gördüm. film 10 dakka önce bitti. ben beğendim. karakter iyi baya jake'de güzel oynamış fakat sonu tatmin etmedi. puanım yedi. bi drive havası sezdim. karakterden nedense süpriz bekledim ya. hani bu işten sıkılıp başka bir şeye merak salması gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Senenin en iyi filmi en iyi oyunculugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 en iyi film değilde oyunculuğu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Hayir en iyi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 berbat bir film dünyanın en kötü filmi ve oyunculuğu olarak seçtim 0.0001/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 jake'in hakki fena yendi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Su içinde 6/10. Abartıldığı kadar bişi çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar