paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 sardalya said: paradoksalkedi said: sardalya said: paradoksalkedi said: audiophile kulaklık arayan varsa çok güzel headset, yalıtımı ve rahatlığı muazzam, ses kalitesi de high tier kulaklıklarla yarışır seviyede. aldim valla.. nereye takip kullanirim bilmiyorum ama. hayırlı olsun. sert kap 2 yedek pad falan da geliyor kutuyla. hatta bunun padleri çok rahat olduğu için athlere falan takıyorlar, sırf paadler 25 dolares. bu ne ya eargasm yasadim, boyle guzel bi his yasamamistim uzun zamandir. tam performans nasil alinir bu kulakliktan? ozel formatta falan mi indirmek lazim yoksa youtube 1080p'nin bitrate'i yeterli mi? merak etmiştim ben de biri almıştı kimdi diye :D abi kulaklık çok doğal ses veriyor herhangi bir şey baskın değil o yüzden deneyim olarak çok çok güzel. yani full performans için güzel bi amp lazım ama kulaklar o kadar gelişmediyse gerek de yok yani. flac kayıt indir en güzel o şekilde alırsın performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 hangi kulaklık lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 toggie said: buy dedigin anda amazon "cekemedim parayi" demiyor. gecen yanlislikla sanal kartla satin aldim bi urun. icinde yeterli limit yoktu. gayet siparis alindi. sonrasinda cekemeyince iptal edilecekti muhtemelen de ben kendim iptal ettim zaten beklemeden. daha önce alışveriş yaptıgım karttan 2 ürününün ödemesini kabul etmedi. adıma kayıtlı 3 kartı denedim olmadı. cs ile konuştum. bakacağız mail atacağız dedi. aradan 3 gün geçti . mail felan yok. ücüncü kez ödeme yöntemini degistirin dediler. birebir amazondan ürün aldıgımız baska bir kartla denedik yine olmadı. dördüncü kez ödeme yöntemini değiştirin diye uyarı geldi. sanal kart olusturup denedim yine olmadı. sonrasında ürünler iptal edildi. akabinde cs ile chatten konustuk. ben sorunu anlattıgımda bana ödeme yöntemi gecersiz olduğu için ürünler iptal edilmiş diye bilgi verdi. sonra chatten ayrıldı öküz. tekrar baglandım aynı eleman cıktı. amirinizle konuşacağım dedim. onlara sordum benzer cevap verdiler deyip yine chatten ayrıldı. cs puanlamasında sorunum cözülmedi dedim tekrar baglandım. yine aynı adam. birde bana mail atmıslar bu sorunla ilgili mesajınız olursa cevapsız kalacaktır diye. tl:dr KODUMUN AMAZONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 sadfdsafdsa türkün amazonla imtihanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 samaella said: hangi kulaklık lo Brainwavz hm5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 sabonis said: Holy said: BT Speaker ihtiyacı olan varsa; https://www.amazon.com/OontZ-Angle-Portable-Bluetooth-Speaker/dp/B010OYASRG/ref=gbps_img_m-7_8e08_4ba8e8da?smid=A2MZJBZS0DJLNQ&pf_rd_p=f17d0061-801c-461c-a8b8-950c9f188e08&pf_rd_s=merchandised-search-7&pf_rd_t=101&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=TT64N5V79T9D81Z5Z3N5 gençler. dedim yine diyorum, amazon'un bu indirim olayına kanmayın. 80 dolardan 20'ye inmiş falan. eylül ayından beri 23-24 dolarmış zaten. ha inmiş tabi ki 3-4 dolar indirim yemiş de. normal fiyatı yani bu yani neredeyse. hani oooooo indirim var diye gaza gelmeyin diye diyorum. amazon price tracker'lardan birini yükleyin chrome'unuza. çok sayıda impulse buy ve indirim gazımın önüne geçti bunu yüklemek.. bu geldi geçen hafta bana. baya beğendim valla. ses kalitesi, bas düzeyi falanda yeterli. umarım pil muhabbetinden falan patlamaz ilerde. ben baya kullanırım bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 hayırlı olsun. ben sadece fiyat açısından konuşmuştum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 linko.. gearbest 27 12 de bkmexpress e % 50 indirim yapiyormus.. dh saolsun..bakin bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 sadece belirli ürünler mi bu, yoksa tüm sitede mi? Detaylı bilgi, açıklama falan bulamadım sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 turkiye'nin aliexpress'i falan mi burasi? satilan urunlerin %95'inin markasini tanimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 direkt cin menseiliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Bu gearbestin gümrük olayları falan nasıl oluyor? Checkoutta mı ekliyorlar gümrükleme ücretini? Trye girerken bide evrak vs.le uğraştırmıyorlardır umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 o tarz bi uygulama başlatmışlardı sanırım, amazon gibi önden gümrük ücretini alıp eğer gümrüğe takılmazsa iade ediyordu sanırım, dh de başlığı vardı bir miktar iq kaybını göze alıyosan bakabilirsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 hocam ben geçenlerde, hocam geçenlerde , hocam geçen ben, hocam xiaomi kulaklık aldım hocam, gelmiş hocam sıkıntı yok hocam, güvenilir site hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 toggie said: turkiye'nin aliexpress'i falan mi burasi? satilan urunlerin %95'inin markasini tanimiyorum.turkiye'nin aliexpress'i nasil bir nedir? (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 günrük işini hallediyorlarsa iyi de sepete ekledim 600-700 liralık bişey ücretsiz kargo diyor ama ekstra vergiye dair bişey çıkmadı sonra gümrükle ugraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 bkmexpress kullanma şartıyla dimi bu yoksa bkm sponsorluğunda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 GONDARCENGIZ said: hocam ben geçenlerde, hocam geçenlerde , hocam geçen ben, hocam xiaomi kulaklık aldım hocam, gelmiş hocam sıkıntı yok hocam, güvenilir site hocam Güldürdün helal(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 GONDARCENGIZ said: hocam ben geçenlerde, hocam geçenlerde , hocam geçen ben, hocam xiaomi kulaklık aldım hocam, gelmiş hocam sıkıntı yok hocam, güvenilir site hocam hocam gerçekten kaliteli tespit hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Doğru düzgün çekim yapabileceğim en uygun fiyatlı Drone nedir ? https://tr.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_363299.html?wid=90 şu fena görünmüyor ama 1700 lira, Değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 dh den .. ebay.co.uk İndirim Kodu: PNY2018 tr saati 21 00 e kadar gecerli tum urunlerde % 20..denemedim ama bakin.. yada tim baksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 ebay diye bişi vardı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Akbank kredi kartınız varsa Axess-Wings harcamalarında geçerli 100 TL'ye 100 TL chip para var 9-11 Kasım arası. Axess Mobil uygulamasını indirip kampanyaya katılmanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Mi Band 3 gearbest'te 115tl: https://m-tr.gearbest.com/smart-watches/pp_009928044572.html?wid=1349303¤cy=TRY&vip=16073109&gclid=CjwKCAiA5qTfBRAoEiwAwQy-6S5vcQS1XX1cDIepsYjvzRObuRtwXCZ-BaHp16VC_bYfQtoydyuxvhoChGAQAvD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar