2 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 The Sopranos: The Complete Series [Blu-ray] + Digital HD http://www.amazon.com/The-Sopranos-Complete-Blu-ray-Digital/dp/B00L5QX1FO/ref=br_lf_m_10207610011_1_1_img?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=movies-tv&pf_rd_p=1958843282&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=101&pf_rd_i=10207610011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1D1W0EJSFMFPY02A3YHZ 109$ dolar gayet iyi fiyat Logitech G600 MMO Pre order da 50$ çok iyi http://www.amazon.com/dp/B0086UK7IQ/ref=gb1h_img_c-4_2142_4cbae213?smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=19D09505EMXFNPXAVSHN&pf_rd_i=5550342011&pf_rd_p=1992782142 Printerlerin hepsinde sağlam indirimler var... birde şu gözüme çarptı ucuzlardan http://www.amazon.com/gp/product/B00HM0IV98/ref=s9_hps_bw_g229_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=0MWRR7BJK0AQ1AP1F3H8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1979801722&pf_rd_i=9442493011 Canon PIXMA MX472 $39.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 DoruK said: amaan alsam mi almasam mi karar veremedim benim wd blackin 4 kati hizliymis sadece abi o sana öyle geliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 2 tane sandisk 16gb extreme plus sd solemiştim 16 dolara baktım 32ler 19 dolar bari ondan solyiim dedim iptal edip, yeni siparişe bakiye yetmedi, neyse ilerde güncellerim dedim, bi baktım 44 dolar olmuş revise ettim bakalım yicekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 madcow said: oha evo 250gb alıp 5 harddiske mi cıksam pc de asdf. 2 ssd 2 hdd 1 external. oyunlara yer yetmiyor ssd de sdf Fdsg birebir aynı durumum ya, halen 240'lık samsung evo ile kesişiyorum utanmadan. Ama önce bedelliyi ödeyelim ya yükümüz arttı ahufdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Dear X, We have been notified by Amazon.com that we will be receiving a shipment under tracking number AEIABE20125527671 containing Logitech G700s 910-003584 Rechargeable Gaming Mouse to be shipped to you in Turkey. As of January 28th, 2010 Turkish customs have made an exemption to allow residents to import online shopping shipments 5 times per year. In order to control this requirement we are required to submit your ID number to customs at the time of clearance. iParcel policy is to obtain that information prior to export to allow us to clear your parcel quickly upon arrival in Turkey. No additional fees are assessed with fulfilling this requirement and it is used for customs clearance purposes only, please click here to enter your information. Please be advised your shipment will not be able to export from the US until we have received the information and may be returned as undeliverable to the internet retailer if not received within 15 days of this email. If you have any questions please contact [email protected] Thanks, i-Parcel Export Team Buyur burdan yak, 5 parça olayını biliyordukta bu olay yeni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 iParcel'in bok yemeleri. Yalandan geciktiriyorlar ürünü, sen mail at TC no yu ver hallediyolar ama gecikiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Masakari said: Dear X, We have been notified by Amazon.com that we will be receiving a shipment under tracking number AEIABE20125527671 containing Logitech G700s 910-003584 Rechargeable Gaming Mouse to be shipped to you in Turkey. As of January 28th, 2010 Turkish customs have made an exemption to allow residents to import online shopping shipments 5 times per year. In order to control this requirement we are required to submit your ID number to customs at the time of clearance. iParcel policy is to obtain that information prior to export to allow us to clear your parcel quickly upon arrival in Turkey. No additional fees are assessed with fulfilling this requirement and it is used for customs clearance purposes only, please click here to enter your information. Please be advised your shipment will not be able to export from the US until we have received the information and may be returned as undeliverable to the internet retailer if not received within 15 days of this email. If you have any questions please contact [email protected] Thanks, i-Parcel Export Team Buyur burdan yak, 5 parça olayını biliyordukta bu olay yeni mi ? HI evet bu olayda vardı... aynı kişi yılda 5 parçadan fazla sipariş yapıyorsa yurtdışından o ithalat a giriyormuş :) ağlıyor bizim gümrükçüler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 SSD çok iyi. 114$'a çıkmış ama TR'den iyi yine. Burda 370-400 arası satıyorlar. Acaba bunu sipariş versek gümrükte sorun yaşar mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bu olay hep vardı da iparcel boktanlığı işte, otomatik işliyor artık. ems gönderilerinde halen otomatik yok ama, oradan rahatlıkla alınıyor herşey asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Selam, amazon'a tanımladım TCno'yu, uğraştırmıyorlar artık. Bu arada 5'i çoktan geçtim ben, sıkıntı yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ithalata girme olayı eskiden aynı üründen 5'ten fazla isteyince bizim gümrük kapısından ek işleme tabi oluyordu. şimdiki durum ne bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 ben de çoktan geçtim bir şey olmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 kliksa logitech g400s indirimi; http://www.kliksa.com/urun/logitech-g400s-gaming-mouse-910-003426/901939319 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bişey sorucam ben samsung evo840 ssd yi 93 dolara sipariş ettim amazondan(kargo dahil).Nasılsa 100 dolar alti bişey olmaz diyordum,meğer limit euro üzerindenmiş.Şimdi euro/usd paritesine baktım.75 euro 90 usd gibi bişey yapıyor.3 dolar yüzünden gümrük vergisi kaçıcak mı bitarafıma şimdi? Amazona da mail atmıştım durumla ilgili, şöyle ucu açık bir cevap geldi öderiz falan diyorlar da gümrük işlerine ben mi koşturcam nasıl işliyor prosedür,daha önce başına gelen vardır kesin böyle bir durum. Cevap Unfortunately, at this time, we don't have an option to change the price of your order in invoice. I hope you'll understand our limitations in this regard. However, If you incur any additional charges to receive your order, please let us know using the link below. Once we hear back from you, we will refund those associated charges to your credit card for you. Please visit the following link to provide the information we requested: http://www.amazon.com/rsvp-mi?c=fratqcat3654900192&q=o2r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Selam, Takılmaz, rahat ol :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dworgian said: kliksa logitech g400s indirimi; http://www.kliksa.com/urun/logitech-g400s-gaming-mouse-910-003426/901939319 bitmiş püff LOGITECH G400s GAMING MOUSE 910-003426 ürününden yeterli miktarda stoklarımızda bulunmamaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dark_Soul said: Bişey sorucam ben samsung evo840 ssd yi 93 dolara sipariş ettim amazondan(kargo dahil).Nasılsa 100 dolar alti bişey olmaz diyordum,meğer limit euro üzerindenmiş.Şimdi euro/usd paritesine baktım.75 euro 90 usd gibi bişey yapıyor.3 dolar yüzünden gümrük vergisi kaçıcak mı bitarafıma şimdi? Amazona da mail atmıştım durumla ilgili, şöyle ucu açık bir cevap geldi öderiz falan diyorlar da gümrük işlerine ben mi koşturcam nasıl işliyor prosedür,daha önce başına gelen vardır kesin böyle bir durum. Cevap Unfortunately, at this time, we don't have an option to change the price of your order in invoice. I hope you'll understand our limitations in this regard. However, If you incur any additional charges to receive your order, please let us know using the link below. Once we hear back from you, we will refund those associated charges to your credit card for you. Please visit the following link to provide the information we requested: http://www.amazon.com/rsvp-mi?c=fratqcat3654900192&q=o2r Vergiyi biz öderiz demiş işte adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Beyler amazon'dan veya şöyle diyim tr gümrükten yiyecek,içecek geçiyor mu ? Alacağım şey: Çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 100 kilo almadigin surece sorun olacagini sanmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 amazondan shipping sildirebiliyomuyduk yoksa sadece black friday e özel miydi o ? halppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 rica edince siliolar ya. hatta ben "extra para ödeyim daha çabuk gönderin" dedim, tarihi çabuklaştırıp shipping i sildiler fln dkjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive SV300S37A/240G 450 Okuma/450 Yazma 84.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Iyi oldu bu, super fiyatmis... Kargosu kaca geliyot acaba ? Simdi chat acip ,10 saat kargoyu sifirlayin diye çingenelik yapmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 100 dolar altına alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 www.massdrop.com Buradan alışveriş yapan var mı yau, toplu alım yapıp güzel indirimler yakalıyorlar sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar